brat Facebook
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 37

Thread: Facebook

Registered User toffefe's Avatar

Facebook

Ce avem pana acum:

Quote Originally Posted by Saif View Post
    Eram pe autostrada.Si ghici cine se aseaza in fata mea?[Sexy Braileanca] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat. Si-mi vine-n cap numele ei real Florina. O caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ca-i place .Ghici ce?Sexul. Ce fac... Soptesc. "Bai ce-ar merge un oral acuma". Bai si imi deschide slitu...Se pune sa s**a. Ne imprietenim si pe Facebook. Foarte tare frate! )

Quote Originally Posted by big_bum View Post
    Eram in banca... Citeam... Si ghici cine se aseaza in fata mea? [profa de mate]
    Ma gandesc eu: Cum sa ma bag in seama fara sa tipe la mine ...Si-mi vine-n cap prenumele ei... Maria. O caut pe FaceBook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil pe acolo...Si ce vad ca ii place ..Ghici ce frate?...Matematica ...Ce fac....Soptesc .."Bai ce-ar merge o ecuatie acuma"...[La fix cat sa ma`auda]....
    Bai si scoate creta frate...Ma scoate la tabla....Imi da si un 3...Ne imprietenim si pe FaceBook. Foarte tare frate...
    Quote Originally Posted by AdyAero View Post
    Eram in cazino... Nu mai aveam un chior in buzunar... Si ghici cine se aseaza in fata mea? Fane Spoitoru... ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa-mi rupa doua picioare si o mana, si-mi vine in cap numele lui... Vasile Ion... Il caut pe facebook... ii recunosc poza... ma mai uit pe acolo sa vad ce-i place si ghici ce? ii place sa dea bani cu camata... si soptesc "baaaaai ce-ar merge 40 de mii acum sa dau o gheara". Bai si scoate 100 de mii frate din buzunaru' de la spate. Dau o gheara, el imi taie o ureche... si ne imprietenim si pe facebook...
    Quote Originally Posted by ciocanul View Post
    Cu dedicatie pt Costin:
    Eram in tren si ghici cine se aseaza in fata mea? [Hrusca] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat…Si-mi vine-n cap numele lui real: Stefan.Il caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ca-i place. Ghici ce, frate? Lerul!Ce fac? Soptesc: “Bai ce-ar merge un ler acuma”. Bai si scoate un ler de numa numa…Se pune pe colindat …. Ne imprietenim si pe Facebook… foarte tare, frate!
    Keep them coming!

Nick anterior: Necromonger Necro's Avatar
    Eram in autobuz si ghici cine se aseaza in fata mea? [Buric] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat…Si-mi vine-n cap numele lui real: Designer.Il caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil.Si vad ce-i place.Ghici ce, frate? Sanii!Ce fac? Soptesc: “Bai ce-ar merge un Playboy acuma”, si scoate asta o revista de se cruceau babele... Ne imprietenim si pe Facebook… foarte tare, frate!

Registered User Edeph's Avatar
    Romania , unde se poate intapla orice , be afraid , be very afraid
    Ma plimbam intr-o zi prin oras si ghici cine trece pe langa mine? [Bomba Sexy]
    Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat .... si-mi vine in cap numele ei real, Iulia
    O caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ca-i place. Ghici ce? Slanina si caltabosul
    Soptesc "Bai ce-ar merge o pomana porcului acum". Se uita 30 de secunde in jurul ei, si scoate sunca,sarmale si carnati frate. Mancam, ea mai pune un strat de celulita, ne imprietenim si pe Facebook ... foarte tare, frate.

Ma plimbam intr-o zi prin mall si ghici cine trece pe langa mine? [Meme Stoica]
    Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat .... si-mi vine in cap numele lui real Mihai.
    Il caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ca-i place. Ghici ce, frate? Sa bata cate un suporter!!! Ce fac?
    Soptesc "Bai ce-ar merge o bataie cu unu - doi suporteri acuma". Si se uita 30 de secunde in jurul lui, si trec 5 suporteri ai echipei Dinamo, si dai pe ei cu pumni, picior si carja... Ne imprietenim si pe Facebook ... foarte tare, frate

Ma plimbam intr-o zi prin desert si ghici cine trece pe langa mine? [Basescu]
    Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat .... si-mi vine in cap numele lui real Mircea.
    Il caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ca-i place. Ghici ce, frate? Armele!!! Ce fac?
    Soptesc "Bai ce-ar merge un pic de actiune acuma". Si scoate un urlet: Bai, boule, io sunt Mircea Badea, daca mai apar bancuri de astea cu feisbuc, va omor pe toti. ... Ne imprietenim si pe Facebook ... foarte tare, frate

Ma plimbam intr-o zi prin desert si ghici cine trece pe langa mine? [Walker]
    Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat .... si-mi vine in cap numele lui real Chuck.
    Il caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ca-i place. Ghici ce, frate? Cafteala!!! Ce fac?
    Soptesc "Bai ce-ar merge un pic de actiune acuma". Si scoate un VHS cu Lupul singuratic ... Ne imprietenim si pe Facebook ... foarte tare, frate

Eram in avion…ma plictiseam.. Si ghici cine se aseaza langa mine?… [Mutu frate]
    Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa nu par un fan disperat…si-mi vine-n cap prenumele lui…Adi…il caut pe Facebook..ii recunosc poza.
    Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place.
    Ghici ce ? Cocaina frate…Ce fac..
    Soptesc ” Bai ce-ar merge o linie acuma” cat sa ma auda. Bai si scoate punga frate… facem 3 liniute …ne facem praf…. Ne imprietenim si pe Facebook

Completare de pe threadul de bancuri

Registered User sirAdrian's Avatar
    @Necromonger, scrie-mi si mie una.

Eram in mall pe scara rulanta si ghici cine se impinge in fata mea? [SirAdrian] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par deranjat...Si-mi vine in cap numele lui real:Adi.Folosesc Ipad-ul si intru pe Facebook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil si vad ce-i place.Ghici ce frate?Lockerz.Ce fac?Soptesc:"Bai ce-as vrea o invitatie pe Lockerz acuma" si scoate asta un id de yahoo, imi da si mie invite, ne imprietenim si pe Facebook, foarte tare frate!

ROMATSA R@Z0R's Avatar
    inca una si pentru mine
    This kid also enjoys vitamin H .

Sa va faca altii care va cunosc.

Eram in metrou pe 26.02 si ghici cine se aseaza langa mine? [PigBrother] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa dau de banuit...Si-mi vine in cap numele lui real, Dorian.Il caut pe Facebook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil si vad ce-i place.Ghici ce frate?XtremPC.Ce fac?Soptesc:"Bai ce-as citi Xtrem-ul de luna viitoare" si scoate el revista, o rasfoiesc si eu, ne imprietenim si pe Facebook.Super tare frate!

Urc in autobuz, platesc bilet si ghici cine conducea frate? [C05T1N] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa-l deranjez...Si-mi vine in cap numele lui real, Costin.Il caut pe Facebook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil si vad ce-i place.Ghici ce frate?Drifturile.Si soptesc:"Bai ce-ar merge o frana acuma!" Si calca el frana, cad 3 gagici pe spate, o baba face infarct, ne imprietenim si pe Facebook.Super tare frate!

Nick anterior: Andrey Lyon Cioby's Avatar
    Eram intr-o zi in tren si ghici cine se aseaza langa mine? [doma] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa-l deranjez...Si-mi vine in cap numele lui real, [tot doma ].Il caut pe Facebook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil si vad ce-i place.Ghici ce frate?Minorele.Si soptesc:"Bai ce-ar merge o pustoaica acuma!" .Si scoate revista "Lumea copiilor", ne uitam pe ea, ne delectam, ne alegem perechea, ne imprietenim si pe Facebook, foarte tare frate.
    Beat it

ROMATSA R@Z0R's Avatar
    hahahah ))) foarte tare, asta ultima

Registered User doma's Avatar
    Quote Originally Posted by Cioby View Post
    Eram intr-o zi in tren si ghici cine se aseaza langa mine? [doma] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa-l deranjez...Si-mi vine in cap numele lui real, [tot doma ].Il caut pe Facebook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil si vad ce-i place.Ghici ce frate?Minorele.Si soptesc:"Bai ce-ar merge o pustoaica acuma!" .Si scoate revista "Lumea copiilor", ne uitam pe ea, ne delectam, ne alegem perechea, ne imprietenim si pe Facebook, foarte tare frate.
    Recunosc ai talent, dar o singura greseala. Nu aveam revista "Lumea copiilor", ci chiar o minora de 17 ani pe scaunul de langa mine
    1. ARAD is not banat !
    2. ild nu ma bana, traiasca familia ta
    3. Trollin', trollin', trollin'/ Though the streams are swollen/ Keep them dogies trollin'/ Rawhide!

ROMATSA R@Z0R's Avatar
    de ce nu, in poala ?

Quote Originally Posted by R@Z0R View Post
    de ce nu, in poala ?
    Domnule, putina demnitate Trebuie lucrat subtil....
    1. ARAD is not banat !
    3. Trollin', trollin', trollin'/ Though the streams are swollen/ Keep them dogies trollin'/ Rawhide!

Quote Originally Posted by doma View Post
    Recunosc ai talent, dar o singura greseala. Nu aveam revista "Lumea copiilor", ci chiar o minora de 17 ani pe scaunul de langa mine
    Doar una? pai si eu ce faceam?

LE: Nu vreau raspunsul: "Te uitai pe Lumea copiilor"
    Beat it

Quote Originally Posted by Cioby View Post
    Doar una? pai si eu ce faceam?

LE: Nu vreau raspunsul: "Te uitai pe Lumea copiilor"
    Stai linistit...nu te lasam eu balta. In capitala gasesti una oriunde intorci privirea...
    1. ARAD is not banat !

Registered User mariusthelegend's Avatar
    Eram in autobuz si ghici cine se aseaza langa mine? Dana Sculii .. ma gandesc cum sa fac sa ma bag in seama , o caut pe facebook, ii umblu la profil si vad ca`i plac sculele.. si cum sa fac sa ma bag in seama?.. ii soptesc:"FA ce`ar merge o scula acu`" .. ba nene nici n`apuc bine sa zic si`mi rupe slitzu` , o face , ne`mprietenim si pe facebook .. foarte tare frate

Eram in tren si ghici cine se aseaza langa mine? Simona Senzual .. ma gandesc cum sa fac sa ma bag in seama , o caut pe facebook, ii umblu la profil si vad ca`i plac basinile.. si cum sa fac sa ma bag in seama?.. ii soptesc:"ce`ar merge o o basina acu`" .. ba nene nici n`apuc bine sa zic si`mi rupe trage doua de ma lasa masca , ne`mprietenim si pe facebook .. foarte tare frate

Quote Originally Posted by doma View Post
    Stai linistit...nu te lasam eu balta. In capitala gasesti una oriunde intorci privirea...
    Stiam eu

Ina una dura:

Eram pe autostrada.Si ghici cine se aseaza in fata mea?[Politia frate] Ma gandesc eu ce sa fac sa scap de amenda. Vad numele agentului, il caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place .Ghici ce? MITA frate. Ce fac… Soptesc. “Bai ce-ar merge o spaga acuma” cat sa auda. Bai si mana grebla se facu’ mi-a luat toti banii. Ne imprietenim si pe Facebook, foarte tare frate.
    Beat it

Registered User toffefe's Avatar
    Eram la aeroport.Si ghici cine se aseaza in fata mea?[Becali] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat. Si-mi vine-n cap numele lui real George Becali. Il caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ca-i place .Ghici ce? Casul de oaie. Ce fac... Soptesc. "Bai ce-ar merge niste cas acuma". Bai si scoate din diplomat niste cas nescurs plin de zer, incepem sa infulecam, el rade ca prostu..... Ne imprietenim si pe Facebook. Foarte tare frate! )

Eram prin Valea Jiului... Nush ce dracu cautam acolo... Si ghici cine apare in fata mea? [Luceafarul Huilei]
    Ma gandesc eu: Cum sa ma bag in seama fara sa sa-mi iau un tarnacop in cap ...Si-mi vine-n mine numele lui real... Miron Cozma. Il caut pe FaceBook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil pe acolo...Si ce vad ca ii place ..Ghici ce frate?...Mineriadele ...Ce fac....Soptesc .."Bai ce-ar merge o mineriada acuma"...[La fix cat sa ma`auda]....
    Bai si scoate tarnacopul frate...Mai cheama vreo 30 de mineri....Imi trag cateva bate pe sira spinarii...Ne imprietenim si pe FaceBook. Foarte tare frate...

Nick anterior: DarkWarrior NightRage's Avatar
    Eram in tren,ma plictiseam.Si ghici cine se aseaza in fata mea?ild12 frate.Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama cu el fara sa par un troll disperat.Asa ca imi vine in minte numele lui real:ild12.Il caut pe facebook,ii recunosc poza,ii umblu pe profil.Si vad ce-i place.Ghici ce?Sa baneze useri frate.Soptesc:"Bah,ce ar merge un report post acum"...si scoate telefonul,se logheaza pe CG forum,imi da ban 30 puncte...ne imprietenim si pe Facebook...Foarte tare frate!

Eram in tramvai,ma plictiseam.Si ghici cine se aseaza in fata mea?Un maidanez frate.Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un hingher disperat.Asa ca imi vine in minte numele lui adevarat:Azorica.Il caut pe facebook,ii recunosc poza,ii umblu pe profil,si vad ce-i place.Sa muste oameni.Asa ca soptesc:"Bah,ce ar merge o rabie acum"...si ma musca de picior...turbez...ne imprietenim si pe facebook...foarte tare frate!
    Contrary to popular belief,new studies have revealed the fact that Adolf the Hitler was a very bad man.He killed more than 150000000000 of Europe's finest people-Jews,gypsies and homosexuals.Only because he was very,very evil...

Harvester of Sorrow [stryder]'s Avatar
    can i has diss?
    Last edited by [stryder]; 16-03-2010 at 17:50.
    Man himself has become God, and laughs at his destruction
    Notebook Asus G73JW | Razer Deathadder | Razer Goliathus alpha speed | Plantronics Gamecom 367

Let The Music Play DJ DJ Flavio's Avatar
    Stateam pe net.. Rascoleam profile pe hi5. Cand deodata peste ce dau? Profilu lu Becali! Asa ca imi vine in minte numele lui real: Gigi Becali. Il caut pe facebook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce? Sa aiba el cea mai mare turma de oi din lume. Si-i trimit o oaie pentru Ferma. Imediat primesc 1000 de animale, ii trimit iar niste oi, ne facem impreuna cea mai smechera Ferma. Devenim vechini si in Pipera! Foarte tare frate!

Facebook fail!
    Cine n-are batrani pile, sa-si cumpere!

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 2 12 LastLast