![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| După discuţii la centru, s-au hotărât următoarele: -din acest moment toate posturile care au ca scop mărirea numărului de posturi vor fi şterse sau vor primi warn -dacă se continuă în acest stil, se va introduce o limitare de posturi pe zi |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #42 (permalink) | ||
|
Presupunand ca era o aluzie la mine ... tin sa mentionez ca nu sunt in goana dupa posturi , era doar o observatie ca am ajuns la o cifra rotunda. Poate maine ma plictisesc de forum si iar imi iau vacanta cate un an, n`ar fi prima oara. Oricum pentru ca acest thread sa supravietuiasca trebuie sa inteleaga lumea ca un post de o marime cat de cat acolo este necesar , nu doar sa treci si sa casti pe aici Si cum ziceam mai sus ( yap cam multe posturi de ale mele aici ) aberatie sub control nu e aberatie , asa ca practic nu se pot fixa reguli de "aberat" Ignore me ?
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Inseamna ca C3rE se inseala ![]() (incalcare a regulamentului) As Far As I Know.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. Last edited by mariko; 18-12-2004 at 23:51. Reason: nu acceptam posturi duble. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Greierii tropaie pe tavan in timp ce liliacul misogin inveleste marmote in ciocolata ...dar oricum nu mai conteaza acum pentru ca maine ne jucam cu iepurasii nucleari care beau doar apa plata cu lamaie
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Doi studenti Andrei si Vasile dupa cursul de matematica, s-au dus la bar. Brusc, Andrei l-a intrebat pe Vasile: - Cat de mare este nr cifrelor in suma numarului cifrelor din suma numarului de cifre in (4444) la puterea (4444)? - Oho! Trebuie sa fie foarte nare, spuse Vasile. - Nu cred. Voi cumpara atatea cutii de bere pentru tine. - Nu glumi! Nu poti fi atat de bogat. Dar, oricum! - Hai, imi pot permite 1000 de lei pt asta! (pretul nu a fost actualizat...) - Ok, s-a facut! Cate cutii de bere a cumparat Andrei?? waiting for an answear.... + o oarecare rezolvare..... nu doar un nr...
__________________ Timpul trece cum vrea el..... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|