![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Intoarceti capul dupa femei pentru a verifica starea formelor de relief posterioare? | |||
Nu ma intereseaza chiar asa de mult fundul, important e sa fie inteligenta. (I luv boobs more!)
| | 23 | 7.17% |
Rareori, cand imi sare in ochi sau ma plictisesc. | | 36 | 11.21% |
Cateodata, doar cand sunt singur. (Sunt timid, da' ce e frumos si lu' Shefu' de Sus ii place!)
| | 28 | 8.72% |
Mai tot timpul! (E ceva natural!)
| | 108 | 33.64% |
Am radar pentru asa ceva! (E in sange, nu ma pot abtine!)
| | 126 | 39.25% |
| Voters: 321. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
Limited Edition Oakley Women's Radar - Frame: Bright Pink/ Lens: Grey/ Price: $270 (Retail $390+) Si urmatoarele 4 sunt ca sa intelegi ce se vede prin ei. ![]() E uimitor ce face o coasta rupta din noi..
__________________ -Alo, pompierii? -Da! Care este problema? -Imi arde de joaca! | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
@Buric, esti mortal ![]() Check this out
__________________ Xclio A380 | E8600 4.5GHZ @ 1.35V | Swiftech MCP665 | Black Ice GT Xtreme 360 |D-tek FuZion V2 / | Asus P5KC pencil mode| 2x2 Mushkin | 2x WD 250GB, WD 500GB | EVGA 260 216 core| PSU Recom 600W| Samsung 245B+ | Logitech G15 | Logitech Z-5500 | X-FI Elite Pro | Logitech G25 | Razer DB@QcK+ | Xbox Wireless Controller| Mobile Phone: 0721667232 | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Nici unu, da care t-atrage? ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() sa revenim la oilea noastre :
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Designer, mai putin offtopic. Chestiile alea nu sunt convexitati posterioare feminine.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
altceva, unde-ti faci tu piata de gasesti piese din alea? Ca traficantele locale de leustean arata ca-n pozele lu' dizainar, trebuie tunning la greu sa iasa macar de-un Trabi... Oricum, dau sign out de pe thread ca abia in sept ajung in civilizatie si pana atunci n-am chef sa ma joc cu camila. Va urez...nu va mai urez nimic ca m-ati debusolat cu fetele alea (mai putin dizainar care a redus drastic chefu cu pozele lui, thanks man ))
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
sa nu ziceti ca nu fac ce trebuie
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |