![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Intoarceti capul dupa femei pentru a verifica starea formelor de relief posterioare? | |||
Nu ma intereseaza chiar asa de mult fundul, important e sa fie inteligenta. (I luv boobs more!)
| | 23 | 7.12% |
Rareori, cand imi sare in ochi sau ma plictisesc. | | 36 | 11.15% |
Cateodata, doar cand sunt singur. (Sunt timid, da' ce e frumos si lu' Shefu' de Sus ii place!)
| | 28 | 8.67% |
Mai tot timpul! (E ceva natural!)
| | 108 | 33.44% |
Am radar pentru asa ceva! (E in sange, nu ma pot abtine!)
| | 128 | 39.63% |
| Voters: 323. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #184 (permalink) | ||
| Quote:
necro, de ce e pătat chilotu ultimei concurente ?
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #186 (permalink) | ||
|
ce rost/rol are gestu cu pricina ?
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #189 (permalink) | ||
| Quote:
) ori cat ai vrea tot iti atrage atentia o femeie cu formele aproape de perfect.![]()
__________________ Comentariile in threadurile mele nu sunt bine venite , daca aveti ceva de spus spuneti-mi pe PM si va raspund cu mare placere.Contact: Y!:ionutz_x6![]() -Telefon cereti pe PM ptr ca este privat. | |||
|
| | #194 (permalink) | ||
|
Daca va uitati cu atentie, puteti sa vedeti si coolerul oferit bonus la carcasa DELL XPS pe care o am la vanzare. ![]() Poze mai clare pe thread ul de vanzare.. doar la carcasa, bineinteles!
__________________ -Alo, pompierii? -Da! Care este problema? -Imi arde de joaca! | |||
|
| | #198 (permalink) | ||
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |