![]() |
| | #45 (permalink) | ||
| Guest |
imaginile mele sunt defocalizate, doar la o privire atenta ( asha cum atent a observat roadkill ) se poate vedea autoportretul, creat in mod subliminal, al autorului ! In continuare o sa concep o lucrare la care m`am gandit in drum spre casa. Poarta numele de " scheletzi sangerand... "
| ||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Guest |
gata. Aici personajul principal ( Pablo ) cu o ultima suflare constata ca a ramas fara vlaga/MOJO ! un ultimile clipe ale vietzii la ora 3 (->) apare curcubeul, dupa cum se poate constata curcubeul are alta gama spectrala specifica scheletzilor ( dooohh ) ! Important este sa putetzi citi cat mai bine suferintza de pe chipul personajului.. sa`i simtzitzi efectiv durerea shi sa intzelegetzi prin ce trece !
| ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Guest |
k`tav respecta regulamentul ! MSPAINT ONLY ! nu acceptam trucaje ieftine ca acelea. oameni ca tine aduc jignire oamenilor ca noi care fac minuni adevarate din manuirea mausului ! rushine.. de 3 ori rushine ! ashteptam de la tine o lucrare autentica 100%, o lucrare adevarata in care sa simtzim pasiunea cu care ai manuit mausu` !!!
| ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti | Quote:
ps:urmatoarea mea opera este intitulata "Copacii cu ochi si ciuperca atomica" si are influente "pink punk".
__________________ The future holds many possibilities. Last edited by STudio54; 09-09-2004 at 04:51.. | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Looooooool De mult nu m-am distrat atat de bine! Nota 10 STudio54, ..bHz.., Roadkill.TDR si Aquashark. O mentiune speciala pt. panza "Sinucidere la malul marii stravezii", pt. care am o slabiciune aparte ![]() Ah, ce va invidiez talentul! ![]() P.S. Threadul asta imi aminteste de ceva. Nu ratati si "Crappy art #2", mortale! ![]() Poate criticii de arta invata ceva din modul de interpretare a operelor expuse
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce Last edited by Daremyth; 09-09-2004 at 09:11.. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
Daremyth... Crappy Art? Ce insinuezi? In numele comunitatii artistice a forumului permite-mi sa ma simt jignit!
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Jignit? Dupa ce ti-am acordat nota 10? (mai ales pt. panza "Dragon si caca", daca-mi permiti sa o intitulez astfel). Nici vorba de Crappy Art pe acest thread, eu inca nu am atasat lucrari personale
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Intrucat incercarea mea de subjugare a threadului a dat gres, o sa incerc pe alte cai. Azi incerc metoda "daca 10 insi au luat-o razna fa ca ei". Si atasez primul meu desen, pe care sper ca veti de acord sa platiti o suma modica pentru a-l mari, printa color si afisa in propriile sufragerii. Panza (este vorba de oil on canvas) se intituleaza scurt "Pasare domestica scrutând flota Europei de Est la apus de soare". Multumesc. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Incurajat de multime artistul se puse pe treaba. Dupa 4 luni de sange si sudoare a doua sa mare capodopera vazu lumina zilei. Din cauza unei afectiuni a vederii si poate si a ochelarilor de soare, pictura are o adancime de culoare de 2 biti. Este vorba de aceasta data de o pictura murala, fara titlu, reprezentand un rezumat al primului volum dintr-o mare trilogie. Legenda: 1.decor natural 2.saruman/gandalf, la alegere 3.unul dintre cele 2 turnuri, la alegere 4.unul dintre cei 9 calareti negri, intr-o ipostaza de lupta copiata dupa stefan-cel-mare 5.uruk-hai incercand sa-l imite pe orlando bloom 6.boromir, cunoscut dupa aceasta scena drept un bun incasator 7.andy serkis 8.samwise gamgee 9.personaj secundar cu ochii mari si inel inscriptionat | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Guest |
revin in fortza , prima lucrare din aceasta seara se numeste " Hermine la scaldat " ; primul personaj este omul cu fatza fara chip ! iar al doilea este un personaj care mi`a animat copilaria shi mi`a ramas intiparit pe veci in memorie ( cu sau fara mandolina ) , se intituleaza SIBIP ( varianta cu un ochi de bauxita )
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |