Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Spitalul 9½

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-08-1999, 10:05   #1 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Computer Games Forum Awards

Supun asadar domniilor voastre o idee care mi-a tropait sub calota craniana zilele trecute. Ca in orice colectivitate care a depasit masa critica, si pe forumul Gamesmania se pot detecta niste vectori de opinie, unul hais, altul cea, care animeaza diverse topicuri. Si mai interesant inca, in jurul acestor focare cognitive orbiteaza cativa sateliti, unii mai activi, altii mai linistiti. As vrea sa initiez o lista de astfel de grupari intr-o ordine absolut subiectiva, lasandu-va placerea de a o completa voi :
1. Un [alt]fel de cuplu : Woland-Data-Lady7. In ceea ce ma priveste, cei mai interesanti, desi nu se poate spune ca au un obiectiv anume pe forum si nici ca au mereu opinii convergente. De urmarit.
2. Si noi, si voi, iubim Word2 : Johnny si Gabi, de la GO. Intr-o vreme, vajnici aparatori ai tehnoredactarii GO si in general a tot ceea ce subsemnatul a avut tupeul sa critice. Printre momentele memorabile : "directorul" si "descalificarea". Un cuplu din ce in ce mai estompat, din lipsa de timp sau din lipsa criticilor. Asteptam reactivarea.
3. Un cuplu Xtrem : AlexB si Incredible Ninja Killer. Cu piepturile lor paroase si tari, acesti vajnici soldati (PCG, apoi XPC) au facut fata maselor forumistice carcotase. Din pacate, forta lor s-a cam disipat, pentru ca Alex s-a pensionat si INK a inceput sa ne ignore (dealtfel, si XPC e cam ignorata in ultima vreme, dar va promit ca nu va mai dura mult si va intra din nou in lumina reflectoarelor).
4. Balerinul si urangutanii : Marius Ghinea & various artists. Explicatiile sunt inutile. Asteptam cu placere stagiunea de toamna.
5. Perestroika : TheEnd si Hubertus. Un cuplu de reformatori indrazneti, zis si "baietii de la Vogel" - sa le uram succes. Pe bune.
6. Iubire la distanta : Silviu si Camil. Nimic nu poate sta in calea lor. In ciuda activitatii reduse din ultima vreme, numele lor va ramane inscris pentru totdeauna cu litere de aur pe frontispiciul rubricii "Scandal" si in rapoartele de securitate ale ambasadei Ugandei in Romania.
7. His master's voice : GO si Tassadar, Level si Masi, etc. etc. etc.

[Mesajul a fost modificat de Adi[CG] (modificat 03 August 1999).]

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 03-08-1999, 10:23   #2 (permalink)
Registered User

Mda... interesnt.
Hai sa mai zic shi io...

1. Gramada Starcraft Forever formata din pre' multzi ca sa-i numesc pe totzi... (hmm... parca-ash fi shi aci... ) (fara falsa modestie)

VS

2. Cuplul Stracraft SUX / Starcraft Gunoi Sigur format din Philips shi GameMaster.; cuplu care m-a facut in fine sa-mi aduc aminte in ce tzara imi duc veacu'...

Shi nu in ultimul rand, modestia manifestandu-mi-se iarashi...
3. Duetul There ain't no gettin offa this train we're on! format din CyberAlex shi subsemnatu'; cuplu care spera sa convinga publicul forumist de realitatea pe care-o vetzi afla mai pe seara la "Omagiu FF7"
PS: Publicitate: Recrutam! "Are you man enough?"

------------------
SOLDIER, ASK NOT!

Tassadar is offline    Reply With Quote
Old 03-08-1999, 10:29   #3 (permalink)
Registered User

Shi cum am putut uita de celebrul shi foarte muncitorescul cuplu Noi nu admitem, noi cenzuram! format din Peke shi Andrei[CG], cuplu care tinde spre triplet cu ajutorul lui Silviu cateodata...
Da' serios... io zic_ca facetzi treaba buna shi tzinetzi-o tot ashe..
Respectul mieu...

------------------
SOLDIER, ASK NOT!

Tassadar is offline    Reply With Quote
Old 04-08-1999, 18:10   #4 (permalink)
Registered User

ovidius's Avatar

Bey, ati uitat de Gringo - ovidius!!!! HA!

------------------
HOWGH!!!

ovidius is offline    Reply With Quote
Old 05-08-1999, 23:27   #5 (permalink)
Registered User

Deto's Avatar

Nu stiu cat de celebru este asta...
Herr General si Herr Mareshal( Draku si Marcos)
Herrii RKM Quake klan

--------------------
www.rkmm.cjb.net

Deto is offline    Reply With Quote
Old 06-08-1999, 00:58   #6 (permalink)
Registered User

Philips/Blizzard

H da moyon is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2000, 17:16   #7 (permalink)
Registered User

Post Gamesromania Awards

S-a infiintat un nou forum. Bun sau rau, el marcheaza inceputul unei noi etape
in existenta acestei comunitati. Un vechi obicei face ca, inaintea unui drum lung oamenii sa se aseze si sa se odihneasca cateva clipe in tacere. Voi folosi acest ragaz ca sa-mi alung nostalgia si... sa dau cateva premii. Pur simbolice, ele se vor recunoasterea unor merite inca vii, sper.
Pentru moment, voi incepe cu topic-urile. Astfel...

Premiul pentru cel mai rapid merge la bere, fotbal si..., de fata Alina a carui rata medie de raspuns este de 5 minute si care, in doar cateva ore a acumulat pagini bune. Femeile au armele lor secrete, se pare.

Premiul pentru cel mai scandalos topic il primeste Quantity (KDP).
Efectiv "intri pe riscul tau". Si multi au nesocotit avertismentul.

Titlul de cel mai filozofic topic este imparit pe din doua de catre
O intrbare nasoala... (Peke) si continuarea sa Johnny-ana... impreuna
au aratat ca "nasc si la Gamesromania ganditori". In plus, am aflat ca unii
dintre noi mai cred si in Dumnezeu, ceea ce, zic eu, e chiar dragut.

"Cel mai longeviv" este onoarea pe care se bat, la egalitate Iubire(Nor)
(n-am citit nici un post, dar...) si Discriminare Sexuala (Lady7). Cum intre
doua nu te ploua, dar poa' sa te fulgere, prefer sa las posteritatea sa aleaga.

Titlul de cel mai nefast topic ii revine lui Criticus, de domnul Woland. De cand este pe forum, acesta s-a incumetat sa critice un singur numar GO. Faptul ca respectivul a devenit si ultimul este o pura intamplare, sunt sigur...

Cel mai discriminant topic poate fi desemnat fara nici un fel de remuscari
Patricians-ul lui Data, nu m-ar mira daca ar fi cel care a dat startul unei
oarecare segregari, subiect in tabu acum.

Pentru cel mai dezamagitor topic ne adresam lui Gata-ul Pekian. Dupa ce
a fost creat un forum special pentru evitarea unor raspunsuri monosilabice, primul
topic aparut pe acesta este plin de asa ceva.

Topicul cu cel mai mare potential il consider Aspectul fizic: ideea lui Ghost de Vincent Vega caruia i-a lipsit foarte putin sa devina legenda.

Cel mai promitator inceput pentru o relatie "intermembriala" devine
GO15,40k,Cd,etc in care domnul Johnny promite sa se retraga dintr-un pseudodialog cu Adi[CG] punand astfel bazele unui cuplu legendar si unor personaje care ar putea fi foarte bine excelenti prieteni, daca ar mai avea timp sa rasufle intre doua raspunsuri.

Cel mai deviat topic il consider Dedicated to Greeneyes (subsemnatul), care a inceput de la IO si s-a terminat in discutii despre rock, hiphop si alte aberatii. Cum, nu mai e, s-a sters? Damn, stiam eu ca nu trebuie sa apas butonul ala rosu.

Cel mai redundant e toate topic-urile (peste 50, de data asta) care intreaba
cand mai apare GO. Si ca sa nu mai vad si altele raspund acum odata si pentru totdeauna: A aparut domnilor... Ieri!

Telenovela acestui an este declarat De ce ati fi in stare(cred) al lui Tassadar, in care Cavalary ne povesteste pasul cu atata duiosie.

Pe post de Kama Sutra vom folosi F.A.Q- Mainly pentru fete de catre
C_A_T_A, acest Kasanova al gamesmaniacilor romani.

Cel mai culturalizant este topicul despre citit (Rrough), unde aflam cu stupoare
ca Vian este nu numai clasic, ci si usurel...

Si, in sfarsit, cel mai asteptat titlu declar orice topic initiat de Afantana... care, desi se afla pe forum cu mult inaintea multora din noi, n-a reusit inca sa deschida vreun subiect.

Inainte de plecare:

Cel mai explicativ post individual declar raspunsul lui Bugs la acuzatiile cu privire la pirataj si legatura GameOver-ului cu Muzica (prietenii stiu de ce).
Tot al lui este si cel mai constructiv post, aparand pe un topic Pentium-ian cu privire la FPS-uri, si unde aflam ce efecte poate avea Doom-ul asupra celor mai puitin obezi de inger (tot acolo ne notam sa nu dam vreodata o arma cu cuie/sageti domnului Paul).

Pentru cel mai ironic castigatorul este Ziam iar postul... oricare dintre ele!

Cel mai Criptic va fi ales dintre scierile domnului Afantana iar cea mai
tehnica este explicatia lui Data cu privire la opera Asimov-iana (alaturi
de cea cu viteze superluminice... cine dracu sa le mai stie, daca nu el?).

Ca cele mai aburitoare pot fi infierate declaratiile lui Woland cu privire la propria varsta (care au trecut prin 8-18-81-8xxx1) eu tinzand insa sa cred ca prima varianta este si cea mai plauzibila.

Iar la final, cel mai grabit post este acesta, si nu vreau sa stiu care-mi va fi pedeapsa pentru ora de intarziere pe care sunt pe cale de a o face. Deaceea, va invit sa mai contribuiti. Eu plec...

[Mesaj modificat de Arrow1 (modificat la 13 Ianuarie 2000).]

Arrow1 is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2000, 18:03   #8 (permalink)
Registered User

Bei, io zic Arrow sa fie Ramblat....

VINCENT VEGA is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2000, 18:11   #9 (permalink)
Registered User

Vega, merg si eu cu tine la propunere asta!
(hmmm, nici nu-mi vine sa cred avem aceleasi pareri)

Raul is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2000, 18:35   #10 (permalink)
Registered User

mmm.. nici mie....

VINCENT VEGA is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2000, 19:17   #11 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Thumbs up

Eu de ce credeti ca am intrebat daca se pot face propuneri?

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2000, 20:39   #12 (permalink)
Nick anterior: Homer

Grebla's Avatar

Ma simt flatat, Arrow... sau nu...

Grebla is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2000, 10:19   #13 (permalink)
Registered User

Va multumesc desigur, dar... lasati Rambleu-ul si mai dati premii.

Premiant.

Arrow1 is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2000, 11:57   #14 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Arrow, cred ca nu mai avem ce premii sa dam.
Ar merita poate o mentiune speciala de laborator topicul aproape stiintific Experiment experimental care probabil va ajunge sa fie citat in reviste serioase si discutat pe larg la Discovery.
As vrea insa sa dau o mentiune speciala de user model lui Arrow1 pentru comportamentul sau parca desprins din manualele de netiquette. Un user care mai intai citeste o gramada de topicuri vechi si dupa aceea incepe sa posteze [texte de calitate] intr-un ritm care se indeseste exponential - ce mai, un (nu indraznesc sa spun tanar) de viitor. Un arhetip, un sablon perfect care trebuie obligatoriu ramblat si urmarit cu atentie.

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2000, 15:56   #15 (permalink)
Kul
Registered User

Hm... printre "sute" de lab's de recuperat nu mai am timp de forum-uit... Interesant! s-ar putea totusi sa ma fi inselat, adica chiar sa fie o comunitate virtuala aici si eu sa ma fi inselat. Cand aflati secretul plz spuneti-mi-l si mie (vreau sa fac bani frumosi cu asta ).

------------------
Sanatate maxima... si integritate ca e mai buna decat toate!

Kul is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2000, 06:02   #16 (permalink)
Registered User

Mitza's Avatar

cel mai "nervos" topic este adjudecat de Nu mai pot fratzilor pe care tind sa-l consider cel mai rasist,murdar si disputat topic de pe aici...eh,ce scandaluri se purtau pe vremea aia

cel mai "din umbra" membru : desigur,se acorda "maleficului" Peke care tace si ... incearca sa faca

KDP si Spasmofit isi disputa tiltul de cel mai "bolnav" membru al forumului singura diferenta fiind ca unul dintre ei doar se preface

titlul de cel mai suparat membru ii revine lui Cavalary ,care a desfintat in cateva minute cea mai frumoasa telenovela difuzata pe Gamesmania TV

cel mai "rau" membru al forumului este,fara pic de indoiala, Vincent Vega ...DUSMANII MOARE!!!

cel mai tacut membru al forumului este,fara doar si poate Lady7 ,care desi este una dintre veteranele forumului posteaza doar din ani in paste (si cand o face este asaltata de o sleahta de perversi)

titlul de cel mai batran tinerel membru al forumului ii revine lui ... Woland ,care se jura ca are 81 de ani dar sigur nu a nimerit tastele (deh,batranetiile astea)

cel mai insistent (ca sa nu zicem stresant) membru al forumului este baiatu care da cu lantu', BlackOut

cel mai de cartier personaj al forumului are onoarea sa fie Greeneyes

titlul de cea mai meseriasa semnatura revine Ralucai Musaloiu , "Living on earth is expensive,but it does include a free trip around the Sun"

si in fine, premiul premiilor ... meseriasul meseriasiilor este mult prea clonatul Ziam (ii oferim pe aceasta cale o diploma sa o arate prin tot satul,sa moara a lui Gheorghita de invidie!!!...si desigur o sticla de sampanie sa aiba cu ce sa ne faca cinste)

za lil big one

[Mesaj modificat de Mitza (modificat la 14 Ianuarie 2000).]
15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation.
The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord

Mitza is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2000, 13:21   #17 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Thumbs up

Daca tot e vorba despre premieri, hai sa mai aducem cateva subiecte in discutie:

- Premiul pentru cea mai rapida ascensiune (adica cel mai mare numar de posturi in cel mai scurt timp) se acorda, de departe, Paragusului. Cel care nici pe forum nu isi dezminte apetitul verbal.

- Premiul pentru cea mai rapida intrare in dizgratia membrilor forumului se acorda ex aequo pentru toxxica si Praslea, care au ajuns la acelasi rezultat chiar daca prin metode diferite.

- Premiul pentru cea mai reusita clona (cat de mult urasc acest lucru, trebuie mentionat) se acorda numitului cowboy (desi aici mai ramane de discutat- si din punct de vedere al votului si din punct de vedere al intrabrii despre clone. Dar discutia e prea importanta si o sa o purtam pe alt teren )

- Un premiu special pentru Cavalary, mentorul canalului #gamesromania. Way to go, cav!

- Premiul pentru cea mai numeroasa sub-comunitate este din nou discutabil, dar eu vreau sa il atribui Bistritenilor. Care s-ar putea sa fie depasiti numeric, dar in nici un caz din alte puncte de vedere!

[Mesaj modificat de El Torque (modificat la 14 Ianuarie 2000).]

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2000, 03:57   #18 (permalink)
razvi
Guest

Adi, si eu as citi cu placere subiectele mai vechi, dar NU POT sa ramin la curent cu ce este nou SI sa vad ce a fost; pe de alta parte, daca Peke ar oferi o versiune arhivata a forumului (cite o luna sau cite 100 de subiecte intr-un zip), ar fi alta poveste. Nu cred ca este imposibil de realizat. Vointza politica sa fie :-)

Reply With Quote
Old 09-02-2000, 03:15   #19 (permalink)
Osy
Looney Character

Osy's Avatar

ceva mai actual ... ???

------------------
"this my friend is the real world...take it or ...jump over ...what the hell do I care ? "

Osy is offline    Reply With Quote
Old 09-02-2000, 12:49   #20 (permalink)
Registered User

Deto's Avatar

"Cuplu" Andrei si Cris eventual si Adi si CD

------------------
Everyone press Ctrl + Alt + Del!! One time... Two times!! Bye bye

Deto is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Spitalul 9½

Thread Tools