![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Intoarceti capul dupa femei pentru a verifica starea formelor de relief posterioare? | |||
Nu ma intereseaza chiar asa de mult fundul, important e sa fie inteligenta. (I luv boobs more!)
| | 21 | 6.71% |
Rareori, cand imi sare in ochi sau ma plictisesc. | | 35 | 11.18% |
Cateodata, doar cand sunt singur. (Sunt timid, da' ce e frumos si lu' Shefu' de Sus ii place!)
| | 28 | 8.95% |
Mai tot timpul! (E ceva natural!)
| | 107 | 34.19% |
Am radar pentru asa ceva! (E in sange, nu ma pot abtine!)
| | 122 | 38.98% |
| Voters: 313. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
iarasi si iarasi fantezii, pune frate femei de ograda,muncite,sleite ..
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
@Necro, lasa'ma sa ghicesc...stai pe thephins.com ![]() Save ass..ups "as" este in default la mine
__________________ Xclio A380 | E8600 4.5GHZ @ 1.35V | Swiftech MCP665 | Black Ice GT Xtreme 360 |D-tek FuZion V2 / | Asus P5KC pencil mode| 2x2 Mushkin | 2x WD 250GB, WD 500GB | EVGA 260 216 core| PSU Recom 600W| Samsung 245B+ | Logitech G15 | Logitech Z-5500 | X-FI Elite Pro | Logitech G25 | Razer DB@QcK+ | Xbox Wireless Controller| Mobile Phone: 0721667232 | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| trebie doar gasita o denumire acceptata de superiori, atat si nimic mai mult! (exemplificare: secțiune) .. de muște la c*r ati auzit ?
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) Last edited by Buric™; 16-07-2009 at 14:11.. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
@Necro, atunci te'ai documentat bine
__________________ Xclio A380 | E8600 4.5GHZ @ 1.35V | Swiftech MCP665 | Black Ice GT Xtreme 360 |D-tek FuZion V2 / | Asus P5KC pencil mode| 2x2 Mushkin | 2x WD 250GB, WD 500GB | EVGA 260 216 core| PSU Recom 600W| Samsung 245B+ | Logitech G15 | Logitech Z-5500 | X-FI Elite Pro | Logitech G25 | Razer DB@QcK+ | Xbox Wireless Controller| Mobile Phone: 0721667232 | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| exista coceanu frațică ![]() necro, ai intrat in ritm normal
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Buric, pretene, fii te rog ontopic!! E dezgustatoare ultima poza.. Inteleg ca fiecare cu gusturile lui, dar cred ca ne putem lipsi de Yeti&co. @altceva: Aoleu, ce i in a doua poza din ambele post uri!
__________________ -Alo, pompierii? -Da! Care este problema? -Imi arde de joaca! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |