![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Credeti in cine ? | |||
| Al meu evident, cum sa-l impart cu un cocalar. | | 11 | 18.33% |
| Al nostru nu ti-e clar, toti este fratii mei. | | 10 | 16.67% |
| Eu zic ca Dinamo iese campioana. | | 17 | 28.33% |
| Cum sa cred in Dumnezeu, eu sunt de "religie atheista" | | 22 | 36.67% |
| Voters: 60. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 Location: de-a dreapta Tatalui | Cum sa cred in Dumnezeu, eu sunt de "religie atheista". Cred într-unul Darwin Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamântului, vazutelor tuturor si nevazutelor. Si într-unul Dawkins, Fiul lui Darwin, Unul-Nascut, Care din Tatal S-a nascut mai înainte de toti vecii. Lumina din Lumina, Om adevarat din Primata adevarata, Nascut, nu facut; Cel de o fiinta cu Tatal, prin Care toate s-au facut. Care pentru noi oamenii si pentru a noastra iluminare S-a pogorît din ceruri si S-a întrupat de la Sfîntul Marx din Engels fecioara si s-a facut om. Si S-a desfranat pentru noi în zilele lui Antihrist si a hulit si S-a îngropat. Si a înviat a 666 a zi, dupa Origini. Si S-a înaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui. Si iarasi sa vina cu slava, sa judece prostii si habotnicii, a Carui împaratie nu va avea sfîrsit. Si întru Blasfemia Sfanta, Dawkins de viata Facatorul, Care de la Darwin purcede, cel ce împreuna cu Marx si cu Engels este închinat si slavit, Care a grait prin hulitori. Într-una sfânta, soborniceasca si apostoleasca Stiinta. Marturisesc un Blestem, întru pedepsirea dujmanilor. Astept iluminarea habotnicilor. Si viata veacului ce va sa vie. Amin! Last edited by LordPhilips; 13-07-2010 at 12:53.. | ||
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| |