![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| După discuţii la centru, s-au hotărât următoarele: -din acest moment toate posturile care au ca scop mărirea numărului de posturi vor fi şterse sau vor primi warn -dacă se continuă în acest stil, se va introduce o limitare de posturi pe zi |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11482 (permalink) | ||
|
bau bau e pe aratura! sa-i arate cineva calea cea dreapta
__________________ #1 Notebook Toshiba Satellite L20-100 Centrino 1.73GHz, 2GB DDR2, 120GB, Intel 915GM, WLAN#2 Desktop: Barton 2500+, 2x256DDR PC3200, GeCube Radeon 9550GU, Audigy Sound Card, Maxtor 80GB, Samsung 730BF *old nick: jimmyd | |||
|
| | #11485 (permalink) | ||
|
visam si eu la multe jucari ca orice pusti si ma dadeam cu capu de usi printre ursuleti de plus sa te @#%^# pe ele de oratanii impaiate tot incercam sa-i spun lu mama NU SUNT P^@#$ FRATE ! Spike - Amintiri ...prea tare
__________________ The powers of the hearbs open up the mind ! ![]() Vodafone : (*) 0726 25 35 75 | |||
|
| | #11489 (permalink) | ||
|
Doua stele paralele, Stele, lacrimi inodate Si lumina de la ele Pentru tine toate! 4 printi cu 3 castele Ape, lanturi fermecate Si tot cerul peste ele, Pentru tine toate. … 10 zile trec absurde Nu stiu, nu stiu cum, Nu stiu pe unde. Zece vieti de-asi sta cu tine Tot ar fi putine.
__________________ Zambeste,... maine poate fi mai rau!!! | |||
|
| | #11490 (permalink) | ||
|
Cu grasa de Cotnari,un salam si o paine de Graham, Stau si meditez daca Rahan era mai tare ca Tarzan, N-aveau bani,masini,femei,dar aveau etica Manca-ti-as ingineria ta genetica...
__________________ Jesus says to John come forth i'll give you eternal life. John came fifth he won a toaster... | |||
|
| | #11498 (permalink) | ||
|
Userul de deasupra mea este complet idiot ( sa nu se inteleaga ca este bau nu am nimic cu el , mesajul userului de deasuopra va fi sters curand , dar pana atunci ) , daca doriti sa il ajutati , orice mica atentie , sa salvati acest copil cretin , asteptam donatiile , la 555-salvatiCretinul sau , nu intrati pe forumul lui .ps : Asta da aberare
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|