![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
Premiul pentru Cel Mai Neindurator Admin ii revine lui Bossman pentru Infraction for KLAMATH dupa 7 ani. Acest premiu recompenseaza un record ce va fi greu de depasit de catre ceilalti vajnici aparatori ai CG Forum. GG Bossman!!!! ![]() PS: Dupa cum se vede, infractiunea a fost, mai apoi, stearsa. PPS: Bossman, noi tot te iubim
__________________ Creierul este un organ oarecum indispensabil capului | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
Nu stiu ce sa fac, sa rad, sau sa raman pe ganduri la asa exprimare. Quote:
__________________ | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
| Quote:
Cam asa si cu tipul citat de tine.
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Vand Un Numar De AUR Vodafone Un post (sters ) in care vanzatorul afirma ca este "DILAR" de telefoane si ca stie foarte bine preturile si cine cumpara acele numere. )) chiar am ras cu pofta.
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
Premiul pentru cel mai spirit de observatie! http://forum.computergames.ro/37605057-post6.html ![]() LE: nu m-am putut abtine si am scris si eu muuuulte posturi! Eh, uite ca l-am depasit!
__________________ - The financial situation at the moment is so bad that women are now marrying for love! - The financial situation at the moment is so bad that men are now enjoying free sex! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|