![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Iar acum, o a doua, si cred ultima, lucrare. Este inspirata din universul care mi-a marcat copilaria (si nu numai ) si se intituleaza Indiana Jones si Templul lui Sith.
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
urmatorul orgasm vizual se intitula "doi scheletzi se trag de piele", dar din prea multa frenezie, actorii angajatzi pentru aceasta mega-productzie s-au "pielit", ca sa zic asha, in exces, shi iata ce a mai ramas din iei... piese componente shi un bi-caca - rezultat al fortzei de frecare dintre cei doi... la dreq...las titlul neschimbat...
__________________ N.E.R.O.: Networked Electronic Repair Organism | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
intr-o dezbatere in sanul CAP-ului (Cenaclul de Arta Pura) am decis sa propunem artistilor nabadaiosi o tema la 3 zile pentru valorificarea la maximum a potentialului creator si pentru a evita plafonarea. asadar tema convenita pentru urmatoarele 3 zile este "marmotele si influenta lor asupra istoriei culturii" happy painting! sa zburde maushii-n sus si-n jos pana apare noul MS paint din Windows Longhorn ![]() nota de subsol: mentionez ca fara voia CAP tema celor 3 zile scurse aparent a fost CACA
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
ultima din seria celor trei zile, cu voia dumneavoastra, se numeshte "sabie tarash"...lucrarea prezinta shi un element care a fost mentzionat shi`n lucrarile precedente (ghicitzi care?! :P) ca nou colaborator il mentzionam aici pe be4r, un nou talent nedescoperit inca de critica mondiala de arta... lui ii apartzine lay`outu`, de cromatica m`am ocupat chiar io...
|
| | #107 (permalink) | ||
|
optimistul din mine cu gandul la restantza de duminica. si cum ziua de astazi nu s-a terminat, tema este prezenta in dublu exemplar. si pentru ca in timpul liber sunt critic nu ma pot abtine sa nu zic ca m-am prapadit de ras la faza cu "caca de papusoi..." - se uitau colegii de la serviciu la mine ciudat rau de tot. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
oki...deci CAP-ul nashte noi membri...ie imbucurator! ![]() da` pentru zilele urmatoare sa ne axam pe tema propusa de tovarashu` Aquashark, in plenara congresului... deci, prin urmare shi`n concluzie, hai sa facem o chestie mutuala, dragi tovarashi shi prietini!
|
| | #109 (permalink) | ||
| Quote:
Nimic periculos ! Nu se intampla nimic daca atingi firele de inalta tensiune atata vreme cat nu atingi in acelasi timp stalpul sau pamantul Remember pasarile care stau pe fire...
| |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
traversand o perioada de puternica tranzitzie, marmota de productzie autohtona se gasi in fatza unei dileme : sa lucreze`n fabrica de ciocolata sau in cea de staniol? sau sa ishi deschida o firma shi sa impacheteze ciocolata`n staniol linishtita la ea in scorbura?! hm....
|
| | #119 (permalink) | ||
| Nick anterior: Kruger | r@m Join Date: Aug 2003 |
Urmatoarea lucrare se numeste sugestiv - BANNING THE BRAINLESS USERS - si reprezinta fidel ceea ce sa va intampla cu acest thread...va rog sa observati hdd-urile inrosite de atata activitate si uploaduri de imagini care se petrec de la o vreme aici.
| ||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
n`o sa se intample, ca ie un thread dintre cele mai populare... remarc cu amaraciune ca nici tu n`ai intrat in grup...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |