![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| După discuţii la centru, s-au hotărât următoarele: -din acest moment toate posturile care au ca scop mărirea numărului de posturi vor fi şterse sau vor primi warn -dacă se continuă în acest stil, se va introduce o limitare de posturi pe zi |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #13684 (permalink) | ||
|
Pai si chiar se va intampla . De craciun cel mai probabil sau daca nu in ianuarie 2008 voi iesi pe strada , daca e facem un miting cei de pe CG sa sarbatorim 1000 de pagini pe MUFO ![]() Quote:
Edit : nu am luat-o cu rautate , si nici nu m-am gandit ca ai zis-o cu rautate .
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
Last edited by JoeDirt; 10-07-2007 at 17:47. | |||
|
| | #13695 (permalink) | ||
|
BLAGA IESI AFAR' DIN CASA ... Iesi afar' ca nu mai esti ministru .. pleaca ... hai pasi pe covoras .
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #13698 (permalink) | ||
|
Ham Ham Miau Miau Chitz Chitz Cra Cra Muuu Muuu Bee Bee Fuck off
__________________ Cum as putea fi altfel, cand nici macar nu vreau? Cum sa traiesc, de ce sa nu fumez, de ce sa nu beau? E doar o viata... am doar o viata de trait Si poate d'asta fac ceea ce vreau si zic ceea ce simt... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|