![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| După discuţii la centru, s-au hotărât următoarele: -din acest moment toate posturile care au ca scop mărirea numărului de posturi vor fi şterse sau vor primi warn -dacă se continuă în acest stil, se va introduce o limitare de posturi pe zi |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3485 (permalink) | ||
|
ce bine arata cg.ro/forum fara bannere se aude un sunet de 2 lei in boxe si nu stiu de unde e .. apropo ascult radio21 de 300 de minute fara oprire non-stop hit radio )
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #3487 (permalink) | ||
| Quote:
) sau poate ca mi-am scos filtrele ? )
|
| | #3491 (permalink) | ||
|
Ce asemanare vedeti intre http://www.computergames.ro/forum/me...p?userid=18055 si http://www.computergames.ro/forum/me...p?userid=21192 | |||
|
| | #3492 (permalink) | ||
|
in bucuresti a aparut febra numaratorilor inverse! aseara ma plimbam pe la universitate (a se citi mergeam spre casa, de la serviciu, dar pentru ca in loc sa merg cu metroul - mult mai rapid dar mai plicticos, mergeam pe la suprafata - mult mai lent si mai placut, se cheama plimbare) si mi s-a agatat privirea de niste cifre rosii in fata la Centrul Militar. Curiosii mor repede dar... satisfacuti asa ca m-am apropiat sa vad ce scrie... era sa mor de ras pentru ca tablita respectiva masura AMR-ul pana la ultima incorporare!!!!!!... si nu exista destule semne de exclamare ca sa subliniez pe cat vreau. in fata la Cercul Militar. o tablita electronica oficiala. s-a intors lume cu susul in jos? nu va zic cat mai era ca sa nu va stric surpriza! ![]() azi, ma duceam sa-mi iau ceva de mancare din carrefour si sus pe cladire se cronometra ceva. o poza cu Harry Potter si vreo 26 de zile pana la ora H. exact, se lanseaza Harry Potter si Printul Semipur. sunt curios la ce pret o sa fie cartea... 1 mil? mai sus? mai jos?
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! Last edited by Orson; 01-11-2005 at 17:36. | |||
|
| | #3495 (permalink) | ||
|
in cazul in care in viitorul apropiat nu mai postez sa stiti ca am gripa aviara pentru ca azi m-am incapatanat sa-mi iau o shaorma cu carne de pui... mor-mor da' shaorma aia a fost incredibil de gustoasa. maioneza se amestecase cu cartofii prajiti si ketchup-ul se prelinsese pe carne iar castravetii murati se potriveau de minune. si mai era si niste varza. oricum, ideea e ca daca mor trebuie sa-mi fac testamentul si vreau sa-i las lui Nihasa dreptul meu la incorporare! acum ascult "carlos baute - dentro y fuera" si reuseste sa ma faca sa nu ma mai gandesc la vremea ciudata de afara. nu ma deranjeaza frigul (am o geaca pufoasa si foarte calduroasa), ma deranjeaza ca e innorat... abia astept sa fie intuneric complet ca sa nu se mai vada ca e innorat ![]() bucurestiul noaptea isi ascunde o multime de defecte si devine un oras foarte placut. parca vad ca si astaseara ies la plimbare - macar sa vad daca aia la Cercul Militar au mai taiat o zi!
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #3497 (permalink) | ||
|
pai amr-ul e masurat de cei care vor sa scape de armata. pentru ei e un motiv de bucurie. numai ca in momentul cand nu o sa mai fie incorporari o sa apara niste restructurari destul de mari. o gramada de unitati o sa isi cam piarda nevoia de a fi (plus per total - posturi mai putine, avansari si mai putine, ...). nu mi se pare un lucru pe care oficialii din armata sa il astepte cu nerabdare... amr-ul era ceva ce se scria pe ziduri dosnice, se scrijelea pe tocul ferestrei, ... nu se punea o placuta in vazul tuturor!
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #3498 (permalink) | ||
|
am dormit de la 14 la 17:10.......un singur lucru am de spus.......tragic!! m-am trezit si am vrut sa ma apuc sa-mi fac ghiozdanul si sa plec, si nu e prima data cand se intampla......gata cu somnul ziua.....pic din picioare si nu mai cad prada tentatiei
__________________ In a league of my own | |||
|
| | #3500 (permalink) | ||
|
6 luni daca ai facut facultate mai bine gandeste ca in 6 luni poti sa muncesti cu un salariu de 400 E si castigi : 2400 E daca ai face armata ar trebui sa si te intretii si nu vei avea nici salariu am i wrong ?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|