![]() |
| | #63 (permalink) | ||
| Guest |
mi`am permis sa plusez astazi, lucrarea asta se numeshte " melc cu plete`n ochi".. ashtept cu interes lucrarea lu` nero care din cate am intzeles o sa se intituleze "cal cu manere" later edit: nu mai shtiu cum se numeau.. imi amintes de GIRAF unu cu gatu lung.. o sa incerc sa desenez nava.. aia mi`o mai aduc aminte sau poate desenezi tu | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
multzumesc de aprecieri...de mic ma chinui sa intru intr`un club elitist...shi vreau sa va zic ca acum, in sfarshit, sunt un om implinit! apropo...urmeaza inca una..."musca`n lantzuri" sper sa va delecteze simtzurile intr`un mod placut!
__________________ N.E.R.O.: Networked Electronic Repair Organism | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
nu ne sfiim...unii chiar il adora...de ce sa ne facem rau inshine incercand sa nu ne focalizam intreaga atentzie asupra acestui amanunt nesemnificativ? CACA face parte din vietzile noastre...il intalnim zilnic, traieshte shi se dezvolta in noi, pe scurt...este o parte din noi... shi atunci intreb io...de ce sa ne sfiim?
__________________ N.E.R.O.: Networked Electronic Repair Organism | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Guest |
lucrare cam neatent realizata ( am ramas in pana de culori shi mi s`a rupt pensula favorita ) Balerin blond fara maini in flacari din imagine fac parte shi doo elemente din ce in ce mai prezente in evolutzia actuala a artei, elemente fara de care imaginea ar arata pustie shi lipsita de sens... | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Total offtopic: Trebuie sa ii multumim lui Aquashark pentru eforturile din aceasta seara in a servi o cauza nobila... a nostalgiilor animate. http://www.emissions.ca/media/images...2727133827.jpg Pentru cunoscatori... enjoy.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
later: danke mult roadkill ! imi placeau enorm desenele !!! mai stii adrese ?? episoade pe net ceva ? | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Guest |
aparent ultima piesa din aceasta seara este rezultatul unei colaborari de peste 14 saptamani intre subsemnatul shi nero36; succint , pentru a nu va rapi din placerea vizionarii, o sa va spun titlul lucrarii, " NU va sfiitzi de CACA shi va mai precizez ca inafara de elementul central mai mult decat evident ishi face aparitzia pentru prima data in lucrarile noastre shi elementul bi-caca element nou pe care speram sa`l popularizam cat mai mult shi sa`l vedem in cat mai multe ipostaze.. cine shtie poate putem spera la o aderare in UE mai rapida shi daca`mi este permis sa visez la mai bine.. poate anul viitor o sa avem printre noi shi un eventual tri-caca, numai bine ! Ura ! later edit 10x pt poza am inceput sa plang cand m`am uita la ia !!!
| ||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
un cal maro, dezamagit de calitatea adezivilor, fumeaza tutun si ishi tzine dantura intr-un pahar, drept semn de protest fatza de politica guvernului fatza de pensionari. tablou cu tema sociala
__________________ Pour la carotte, le lapin est la parfaite incarnation du Mal | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Vin si eu cu lucrarea de incheiere. Se numeste Uger (Studiu) si este vorba despre un Uger caruia i se face un studiu. De perspectiva. La un moment dat modelul (intitulat coincidental Nadia) a inceput sa supureze mono si masuratorile au fost intrerupte. Robinetele e pus la deruta.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|