![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Toate fetele plang ? | |||
| Platele doar dupa bani.. | | 27 | 36.00% |
| Bi-urile deloc!! | | 5 | 6.67% |
| Nu stiu, sunt gay.. | | 8 | 10.67% |
| Nu stiu,in Bucuresti nu-s fete..doar femei!! | | 35 | 46.67% |
| Voters: 75. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am tot dat in ultima perioada doar peste tipe masculinizate..ce se intampla Doma??? campania continua : refuza-le pa alea plate,frate!!!1
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cum? le doare initial??
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Zarzavat stie ca ii folosesti marca?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Dar de la cine crezi ca a invatat omul ? Am zis sa tac pana isi face si el o reputatie pe forum.... uite ca si baietii plang !!! http://www.youtube.com/watch?v=VY7kzdnpgJ4
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
da domle, toate plange. Ori ca nu ai bani, ori ca le inseli, plang in hohote. Doma, tu in ce categorie te afli ? Buric, ma gandesc ca nu te lasi induiosat de lacrimile de crocodil ale lui doma right ?
__________________ Nick anterior: djrares " in colaborare cu Buric™ si doma, intr-ale curvăsăriei" | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Pare surprinzator, dar Buric plange.....
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
E ceva de speriat cu thread-urile astea. Sunt deschise aiurea si subiectele sunt de-a dreptul tampite. Cateva exemple : cel despre panda,despre maieu,despre decolteu,asta cu fetele care plang... Moderatori,ceva?
__________________ Starting a new life... Dau invitatii pe lockerz,PM cu mail-ul. Vrei 1% reducere cand dai comanda de pe pcgarage? Foloseste voucherul EVMCCTFB. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
Aici suntem la Spitalul 9½. ![]() ON: Nu stiu, dar pot sa le fac pe fete sa planga foarte repede daca vreau.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Thread de rahat e rahat...
__________________ "Has anyone really been far even as decided to use even go want to do more like?" | |||
|
| | #18 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | ||||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Femeile nu plange!Dar baietii o fac...cateodata! YouTube - Holograf - Si baietii plang
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |