Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > The Faraway

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-03-2001, 13:58   #1 (permalink)
senior flying member

ravenn's Avatar

death makes angels of us all
and puts wings of angels
instead of our shoulders
smooth as the raven's claw

Sangera.Ranile ii acopereau trupul.Ranile ii intunecau mintea....Sufletul ii statea deschis ,in pumnul strans..Nu te poti increde in mine, ii spusese ei...nu te merit...sunt plin de putregai...sunt plin de intuneric...
Zacea in pamantul jilav, cu fata alba golita de sange in jos...parul lung si negru i se lipise de fata din cauza ploii...lacrimile amestecate cu picaturi de ploaie ii curgeau din ochii negri in fundul carora traia odata un om...Gura intredeschisa conturata de buzele vinetii adapostea cateva frunze ruginite ...
Ploaia marunta cadea cu un zgomot infundat pe copacii negrii si dezgoliti de aburii reci ai toamnei...Doar unul din degetele mainii deschise tresarea spasmodic ,incercand sa traseze cuvintele nerostite in aer..inca mai traia...trupul i se afla la marginea prapastiei intre moarte si viata...
Durerea i se raspandise cu viteza fulgerului in tot corpul...acum simtea fiecare fibra a trupului chircindu-se sub loviturile violente a convulsiilor...si totusi ramanea nemiscat..Isi simtea trupul gaunos infestat de gandaci si viermi care misunau prin el muscand din carnea vie la fiecare pas ,lasand in urma lor un vid terifiant care se marea cu fiecare clipa masurata de zgomotul inimii din ce in ce mai sec...Dar sufletul ii murise de mult...el il tinuse in palma..intins spre ea...insa ea il refuzase....vazu asta in raceala ochilor ei... in zidul nevazut si e nepatruns care aparuse dintr-o data intre ei...Fusese vina lui...purtase prea mult timp, prea multe masti in viata incat incepuse sa poarte o masca pana si in fata lui...insa acea masca se sparsese de mult...iar cioburile ii cazusera cu totul in fata ei...in afara de unul singur....sub care se ascunsese cat putu de bine...insa nu ii putea rezista ...si se dezgoli complet in fata ei..dezarmat...iar ea il intelese..il intelese chiar prea bine...cand vazu partea murdara, neagra si uscata a sufletului lui se retrasese inapoi cu groaza...cu scarba...cu repulsie...cu mila...cu dezamagire...iar el inchise pumnul in urma ei pana cand isi simti oasele trosnind si vazu sangele tasnind..lumea incetase sa mai existe pentru el...se stinsese dintr-o data...se prabusise odata cu el...
Purta acuma in ochii goi imaginea ei alba si pura...Un falfait negru de aripi se aseza pe o reanga de deasupra lui....era un inger care simtise aroma mortii ce se ridica in aburi grei din trupul prabusit..
Simti o atingere calda in mana deschisa...ea era acolo...langa el...plangea, ii putea auzi suspinele...incerca sa-si indrepte privirea sprea ea...sa o mai poata vedea pentru o ultima oara...insa trupul nu-i mai raspundea...era prea tarziu...ea ii privi unghiile sangerande pe care mai erau inca agatate fasii de piele...el incercase sa si-o scoata de sub piele, din sange, sa o aiba aproape de el, s-o poata atinge...insa in zadar..in ochii ei se citea hotararea luata...isi saruta iubitul pentru ultima oara...o caldura linistitoare cuprinse natura...ea se prabusi langa el...cu capul intr-o parte...spre el...sangele ii pata rochia alba la incheieturile impreunate intr-un gest de indurare...inimile lor incetara sa bata in aceeasi clipa in care natura paru ca-si tine respiratia...
Corbul se desprinse de pe creanga cu un croncanit de nemultumire...pluti lin deasupra lor si se lasa langa tanar...facu cativa pasi si se apropie de fata lui...il ciupi de obraz incercand parca sa il faca sa se ridice...se urca pe mana tanarului care avea acum pumnul deschis lasand sa-i alunece cioburile aflate in palma in frunzele putrezite de pe jos...corbul mai croncani de cateva ori funebru si intunecat...facu cativa pasi pe mana tanarului apoi se repezi la inima cazuta in frunze,isi infipse gheara in ea si isi lua zborul in acelasi timp cu falfaitul negru de aripi care impartise cu el acel moment...

Dedicat Andreei
[Modificat de raven[bh] pe 29-03-2001 ora 07:53 PM]

ravenn is offline    Reply With Quote
Old 27-03-2001, 22:08   #2 (permalink)
Registered User

Virtual_Fighter's Avatar

Lightbulb

SUPERB doar atat am de spus...
In death have you returned my pride

Virtual_Fighter is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2001, 15:57   #3 (permalink)
Banned

Alexandru_'s Avatar

Superb intr-adevar raven. Mi-am trimis pe mail link-ul ca sa pot sa o mai citesc si alta data.

Alexandru_ is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2001, 17:17   #4 (permalink)
L.O.V.E.R.M.A.N.

ARES666's Avatar

Question what is this stuff btw???

suna bine de tot, dar CE este ???

ARES666 is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2001, 17:52   #5 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Nu stiu, da e lunga rau.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2001, 16:05   #6 (permalink)
senior flying member

ravenn's Avatar

Unhappy lameness

nu credeam ca va ajunge cineva sa zica: "e fainuta, dar totusi ce e asta?"
E incultura d-voastra domnilor, asta este...admirati-o cu grija fiindca, dupa spusele expertilor va disparea in curand....cand vom coloniza Luna cica...

Old 31-03-2001, 00:51   #7 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Exclamation

Ahem ahem!

jmf is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2001, 01:06   #8 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

E de calitate...

LED website online !

NUKE[D] is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2001, 17:03   #9 (permalink)
Registered User

superb..absolut superb...aproape de ceea ce numesc eu obsesie,de ce imi este mie obsesie...

Aerul mirosea a moarte…Cat si-ar fi dorit sa SIMTA cei patru pereti care o tinusera inchisa pana atunci…sa le simta presiunea cu miros de var si spoiala scorojita,sa poata sa-si impinga degetele scheletice in ei,de parca ar fi vrut sa-i indeparteze ,izbita de inutilitatea incercarii ei…Ii era dor de
Certitudinea de atunci,de lumina slaba ,letargica,bolnava a becului plin de praf si aproape ars,de
podeaua murdara si rece,de geamurile care dadeau inspre AFARA,realitate grea,tensionata….
Aici era noapte incontinuu,in jurul ei zaceau cadavre pe dealuri fara iarba si cu pamant inrosit,umed,cald,bolnav…Sau poate isi imagina totul…Camp de batalie incert,lumina data de luna
rosie de deasupra ,nori murdari,aberanti…Ii era somn,mult,ii era rau,isi privea picioarele ranite,
pline de sange amestecat cu praf amestecat cu aerul greu,vroia sa stinga durerea nenorocita ce ardea
in creier si greata oribila,si sila si toate sentimentele confuze si rele care o chinuiau…Ar fi incercat sa
cada pe pamant,sa se chirceasca de curerea mata,ramificata pe care intregul sau trup o simtea…
Cealalta murise…se dusese..Plecase si aruncase armele,daduse jos armura,renuntase..Si acum ea,cea care ramasese,agoniza pe tarana umeda..agoniza…isi aminti…Si atunci venira toti,multi,negri,metalici,
mecanici,masa compacta semi-umana,trecura fugind pe campul imens,prin dreptul ei,pe deasupra ei,peste ea,prin ea ,cu baionetele ascutite si ruginite in alte trupuri…In fuga lor nebuna aduceau sfarsitul,uitarea,nimicirea..pedeapsa…Mai deschise ochii o data,crezand ca cealalta va veni in spirit
si ii va atinge mana rece…dar cealalta nu..nu…

red sun...

vedder..vs. is offline    Reply With Quote
Old 01-04-2001, 19:18   #10 (permalink)
Registered User

Misto

energo is offline    Send Message via Google Talk to energo Reply With Quote
Old 02-04-2001, 16:42   #11 (permalink)
senior flying member

ravenn's Avatar

Vedder..imi pare bine ca mai e cineva cu chinuri din astea pe aici..incepusem sa ma simt singur intre atatia saritori de garduri...Am citit si threadul tau...e frumos, n-am ce zice...ma inspira si pe mine...

Old 03-04-2001, 21:41   #12 (permalink)
Registered User

Talking

Mah ce post lung... ce vroiai sa zici de fapt, ca n-am avut rabdare sa citesc

guppy[bh] is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2001, 11:36   #13 (permalink)
senior flying member

ravenn's Avatar

mda

mda , ce sa zic guppy...data viitoare lasa mud-ul si mai citese ca nu-i mult:P

Old 09-04-2001, 22:23   #14 (permalink)
Registered User

&Stuff's Avatar

hmm...vad ca e la moda...o sa scriu si eu ceva despre moarte, ingeri...
stiu ca nu despre asta e vorba, dar COERENTA e aici termenul cheie.....

&Stuff is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2001, 11:52   #15 (permalink)
L.O.V.E.R.M.A.N.

ARES666's Avatar

Re: lameness

Quote:
Originally posted by raven[bh]
nu credeam ca va ajunge cineva sa zica: "e fainuta, dar totusi ce e asta?"
E incultura d-voastra domnilor, asta este...admirati-o cu grija fiindca, dupa spusele expertilor va disparea in curand....cand vom coloniza Luna cica...
Eu multumesc mult raven[bh] ptr. caraterizare, n-am ce zice, dar mai sunt si inculti ca mine pe forumul asta, eu nu am intrebat in vreun mod ironic sau jignitor la adresa matale, dar pur si simplu nu stiu ce este, si adevarul este ca m-a impresionat... deci acu-mi spui si mie de ce dreq sunt lamer? huh?
explica-te!

ARES666 is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2001, 13:12   #16 (permalink)
Registered User

Question

Quote:
Originally posted by vedder..vs.
superb..absolut superb...aproape de ceea ce numesc eu obsesie,de ce imi este mie obsesie...

Aerul mirosea a moarte…Cat si-ar fi dorit sa SIMTA cei patru pereti care o tinusera inchisa pana atunci…sa le simta presiunea cu miros de var si spoiala scorojita,sa poata sa-si impinga degetele scheletice in ei,de parca ar fi vrut sa-i indeparteze ,izbita de inutilitatea incercarii ei…Ii era dor de
Certitudinea de atunci,de lumina slaba ,letargica,bolnava a becului plin de praf si aproape ars,de
podeaua murdara si rece,de geamurile care dadeau inspre AFARA,realitate grea,tensionata….
Aici era noapte incontinuu,in jurul ei zaceau cadavre pe dealuri fara iarba si cu pamant inrosit,umed,cald,bolnav…Sau poate isi imagina totul…Camp de batalie incert,lumina data de luna
rosie de deasupra ,nori murdari,aberanti…Ii era somn,mult,ii era rau,isi privea picioarele ranite,
pline de sange amestecat cu praf amestecat cu aerul greu,vroia sa stinga durerea nenorocita ce ardea
in creier si greata oribila,si sila si toate sentimentele confuze si rele care o chinuiau…Ar fi incercat sa
cada pe pamant,sa se chirceasca de curerea mata,ramificata pe care intregul sau trup o simtea…
Cealalta murise…se dusese..Plecase si aruncase armele,daduse jos armura,renuntase..Si acum ea,cea care ramasese,agoniza pe tarana umeda..agoniza…isi aminti…Si atunci venira toti,multi,negri,metalici,
mecanici,masa compacta semi-umana,trecura fugind pe campul imens,prin dreptul ei,pe deasupra ei,peste ea,prin ea ,cu baionetele ascutite si ruginite in alte trupuri…In fuga lor nebuna aduceau sfarsitul,uitarea,nimicirea..pedeapsa…Mai deschise ochii o data,crezand ca cealalta va veni in spirit
si ii va atinge mana rece…dar cealalta nu..nu…

Tot in calitate de diletant:

...primul ere prea lung si n-am timp asa ca l-am citit pe-al tau doar...

nu-s critic, iar creator nici pe departe, sunt in perioada de acumulare, intrebari...

De ce apare: "a becului plin de praf", "amestecat cu praf", "agoniza pe tarana"
sau..
e atmosfera uscata???umeda??? "a becului plin de praf","miros de var si spoiala scorojita", durerea nenorocita ce ardea" vs. "pamant inrosit,umed,cald", "tarana umeda"

..o ultima nelamurire: "armura" - "baionetele" decalaj temporal????

Apeiron is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2001, 20:44   #17 (permalink)
Registered User

Pairo's Avatar

Mie mi-a venit in minte Moonspell(asta cand am citit titlu')
Dup'aia : frumos. Dar sincer, doar atat. Parca ii lipseste ceva!

Pairo is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2001, 17:10   #18 (permalink)
senior flying member

ravenn's Avatar

...(fara cuvinte adica)

ARES (mai trebuie sa spun si 2000?) : te rog si eu sa-mi explici cum poate sa-ti placa ceva ce nu intelegi? (ma rog, sa te impresioneze).Si in plus , ceea ce ai scris mai devreme nu putea fi interpretat altcumva decat asa cum am facut-o...eu zic ca ai nevoie de ceva lectii de semantica... sau poate ar fi cazul sa mai citesti o carte... am auzit ca exista librarii si in Romania.
PyrO: gusturile nu se discuta

Old 25-04-2001, 16:40   #19 (permalink)
Fahrenheit
Guest

Again

De ce oare toata lumea confunda scrierile obscure cu talentul? Raven, dupa frecventa cu care apare cuvintul superb in acest topic poti sa iti dai seama ca lumea poate foarte bine sa aprecieze ceea ce nu intelege. Chiar daca si tu si Vedder.vs dati oarecare semne de talent, voi sunteti cei care ati avea nevoie de niste lectii de semantica. Multimea de puncte de suspensie, metareferintele vagi, intreruperea de topica denota confuzie(mai mult sau mai putin voita) si lipsa de coerenta. Poate am mai spus-o si atunci ma repet: E ca si cum ai citi un vis. Si nu e un compliment, e o critica. Parerea mea.

Reply With Quote
Old 25-04-2001, 18:53   #20 (permalink)
Speed maniac

Ice_2k's Avatar

Exclamation

Dragutz...uatz ior point ?

Ice_2k is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > The Faraway

Thread Tools

Posting Rules