![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Amendamente la regulament
Thunder avea partial dreptate cind spunea: "Din punctul meu de vedere cel mai incitant aspect al acestui gen de creatii era punerea urmatorului autor intr-o situatie limita din care trebuia sa iasa folosindu-si creativitatea si pregatind, la randul lui, o alta capcana. Acest gen de abordare mi se pare destul de improbabila(sau cel putin limitata) avand in vedere faptul ca trebuie sa primesti aprobare de la initiatorul unei Aventuri(care, poate, se supara daca-i este starbita imaginea) apoi sa-ti iei un biletel de ordine si sa astepti cuminte pana-ti vine randul ca intr-un final sa treci prin Comitetul de Cenzura pentru a-ti vedea publicate planurile malefice." Inceputul postului sau exprima exact ceea ce aveam noi in cap cind am inceput acest proiect: creativitatea, capcanele, umorul. Si inca mai avem. Nu trebuie sa cereti aprobare initiatorului unei aventuri, ci doar noua. Promitem ca nu ne vom constitui intr-un comitet de cenzura. Dar trebuie sa existe si o ordine in chestia asta si daca am lasa postarea la indemina oricui ar iesi un haos. Cutare se comporta ca un cretin si strica distractia tuturor, iar noi nu ii putem sterge postul pentru ca au mai scris inca trei dupa el si se duce dracul firul povestirii Oricum nu tinem cu dintii de aceste reguli. Asteptam sugestiile voastre pentru a le imbunatati. In definitiv fara voi (generic vorbind) nu poate iesi nimic interesant. Iar in privinta a ceea ce spunea KDP, "Se pot face orice fel de personaje/povesti? Adica, pot sa incep cu Smugli the afro dwarf armed with twenty rubber duck machine guns si sa ma aliez cu Super Sexualy Sedentary Stupid Scary Secretary? Sau trebuie sa fie elfi, orci, dwarfi bla bla.. facuti cu bun simt? Parerea mea e ca poate sa iasa ceva frumos dar trebuie foarte multa implicare, din partea ambelor parti. Propun si un fel de gear oficial, care poate sa varieze de la 'Niste adidasi Nikey ultimur racnet' la '190-560 Colossus Blade of Mucification', care sa se obtina din completarea aventurilor, chit ca obiectele nu au efect asupra aventurii. Ar fi ceva care sa te faca sa te tii de personaj. In rest.. cam greoi procedeul cu mailu, dar mi se pare ok la inceput." cititi thread-ul cu rasele. Se pot face combinatii creative insa limitativa pe cit posibil la incrucisari cu oamenii. Un jumatate elf-jumatate ogre nu pare foarte credibil. Ideea de baza este coerenta universului. Nu impingeti limitele imaginatiei si nu creati artefacte care nu ar putea exista in universul Faraway sau doar de dragul de a le crea O idee ar fi ca fiecare sa creeze citeva obiecte pe care sa ni le trimita, si din care noi vom alege apoi unele pe care le vom distribui aleator (prin tragere din basca) celor care ies invingatori dintr-o aventura La fel, daca ne permiteti, vom incerca sa jucam rolul elementului aleator si in aventurile voastre, prin intermediul atotputernicei si superbei zeite Spectra. Deciziile ei vor fi definitive si vor putea include chiar moartea personajelor. Ea va fi responsabila cu penalizarile si gratificatiile. Moartea unui personaj va insemna intoarcerea lui in Taverna fara nici un bonus si nici o penalizare. Vom incerca pe cit posibil sa evitam aceste situatii, dar ele vor aparea fara doar si poate. No one lives forever. Asteptam in continuare opinii si incurajari.
__________________ Everyone seems normal until you get to know them. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|