Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > The Faraway

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-01-2002, 01:48   #21 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Ma astept ca Dominus sa posteze o varianta mai cizelata a caracterizarii. Momentan nu pot spune decit ca are talent la desen dar e cam pe linga subiect. Insa dupa cum spuneam, e in mare parte vina noastra pentru ca nu am definit subiectul.
Pentru cei care vor sa isi incerce norocul cu personajele, cititi threadul cu rase si postati pe topicul "Personaje" urmatoarele detalii: nume, virsta (aproximativa), infatisare, semne distinctive, ce ii place si ce nu, cam care ar fi scopurile sale imediate si viitoare, etc.
Tineti-va departe (momentan) de locuri de nastere sau mai stiu eu ce precise (in afara celor prezente pe harta), atribute RPG si obiecte posedate.
Primele trei personaje vor primi cite un obiect magic din partea casei, cu certificat de garantie din partea voluptoasei si lascivei (uneori) zeite Spectra.

P.S. Am primit si un post de la gndac. Nu e aplicabil momentan ( povestea are loc prea departe de han si personajul nu e tocmai "in armonie" cu universul Faraway) si in plus scriitura, iertata fie-mi trufia de a critica, este sufocant de densa, obscura si confuza. Prea multe puncte de suspensie...marca incepatorului care face pauze de efect sau incearca sa para complex. Oricum, nu dispera si trimite-ne si tu o varianta mai cizelata.

Jinx is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2002, 03:00   #22 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Nu vreau sa se supere lumea ca 'bulanul e de partea mea', adica s-a nimerit sa fiu online in acelasi timp cu cererea domnului Jinx. Desi ma gandeam sa-mi fac repede trei accounturi si trei personaje sa pun mana pe obiecte Asa ca eu ma abtin pana maine, cand vad regulamentul. Oricum, personajul asta e asa mai mult de... *spoiler* test. =)
De asemenea, realizez acum ca m-am cam bagat unde nu-mi fierbe oala, in sensul ca am intrat cu pietrele alea prin miezul povestirii, asa ca ma gandeam sa opresc totul aici. Deci, goblinu ala a luat saculetu, l-a dat si s-a decis ca gata! deocamdata se spala pe maini, mai ales ca daca termina ce a inceput e probabil sa si-o fure de la copacei si frunzuluite. Asa ca mai sta si el pe-acolo pe la taverna, mai o elfutza, mai o bauturica, dupa care il bag intr-o 'noua' aventura. Ca parca asa trebuia sa ne organizam, nu?

KDP is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2002, 09:54   #23 (permalink)
Registered User

Din pacate, numele nu-mi este prea clar acum. In schimb am cam mare parte din restu. Jumatate elf si cate putin din fairie si om ca apartenenta genetica, tanar (deoarece elfii traiesc mai mult in general, sa spunem 25 de ani), semne fizice distinctive nu are, in afara de ochii deosebit de patrunzatori si de privirea usor pierduta (un elf obisnuit, membrele lungi si subtiri si ochii migdalati, urechile insa mai putin ascutite decat la majoritatea rasei, aducand cu cele umane). Tribul sau a fost nimicit de trolli, nu are insa o ura speciala pentru cei care i-au distrus neamul, scopul principal este sa gaseasca si alti elfi (sa spunem ca face parte din rasa elfilor, insa o increngatura mai speciala) asemeni lui. Scopul imediat, cautarea de aventuri care sa-i sporeasca cunoasterea. De remarcat faptul ca "de formatie" este mag, fiind insa prea tanar nu cunoaste prea multe vraji si este limitat ca putere. Caracteristica sa principala este ca intelege foarte bine ce vor ceilalti, rostul actiunilor lor (de cele mai multe ori). (un fel de empatie, ar fi insa poate gresit s-o numesc asa, cred ca se aplica acest termen numai la oameni). In pasajul introductiv am sa incerc sa descriu pe scurt cum s-au intamplat toate "grozaviile" si am sa-l aduc la han/taverna impreuna cu o caravana, pazita de niste mercenari de la care a invatat lupta cu sabia si arcul, devenind un luptator peste medie.

Last edited by SkyDanceR [addicted]; 05-01-2002 at 10:22..

SkyDanceR [addicted] is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2002, 13:50   #24 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

ntr-adevar Jinx, m-am grabit cu postatu' si poveastea e asa din cauza orei foarte inaintate la care a fost scrisa (a jucat taica-miu Dungeon Keeper pana la 2 noaptea!) Asadar am sa o modific nitzelus pe ici pe colo si ti-o trimit zilele astea.
Cat despre Faraway Plant Life Compendium deja incepusem sa il fac insa am sa pun in el doar plantele rare, speciale sau magice. Daca aveti propuneri in aceasta privinta puteti da cu mailu la dominus_elf@hotmail.com

Imi pare bine ca va place desenul si in curand le fac si pe celelalte, partea proasta e plec la facultate si acolo nu am scanner. Dar gasesc eu unul!

In +, mi-am pus si eu personajul la rubrica "Personaje" si sper ca descrierea nu deranjeaza si e in tema.

Fie ca Nar'yd sa vegheze asupra voastra!

Dominus is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2002, 03:47   #25 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Va supun atentiei problemele ridicate de gndac, pentru ca sunt de interes general. Sper sa nu se supere pe mine (au venit pe PM), dar sunt pe modem si as fi nevoit sa trimit vreo sapte PM-uri din cauza limitei de caractere.

In primul rind, trimite mail la faraway@*********.ro. Il verific mai des decit PM-ul de pe forum.

"Nu ma deranjeaza critica, e un drept inalienabil, vreau doar sa te informez ca am o experienta de peste un an in ceea ce priveste roleplay'ul in mod text, si indraznesc a spune cu jucatori de talie mondiala, vezi www.white-wolf.com ( - creatorii sistemelor de joc nu'mi sunt straini )."

sper ca experienta ta sa ne foloseasca.

"Dens - fiindca ceea ce am avut de spus trebuia sa nu depaseasca n mii de cuvinte, am fost rezonabil. Confuz - EVIDENT, e nevoie de confuzie pentru a pastra ceilalti jucatori in sah, pentru a nu asigura orice alt jucator ca 'totul e in regula', trebuie sa ai grija ca trairile lor sa fie cat mai confuze, astfel evitand capcana 'stiu cu ce se mananca aia deci e mai putin interesanta'. Obscur ? Evident, daca ai incerca sa descrii pe 'Spectra', nu stiu CUM ai descrie ceva foarte complex/obscur. Da, poti prezenta o ideologie si o linie generala, fizica si psihica. Punctele de suspensie au rolul de a nu termina abrupt ideea, moment in care psihicul cititorului este lasat sa constientizeze ca ceeace a fost spus nu este TOTUL, nicidecum pauza pentru efect"

Inteleg motivatia ta. Eu doar am zis ca nu e tocmai o abordare potrivita. Personal, am avut rabdare sa citesc dupa primele zece rinduri doar pentru ca eram direct interesat. E foarte greu de absorbit. Mai ales luind in considerare mediul in care publici textul. Sunt de acord cu capcanele si restul argumentarii, insa trebuie sa faci si niste concesii. Nu scrie cum gindeste personajul, pentru ca nu ii citeste nimeni gindurile. Scrie asa cum ai vrea sa citesti. E tirziu si nu gindesc clar dar sper ca intelegi ce vreau sa zic.
Ideea de baza e ca daca ar fi o carte intreaga scrisa asa cum ai scris tu postul asta, ar fi mai greu de citit decit Umberto Ecco. trebuie sa fii accesibil. Sa faci compromisuri in favoarea legibilitatii...

Iarta'ma ca iti dau explicatiile astea, dar e evident ca voi insistati sa subliniati importanta povestii in detrimentul importantei personajelor. NU POTI AVEA RPG fara definirea foarte concreta a personajelor, din pdv. psihic si fizic, al abilitatilor samd. In momentul cand voi cereti jucatorilor sa se concentreze mai mult pe ideea povestii, o sa aveti echivalentul unui film de actiune Hong Kong, in care nu conteaza ce se intampla in saptele ochilor, ci doar cine e la capatul celalalt al sabiei.

Nu ai inteles. Si, o spun din nou, noi suntem de vina ca nu am explicat. Vrem RPG, dar in sensul de ROLE PLAYING game. Mai putin game si mai mult role playing. In sensul de a-ti insusi o alta identitate si a te adapta unor reguli in mod creativ. Nu vrem AD&D, poison resistence sau bless ability. Si crede-ma ca tinem la fel de mult ca tine sa aflam si ce "se intimpla in spatele ochilor". Dar nu dintr-un singur post. Ne jucam totusi, nu facem analiza psihologica si nici scriitura postmodernista a la James Joyce. caracterul unui personaj reiese in mare parte din actiunile lui. Incercam sa evitam ipostaza de scriitor atotstiutor ce citeste gindurile personajelor. Tocmai de asta am reorganizat totul la persoana a treia.

"Daca in asta vreti sa transformati jocul, eu am sa ma retrag, dar daca nu, poate vreti sa folositi experienta cuiva mult mai versat in text roleplay. Sau, daca faci asta de mai mult timp decat mine, poti sa nu iei in seama sugestia."

Noi nu vrem sa facem tocmai un text roleplay. Sau poate ca da. Nu mi-e clar conceptul. E 3 jumate si mi-e lene sa mai uit la White Wolf, dar fi sigur ca va fi primul lucru pe care il voi face miine. Ce vrem noi sa facem e o povestire interactiva. Si nu, nu fac chestia asta de mai mult timp decit tine, decit daca prin chestia asta de referi la scris SF&Fantasy la nivel de amator pasionat

"Revenind la timpul/locatia pe care am folosit'o, era pur si simplu vorba de o intamplare din trecut, menita sa justifice atacul asupra hanului descris in primul post pe "Taverna". Nici macar nu era menit sa influenteze povestea din timpul actual."

Am inteles. Ideea e ca momentan avem nevoie de o continuare a aventurii/questului de inceput cu Taverna. Daca bagam de pe acum mai mult un thread pe care sa se scrie zapacim lumea

"Acum ca sa discutam tipul caracterului, am citit ca sunt admise deviatii de la genurile descrise de voi, unde ar intra om-elf ( deja existent, cred ), magician, etc. Vampirul este doar atat, o subramura a tipului de caracter uman. Gasesc ca tipurile de caractere descrise de voi un pic stereotipice, nu a fost facut nici un efort in a detalia vreun tip de trairi interioare, un singur cuvant sau idee fiind folosite pentru a le descrie din pdv psihic."
Da, vampirul e un caracter perfect acceptabil desi e si el stereotipic pentru fantasy, si din punctul meu de vedere
un arhetip la fel de "insipid" ca si celelalte ca sa te citez. Dar daca tie iti place, de ce nu....

"De asemenea, pentru jocuri non-real-time, este spre exemplu imposibil de a realiza un simplu dialog intre doua personaje. O noua problema este continuitatea si sincronizarea actiunilor comune a doi sau mai multi jucatori. E complex, si faptul ca nu cunoasteti problemele e o chestie de experienta... ca sa nu mai vorbesc de inexperienta jucatorilor.. o sa fie cumplit."
O sa fie greu. Dar o sa vezi ca se poate. Dialogurile nu vor scrise o replica eu, una tu, ci vor fi gestionate de un singur jucator, pe perioada cit personajele sunt "in grija lui, ca sa folosesc un eufemism.

Daca nu ai inteles ceva si sunt sigur ca de data asta am fost eu cam confuz, manifesta-te pe threadul "Intrebari", ca sa putem incropi un F.A.Q.

Old 06-01-2002, 03:53   #26 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

gndac, sau cine mai stie...

nu am fost lamurit de sistemul de la white wolf...adica mai curind nu l-am gasit...daca ai sau stii unde poate fi citit un regulament sau regulamentul de storytelling capabil...ti-as fi recunoscator...

Old 06-01-2002, 14:26   #27 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Eu nu pricep o chestie.... Voi vreti o singura povestire, care sa isi aiba originea in taverna, unde sa se intalneasca personajele ?

Eu crezusem la inceput ca vor exista mai multe povesti paralele si independente, fiecare cu threadul ei, si ca "taverna" este doar un termen simbolic pentru threadul unde ne prezentam personajele.

De exemplu, daca nu vreau sa iau parte la povestea cu goblinul si pietrele si wordaskynii, nu pot incepe alta, la care sa se joineze altii pe parcurs daca vor si sunt interesati ?

Pana atunci, am sa prezint personajul la "personaje".

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2002, 00:42   #28 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Vor fi mai multe povestiri. Pentru inceput e doar taverna din Fathill. In viitor se vor putea crea mai multe aventuri/topicuri.

Old 07-01-2002, 02:49   #29 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Am pus si o intrebare la 'intrebari' pe tema asta, dar ma simt obligat sa mentionez si aici ca numarul de aventuri nu ar trebui sa fie foarte mare.. din pacate. Si eu vroiam sa incep o noua aventura, sui mi se pare normal ca fiecare sa vrea la inceput sa-si aduca contributia prin perspectiva lui asupra lumii. Insa chestia asta, gandesc eu, ar trebui pusa sub cheie momentan, pentru a evita o eruptie de aventuri si o lipsa de participanti. Doar acum, la inceput.
Ceea ce este insa mai greu de controlat este gradul de... posesivitate pe care fiecare il are asupra unei aventuri incepute de el. Desigur, daca eu incep sa povestesc despre niste pietre albastre, si vine un guster si scrie ca de fapt era un vrajitor rau care le fura, cand eu ma gandisem la un dragon care facea mai stiu eu ce, indirect apar conflicte si antipatii. Deci, oricat de ciudat ar putea sa para, eu consider ca e nevoie de unele mentiuni in directia evolutiei aventurii de catre incepator. Si aici mentionez Cowboy si Jinx, care ar trebui sa se grabeasca! sau nu, graba strica treaba, bun, deci sa nu se grabeasca, dar sa posteze in linii mari la ce s-au gandit. In afara de aceste mentiuni, sunt de parere ca toate chestia ar trebui privita ca un joc, pentru ca asta si asta, fara resentimente si ganduri rele, razbunari in genul 'el mi-a stricat povestea lasa ca i-o stric si eu pe-a lui'. S-ar putea sa fiu perceput ca un tip pesimist, dar ma gandesc ca e mult mai bine sa fac aceste mentionari aici, acum, cand nu exista un caz la care s-ar putea face referiri si deci nici scandaluri.

Old 07-01-2002, 18:34   #30 (permalink)
Nick anterior: Hades

Opposite's Avatar

dork elf?

Am trimis doua mailuri la faraway@*********.com cu introducerea personajului in taverna, primul avand aproape o luna de cand a fost trimis si incep sa ma ingrijorez. Mi-o fi murit personajul de foame pe drum si n-a mai ajuns la voi? Mai trebuie sa-i mai fac ceva (sa-i dau un algocalmin?)? Sau nu mi se poate modifica replyul?

/Opposite cries for help.

Opposite is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2002, 18:57   #31 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

Quote:
Originally posted by KDP
Desigur, daca eu incep sa povestesc despre niste pietre albastre, si vine un guster si scrie ca de fapt era un vrajitor rau care le fura, cand eu ma gandisem la un dragon care facea mai stiu eu ce, indirect apar conflicte si antipatii.
Pai apoi vine un hot care ii fuara pietrele vrajitorului si dupa aia vine dragonul care i-o trage lu' hot si ii ia pietrele si face ce stie el cu ele. Glumesc, insa e o problema si asta la care nu prea ai ce face, doar ca cel care urmeaza sa scrie continuarea sa vorbeasca mai intai cu cel/cei ce a/au postat.

Pe de alta parte propun sa nu fie mai mult de 3-4 aventuri pentru inceput, pe parcurs, daca se aduna populatie sa se deschida mai multe. Parerea mea.

Si chiar asa, si eu am trimis personajul dar nimic! Dati-ne o adresa de mail pe care o vizitati mai des.

Err.... that's all folcks!(?)

Dominus is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2002, 11:07   #32 (permalink)
bestia sapiens

animalu's Avatar

Regulament ST

Ti'am propus WW ca simplu exemplu, da, exista core rule books pentru Vampire: the Masquerade, Werewolf: the Apocalypse, Hunter: the Reckoning etc. Exista Storytelling guides pentru toate factiunile implicate in ACELE jocuri, deci ma tem ca nu se aplica si in jocul de fata, fiindca acele jocuri isi concentreaza atentia pe modelarea unui singur tip de caracter, dupa cum spun si numele jocurilor. In cazul in care vrei sa pui mana pe carti ( care nu se gasesc in format electronic, WW avand Copyright ), poti face comanda pe net, nici o editura din Romania netiparindu'le. Inca o data, regulile sunt facute pentru jocurile real time ( text roleplay, nu cele grafice cum poate ai inteles ca vreau sa spun ), cele 'pe turnuri' ca acesta nu sunt abordate de nici o companie de succes in domeniu. Eventual, ca solutie la problema lui KDP, fiecare post se poate termina cu 'SL hooks', anumite posibilitati descrise de catre fiecare jucator ( fiind propriul ST ). Un numar optim ar fi 5, dintre care doua trebuiesc neaparat sa aiba consecinte negative pentru interesele personajului in cauza. Ex:

"( ... ) Mitzlplitztick intra in camera vrajitorului din Oz, cautand sa fure cate ceva."
SL hooks:
- Gaseste piatra filozofala.
- Se intalneste cu personajul X.
- Vede pachetul pierdut de catre personajul Y.
- Garzile palatului il urmaresc pe scari.
- Dragonul Auriu nu dormea.

Asta inseamna ca cel ce continua povestea va avea de ales NUMAI intre ceea ce este recomandat de catre predecesor. Evident, actiunea se poate intampla pe mai multe planuri, deci nu TOATA povestea se va modifica, ci numai portiunea relevant pentru "Mitzlplitztick".

P.S. Jinx, n'am pretins niciodata ca sunt un profesionist in ale literaturii, asa cum tu nu te pretinzi un profesionist in ale organizarii. Shhh...

Last edited by Vicissitude; 08-01-2002 at 13:54..

animalu is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2002, 13:36   #33 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Ideea cu "cirligele" lui gindac este buna, dar din nou limitativa. Eu vreau sa scriu o continuare originala, nu ce imi dicteaza cel de dinaintea mea. Mai curind ar putea preciza ce nu doreste sa se intimple.
Am cautat pe net si am gasit o multime de sisteme interesante. Cel mai interesant sistem "diceless" vi-l voi propune spre aprobare. Mie mi se pare cel mai rezonabil. Desi ca multe altele este destinat a fi folosit in RPG-uri real-time cu Dungeon Masteri, cred ca se preteaza foarte bine la ce vrem noi sa facem.
Celalalt, "The Window" (http://www.mimgames.com/window/welcome/) este foarte frumos, dar nu se aplica, fiind cam prea complex si folosind si zaruri.

Primul, the Heritage, il gasiti in attachment
Attached Files
File Type: zip heritage.zip (48.3 KB, 31 views)

Old 09-01-2002, 11:58   #34 (permalink)
bestia sapiens

animalu's Avatar

Sunt curios in legatura cu modul in care veti folosi autoritatea ca GM, nulizarea unei jumatati de post ( 5000 caractere ) spre exemplu fiind prejudicioasa sanatatii mintale unui autor . Nu exista o modalitate de control, pentru designul de joc pe care vreti sa'l promovati, dar sunteti liberi sa'l incercati, eu ma retrag pentru o perioada din discutie fiindca observatiile mele sunt inutile, o sa revin cand Cowboy si Jinx vor fi finalizat sistemul.

animalu is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2002, 14:05   #35 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Singura problema, cel putin in momentul de fata este ca nimeni nu intelege odata ca Faraway NU este un joc. Scapati de obsesia asta si o sa incepeti sa aveti si idei bune.

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2002, 01:03   #36 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Din ce vad eu, lucrurile sunt pe cat de clare pe atat de confuze; bon, s-a stabilit totul, ce trebuie facut cum trebuie facut, fara reguli stricte, povestiri personaje. Insa acum, in momentul de fata, ce trebuie sa faca userul de rand? Sa scrie? Sa astepte postarea postului lui Hades, continuarilor lui Jinx&Cowboy la prima aventura din taverna (eventual cu introducerea personajelor, caci cowboy inca face pe misteriosul), updatarea mult promisa a 'regulamentului', hartii, intregului Univers? Sau, pur si simplu, sa scrie in ceea ce deocamdata pare a fi o bezna oarecare?
Deci, intrebarea este de fapt, voi aveti de gand sa postati chestiile alea in curand, sau putem sa ne avantam (deocamdata)de unii siguri? Si daca da, cand? (da, stiu, din lipsa de subiecte va bat la cap aproape in fiecare zi, nu pot sa zic ca nu-mi place)

Old 10-01-2002, 16:23   #37 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Asteptam descrierea personajelor pe threadul de personaje. Dupa care va mai urma un post ce mai trebuie prelucrat, de la Spider Jerusalem. Dupa care va urma Spectra. Dupa care va incepe in sfirsit prima aventura, pentru discutarea scopului caruia astept sugestii la faraway@*********.ro.
Tu scrie o continuare aproximativa si o adaptezi pe parcurs. Daca tot nu ai ce face. :P

Sper sa apara si personajul lui Cowboy in curind.

Old 10-01-2002, 18:40   #38 (permalink)
Nick anterior: Hades

Opposite's Avatar

Privind spre viitor

Imi pare bine sa-l contrazic pe colegul de faraway, numitul KDP cu care sper sa impart masa prin crasme, dar personajul meu este acum putintel mai complex decat punctul macar prin faptul ca e vazut mai de aproape. :P

Update!

Opposite is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2002, 00:53   #39 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Ah, scuzata sa-mi fie greseala.. insa in spatele ei se-ascunde iluzia beculetului stins de la taverna. Bun, o sa primiti si personajul meu in decursul a cateva zile (chiar azi, daca mai pot sta mult treaz).
La ce fel de sugestii va referiti mai exact? De fapt, hmm, vorbim pe mail. O continuare aproximativa este cam greu de facut, in momentul de fata avem cinci? (Hades, Dominus, subsemnatul, Cowboy, Jinx) personaje, toate participand la questul cu wordaskynii?
Iar timp liber nu prea mai am, si daca am il umplu eu si cu alte chestii... Dont feel to important, puny mortals! :P

Last edited by KDP; 11-01-2002 at 01:22..

Old 16-01-2002, 16:07   #40 (permalink)
Registered User

Heya to U all.

Ok guys,
Eu sunt Kasu si sunt tip de treaba din Galatz. Uite cum stau trebushoarele...Un tovarash de-a meu din Tribes Bretheren mi-a explicitat cum stau lucrurile si care este treaba cu povestioara asta on-line{game wanna be}. Personal mi se pare ca este o chestie deosebita si oamenii care au promovat asa ceva sunt... in fine... T.J. mi-a facut briefingul deci totul e OK.
Ce vreau sa mai adaug este ca subsemnatul nu a stat degeaba anishorii ashtia shi ca sa apucat de scris o carte (carte se silabiseste TOMA) ce este o poveste epica medievala cu iz fantasy. De ce? Am vrut sa creez ceva fara precedent in literatura noastra populara. Primele doua volume trebuie sa iasa pe piata , doar trebuie sa le rescriu si sa le transform in versiuni beta (ptr beta testing = Ion Zimbru, da hotest writer de pe-acilea si redactor sef la "Viata Libera" OK nevermind that).
Sunt onorat sa particip la acest forum si deja am trimis un e-mail Story Keeper-ilor pt "Taverna", sper sa bineveniti personajul meu care este ...sa zicem, atipic.

kasumaru is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > The Faraway

Thread Tools

Posting Rules