![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Intoarceti capul dupa femei pentru a verifica starea formelor de relief posterioare? | |||
Nu ma intereseaza chiar asa de mult fundul, important e sa fie inteligenta. (I luv boobs more!)
| | 22 | 6.92% |
Rareori, cand imi sare in ochi sau ma plictisesc. | | 35 | 11.01% |
Cateodata, doar cand sunt singur. (Sunt timid, da' ce e frumos si lu' Shefu' de Sus ii place!)
| | 28 | 8.81% |
Mai tot timpul! (E ceva natural!)
| | 107 | 33.65% |
Am radar pentru asa ceva! (E in sange, nu ma pot abtine!)
| | 126 | 39.62% |
| Voters: 318. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #83 (permalink) | ||
|
cu astea v-am dat gata
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Quote:
Sa speram la mai multe..
__________________ -Alo, pompierii? -Da! Care este problema? -Imi arde de joaca! | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
cipwine .. m-ai citit ca pe o bagaboandă
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Fundul unei femei spune multe despre persoana in cauza. Fundul rulz...de sani te plictisesti repede...dar de fund...never...
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |