![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Fara doar si poate .... threadul anului 2005 - desi a venit acum la final
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Avem aici un nominalizat http://computergames.ro/forum/showthread.php?t=143246 si sa nu uitam de threandul meu - cele mai secrete secrete de pe acelasi spital Pt nominalizari la cel mai distractiv user este BarosanuFaraon si Raduy - adica eu (binenteles ca o sa castig eu ca o sa masluiesc votarea) Apropo, daca se strang mai multe sugestii poate facem un vot ceva - asta daca imi zice si mie cineva cum si poate dam si un premiu - un super sistem hc90 cu monoprocesor la 4 hz si 2 biti de ram cu latente 40-100-300-900 si cu jocul lemnings pe caseta audio | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
am lecturat cam 40 de minute la Razboiul Clonelor. foarte captivant. pacat ca n-am avut un ceai sa-l savurez, dar probabil ca e mai bine asa... improscam pe monitor cand ma bufnea rasul... si e monitorul "la patron" nu e al meu. ![]() cat despre sitax... nu cred ca ar fi vorbit vreodata asa de urat. eu l-am cunoscut personal si am cumparat mai multe de la el (MB, RAM, RAM si iar RAM iar cand a fost unul defect mi l-a inlocuit fara probleme. no complaints)
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Cel mai blond user : Subiectivista
__________________ the unfunny troll Last edited by nihasa; 21-01-2006 at 16:02.. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
oh man... aproape toate posturile ei incep cu "mai" in sensul de "måi". tic verbal cel mai probabil. un fel de "efectiv". Alessandra Stoicescu a CG.ro! scuze, sunt mitocan, stiu. ![]() cer iertare de pe acum, poate judecam noi gresit.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #109 (permalink) | |||
| Join Date: Oct 2003 |
SF = cel mai iubit dintre fo(ru)misti. People who love me so far: Quote:
Quote:
Quote:
| |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Quote:
Nu conteaza, m-am delectat nespus... Existau niste thread-uri amuzante rau de pe un alt forum si credeam ca nu le-ar putea surclasa nimic. M-am inselat. Asta-i sampanie!
__________________ Za gud, the bed and za uarevar | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Quote:
) Minunat,fara bataie de cap.Multumesc autorului thread-ului pt minutele bune de ras, pe care mi le-a "oferit" .
__________________ F. T. A. "A painter paints pictures on canvas, but musicians paint their pictures on silence"Hope the best - expect the worst! Contact : 724.354.174 | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
sa fie asta cel mai smecher post la inceputul lui 2007? sau cel mai stresat user? http://forum.computergames.ro/36988951-post1.html
__________________ Bigb | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
e din categoria George Michael is my idol!!!!111oneeoneonee p00p you GM
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |