![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Eu cred ca baiatul asta fie a uitat de forum,fie sta cu inima cat un purice pentru admiterea la liceu ! Nu cred sa-l intereseze raspunsurile noastre...iar noi ne dam de ceasul mortzii sa-l ajutam. ![]() Lasatzi-l ,o intra si el pe la vreo profesionala ceva...si o sa obtina o meserie..peste 3 ani. Atunci sa mai vina in fatza noastra. Corect ?
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Quote:
Iar spaga de intrare, rezolvare subiecte, schimbare nota, etc. este de aproximativ 500-600$, asa ca nu prea are cum sa ii stranga...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Buc. |
Am auzit..vorbeshte lumea..ca nu-i neaparata nevoie sa te duci in belgia..Ptza. Operei e mai aproape... Errrrr....ar mai fi o solutzie de compromis...daca vrei itzi fac lipeala c-o colega...se plange intruna ca nu-i ***** si ar da orice sa fie...
__________________ Nu cerceta aceste legi ca s`ar putea sa le-ntzelegi... :P | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 |
Bai, Klauss ! Tu erai dupa mine la coada ! Cum asa, te bagi in fata ??? Eu am nevoie de bani. Daca tot te mai intereseaza, sa stii ca un rinichi in Israel ajunge si la 10000 de para...Sa te tot distrezi la mare, a? Dar ai grija cu bautura, ca deh, cu un rinichi...Filtrezi mai greu...!!!! PS: Daca gasesti o metoda cat de cat decenta, anunta-ma si pe mine
__________________ Wanna live ? First, learn how to die... | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Re: Te ajut,monser! Quote:
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Mah, nu va mai bateti joc de bietul om, ca are 15 ani, ce parca voi nu ati avut aceeasi varsta, mai bine ia-ti da solutii reale..ce naiba... De exemplu: Dk le ai cu computerele, du-te la un magazin gen flamingo si da un test acolo ca te pricepi mai bine decat IMBECILII de vanzatori, si iei un salariu pe jumate care tot e ceva....
__________________ "Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatulm, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul."(Mordor Elvish) One ring to rule them all, one ring to find them all, one ring to bring them, and in the darkness bind them (Lord Of The Rings) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |