![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Intoarceti capul dupa femei pentru a verifica starea formelor de relief posterioare? | |||
Nu ma intereseaza chiar asa de mult fundul, important e sa fie inteligenta. (I luv boobs more!)
| | 23 | 7.17% |
Rareori, cand imi sare in ochi sau ma plictisesc. | | 36 | 11.21% |
Cateodata, doar cand sunt singur. (Sunt timid, da' ce e frumos si lu' Shefu' de Sus ii place!)
| | 28 | 8.72% |
Mai tot timpul! (E ceva natural!)
| | 108 | 33.64% |
Am radar pentru asa ceva! (E in sange, nu ma pot abtine!)
| | 126 | 39.25% |
| Voters: 321. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
__________________ -Alo, pompierii? -Da! Care este problema? -Imi arde de joaca! | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2008 Location: Neverland | Quote:
| ||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Hm.. reclama la iphone? ![]() Oricat de mult imi plac mie brunetele, cand ma uit la blonda #4 a lu' Necro, I like a baby when he sees candy..Am furat de pe unde am apucat cateva forme de relief.. sper sa nu se supere colegii de acolo, e pentru un scop nobil. ![]() P.s: Sper ca nu s copyright or smth.
__________________ -Alo, pompierii? -Da! Care este problema? -Imi arde de joaca! | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Nu exista femei urate ci doar barbati care n-au baut destul.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
It's an ass topic, man! In cazul nostru babuinismul la femei e un talent. ![]() p.s. Si eu sunt de parere ca JLo e naspa...ba chiar as spune ca posteriorul e singura ei calitate.
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |