![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| După discuţii la centru, s-au hotărât următoarele: -din acest moment toate posturile care au ca scop mărirea numărului de posturi vor fi şterse sau vor primi warn -dacă se continuă în acest stil, se va introduce o limitare de posturi pe zi |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #12481 (permalink) | ||
|
Deci miroase a ciorapi imputiti la mine in camera de mor! Paradoxal, picioarele nu-mi miros, iar ciorapii i-am luat la rand la verificat si sunt fresh sau aproximativ in regula. Ce *#!@ mea miroase in halul asta, si mai ales, de ce?
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #12491 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 640509-040147 I don't know if it's art, but I like it. | |||
|
| | #12492 (permalink) | ||
|
e ai no brasil? aki saum 4 da manha :P lol sim eu mono na grecia )eu sei ^^ )))a pascoa e no domigo? esse nao e ? sim amanha a primiera vez q temos juntos a pascoa com brasil tem aglum rec p/mim pessoal ? wtb buf thenx
__________________ PSU: Spire Rocketeer 600W MOBO: Abit IP35 PRO CPU: Intel E8400 3.6GHZ RAM: 4GB DUAL CHANNEL Kingmax 800mhz, CL5 Video: Asus EN8600GT + Zalman VF700Cu HDD: WD 250 GB + Seagate 750 GB LCD: SAMSUNG 940N + BENQ G2400WA DualView configuration | |||
|
| | #12494 (permalink) | ||
|
XYZ: ai incurcat sarbatorile EU: nuuuu XYZ: moshu , nuielusa??? EU: da ma EU: ne modernizam si noi EU: si de Craciun vopsim oua de strutz EU: numa ca nu le ciocnim, ci le agatam in pom
__________________ PSU: Spire Rocketeer 600W MOBO: Abit IP35 PRO CPU: Intel E8400 3.6GHZ RAM: 4GB DUAL CHANNEL Kingmax 800mhz, CL5 Video: Asus EN8600GT + Zalman VF700Cu HDD: WD 250 GB + Seagate 750 GB LCD: SAMSUNG 940N + BENQ G2400WA DualView configuration | |||
|
| | #12499 (permalink) | ||
|
am vazut o pisica lovita de o masina, de un mercedes de fapt. chestia e ca nu a murit imediat, chiar a murit in chinuri putem spune: dupa ce a fost lovita, masina a dat cu spatele si pisica a sarit in sus! pe bune! si a tot sarit cam 3-4 minute pana a murit! zici ca dansa break-dance. da sarea destul de sus! cam 20-30 de cm! pe bune!
__________________ Bigb | |||
|
| | #12500 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 640509-040147 I don't know if it's art, but I like it. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|