![]() |
| | #82 (permalink) | ||
|
Din nou sunt offtopic dar ultima lucrare a lui zmack a starnit controverse in sanul miscarii artistice -altfel unita sub un stindard comun. Aparent cativa autori au considerat shaorma ca fiind simbol falic si pe habib gay. Asteptam si parerile altor artisti caci noi cei de la CAP (Cenaclul de Arta Pura) luptam pentru decenta lucrarilor si vrem sa lasam eroticul pe seama altora. Am sa spicuiesc din dialogul ce a avut loc la cenaclu, cu permisiunea celor prezenti (atentie dialog explicit): [02:01] <@R0adkill> shaorma aia arata ca un p***s [02:01] <STudio54> thought so [02:01] <@R0adkill> numa ca e galben [02:02] <zmack> cum 'req sa arate ca un p***s mah ? [02:02] <zmack> that's the most non-p***s-like-looking thing EVER ! [02:02] <STudio54> hai frate e p***s clar [02:04] <zmack> frate e un tablou sensibil si emotzionant [02:04] <zmack> despre shaorme si sibip [02:04] <zmack> suntetzi niste marlani [02:04] <zmack> nu intzelegetzi sacrificiile necesare implinirii creatziei [02:04] <STudio54> pai tu nu vezi ca e evident [02:05] <STudio54> langa ochi ai facut 3 liniute [02:05] <STudio54> adica stralucirea data de faptul ca o sa ai in juma de secunda un p***s in gura [02:05] <zmack> e shaormaa !!!
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) Last edited by Roadkill; 10-09-2004 at 03:02. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Cred ca am ras azi toata ziua pe thread-ul asta. Bine ca s-a gasit aventurierii spatiului, il caut de mult. Poate or mai fi niste episoade pe net pe undeva uitate. Si acum ultima creatie, atacul gugustiucului asupra porumbeilor salbatici, cu tenta de monstru demonic pus pe rele. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Ma sterg la ochi si nu-mi vine sa cred cat de prolifici sunt unii autori. Desi la o prima vedere ar putea parea periculos sa pictezi atat de mult (poate avea ca efect caderea in derizoriu a topicului in particular si a artei in general), nu pot sa spun decat "pictati, baieti, pictati orice dar sa fie mult, bun, si in mspaint". Poate in curand voi incerca ceva cu mana stanga. O noua propunere: sa faca cineva threadul sticky.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Ca observator extern si impartial, sunt dezamagit de evolutia micului vostru grup. Exaltarea avangardista tipic simbolist-bufniliana initiala a lasat loc picturii naive caracteristice scolii din perioada kindergardista. O sa revin cu un tablou de un realism feroce pentru a va trezi din amorteala ideatica.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Guest |
buna dimineatza, d`abia sculat din pat am dat drumu` lu` bilibuacă am desfacut shi uinamp pe postul meu favorit ( Proton Radio ) m`am dezmeticit cu nishte tzuc de vishine shi am fost lovit de un valatuc de inspiratzie ! Din doua mishcari deja se itzea noua opera.. dupa aproximativ 10 minute de mishcari inconshtiente am ramas shocat de ceea ce realizasem... Albastru Infinit ! subscriu la ce`a zis shi Ivan !!! sa fie STICHI !!! in felul acesta poate o sa fim remarcatzi de investitorii americani shi cine shtie ce colaborare trans-atlantica iese.... | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Interesant-interesant, da' nu mai puneti bitmapuri. Poate americanii sunt pe dial-up si s-a dus dracului toata colaborarea. In rest, astept cu interes lucrarea D-lui axelg si propun banarea lui bHz pentru indecenta din ultimul lui desen. Pai domnule, p-ala putea si Grigorescu sa-l faca. Noi vrem ceva original.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Hop si eu! Coborand din metafizic in planul existential, am realizat aceasta lucrare reprezentand viziunea mea asupra realitatii inconjuratoare, de la 9 la 6 de luni pana vineri, pe care o voi intitula "Cum vad eu lumea - Officescape". Neclaritatile nu se datoreaza mainii sigure a autorului, ci petelor de pe lentilele ochelarilor. Ale caror rame se pot observa pe margini. Va multumesc. Va urma o pictura intr-un stil total diferit, pur dalinian.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
La cererea publicului am sticuit threadul.Spre disperarea publicului postez si eu un desen mic. Se intituleaza "Cel mai lung metru" si este inspirat din viata mea de zi cu zi.
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Ai scos-o inainte sa o pot vedea si eu. Asta nu e treaba. --edit-- Da, ai pus-o la loc. Eu zic s-o lasi aici, chiar daca nu e arta
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|