![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Intoarceti capul dupa femei pentru a verifica starea formelor de relief posterioare? | |||
Nu ma intereseaza chiar asa de mult fundul, important e sa fie inteligenta. (I luv boobs more!)
| | 21 | 6.69% |
Rareori, cand imi sare in ochi sau ma plictisesc. | | 35 | 11.15% |
Cateodata, doar cand sunt singur. (Sunt timid, da' ce e frumos si lu' Shefu' de Sus ii place!)
| | 28 | 8.92% |
Mai tot timpul! (E ceva natural!)
| | 107 | 34.08% |
Am radar pentru asa ceva! (E in sange, nu ma pot abtine!)
| | 123 | 39.17% |
| Voters: 314. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
| Nick anterior: dicital Join Date: Nov 2006 |
Daca tot suntem la propus nume de threaduri, as vrea si eu sa propun un thread. Se numeste : Ghiceste transexualul formatul threadului ar fi cam asa : se pun 5 poze cu femei si transexuali si lumea ghiceste care sunt femei si care nu-s. o mostra : ghiceste transexualul. Se incumeta vreunu ? | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Nick anterior: dicital Join Date: Nov 2006 | Cu care din ele te-ai culca ? Da , e transexual.Ti-au mai ramas 4 , 2 sunt femei 2 nu-s. ______________ Later edit : Vreau sa aud clar cu care v-ati culca si cu care nu.Cand spune unul din voi , spun care nu-s si care sunt.Am mintit in privinta numarului, dar da, aia?/ala? din mijloc este transexual.Hai , curaj. | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
ca titlul cred ca ar merge mai bine Beciul Doamnei Buzele ambigue Convexitatea Loc de dat cu capul....mic La transexuali nu zic nimic dar ma puneti pe ganduri sper sa nu gasesc exemplare din astea vreodata. In loc sa dau in moale dau in tare
__________________ All parts should go together without forcing. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer." -- IBM maintenance manual, 1975 | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Iese grav daca insir toate pozele care le am ![]() Doar cateva
__________________ Xclio A380 | E8600 4.5GHZ @ 1.35V | Swiftech MCP665 | Black Ice GT Xtreme 360 |D-tek FuZion V2 / | Asus P5KC pencil mode| 2x2 Mushkin | 2x WD 250GB, WD 500GB | EVGA 260 216 core| PSU Recom 600W| Samsung 245B+ | Logitech G15 | Logitech Z-5500 | X-FI Elite Pro | Logitech G25 | Razer DB@QcK+ | Xbox Wireless Controller| Mobile Phone: 0721667232 | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| De ce nu un titlu mai potrivit forumului? Backdoor trojan/worm .Deceiving a avut cele mai potrivite propuneri pana acum.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
In sfarsit necro ceva ce ma impresioneaza .. prima e adorabila, urme de cosuri,buci in trepte .. genu meu .. ultima secventa cu dosuri de aci.
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
On topic se poate va rog? ![]() Materialele care urmeaza sunt random gasite si adunate.
__________________ -Alo, pompierii? -Da! Care este problema? -Imi arde de joaca! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |