![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| După discuţii la centru, s-au hotărât următoarele: -din acest moment toate posturile care au ca scop mărirea numărului de posturi vor fi şterse sau vor primi warn -dacă se continuă în acest stil, se va introduce o limitare de posturi pe zi |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #12502 (permalink) | ||
|
Campionii ... Campionii ... Ale Ale Ale ..... Aleeeeee Olaaaaaaa Dinamo Bate Pe Steaua !!!!!!!!!!!!!!
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #12503 (permalink) | ||
| admin_map de_ghencea /admin_timelimit 90 /admin_ban Andrey PoRTaR STEAUA /admin_kick V.BADEA /admin_ban ELTON /admin_slay_team sTeAuA /admin_llama OLAROIU /admin_tsay blue ULTRAKILL DANCIULESCU /admin_tsay blue MONSTERKILL NICULESCU Borcea died MM killed himself using trigger: hurt Goal has been planted Dinamo wins Becali say `Bai bai zdreantzo hahalelor ` Mare noroc ati avut ba !
__________________ The powers of the hearbs open up the mind ! ![]() Vodafone : (*) 0726 25 35 75 | |||
|
| | #12507 (permalink) | ||
| Quote:
Macar fiti ma fair-play si recunoasteti ca am fost mai buni . Toti ziceti ca am avut noroc , sau ca v-a dezavantajat echipa , invatati ma sa fiti fair-play .
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #12510 (permalink) | ||
| Quote:
Vreau sa distrug ceva frumos - oare unde am auzit asta ? Nu conteaza, se potriveste. | |||
|
| | #12511 (permalink) | ||
| Quote:
. Intelegi tu ce vreau sa spun . Dar conteaza ca am batut
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #12512 (permalink) | ||
|
Am fost la gratar si acum mi-e somn dar parca nu m-as culca...De vreo juma de ora ma fatai pe mess si pe forum si nimic...nici o miscare.Prea putine persoane online ca sa am cu cine vorbi si nici unul din threaduri nu-mi face cu ochiul. Pe spital nu mai intrasem cred ca de anul trecut ... uite deci in ce hal de plictiseala am ajuns de scriu pe mufo...
| |||
|
| | #12513 (permalink) | ||
|
ce avatar naspa ai :|
__________________ Asa isi pierde romanu timpul : citeste semnaturile altora . Pana acum ai pierdut aproximativ 2-3 secunde din viata ta citindu-mi semnatura . Daca citesti in medie 10 semnaturi pe zi si facem un calcul simplu rezulta --> 10 x 3 (sec) x 365 (zile) = 10950 ( secunde pierdute in fiecare an cu semnaturile altora ) . 10950 = 182.5 min = 3.04 ore | |||
|
| | #12518 (permalink) | ||
|
blah! ![]()
__________________ Vand Cooler Scythe Ninja Mini + Bonus Pasta termoconductoare AS Ceramique Vand Tuner TV Leadtek TV2000 XP Expert PCI EK Backplate LGA775 ©MYSTIK 2005-2009 | |||
|
| | #12520 (permalink) | ||
|
la ora 13:25 : 1111 posturi la ora 16:30 : 1123 posturi . This guy is on fire ...
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|