Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > The Faraway

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-01-2002, 20:43   #61 (permalink)
Nick anterior: Hades

Opposite's Avatar

Intalinirea forumistilor, etapa Faraway

Nu m-am gandit la o legatura intre cele doua actiuni dar daca aveti ceva in minte nu ezitati.

Sunt deschis oricarei propuneri la o intalnire pe IRC. Anuntati voi o ora la care sa fie toata lumea prezenta "(adica TOATA)" (quote Cowboy) adica Cowboy, Jinx, KDP, Dominus, Harald sau oricine altcineva care vrea sa fie prezent (Cowboy spune si de piticot, El Torque, Mitza, gndac, spiderjerusalem, Tassadar si oricine altcineva care e interesat). Eu am sa mai verific forumul peste doua zile deci stabiliti-o cel mai devreme pe vineri sau sambata.

Metoda calendarului

Opposite is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2002, 21:01   #62 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

Vineri nu pot... merge sambata pe la 20:00?

Dominus is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2002, 02:58   #63 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

ACtiunea descrisa de mine incepe cu parasirea camerei de catre goblin (in postul de la personaje), in acelasi timp hades stand de vorba in taverna de jos cu prietenul lui, prieten pe care l-as ruga sa ridice mana (goblinul meu nu poate fi, din pacate, oricum si-a atribuit deja rolul informatorului, in fine). Sau, mai sigur, s-ar putea sa nu-l bag pe hades deloc in taverna, sa fi terminat deja discutia cu respectivul, si sa stea undeva... in camera lui, in pivnita lui, ma rog wherever si sa apare brusc pe usa, declansand toata chestia. Ramane de vazut. Mentionez ca iar n-am stat pe canal cum promisesem, in schimb am dormit toata ziua, asa ca acum mai finalizez lucrurile.
Eu sunt pentru orice fel de intalnire, virtuala sau reala, asa ca bagati. Preferinte nu am, ma indoi dupa vrerea voastra.

KDP is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2002, 12:17   #64 (permalink)

Opposite's Avatar

Cred ca daca pana la urma nu se incumeta nimeni sa stea la un pahar de vorba cu mine (elf finut, tatuat, cu gusturi bune [desre fizic nu discut]... curaj fetelor) am sa-mi fac un personaj cu care sa conversez despre istoria popoarelor si altele, ce vreti voi (deja am o idee de inca un Opposite ceva mai diferit).

Sambata la 20:00 e ok, caci nici eu nu am preferinte prea deosebite (numai dimineata sa nu fie).

Old 23-01-2002, 14:11   #65 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Personal as prefera ca intilnirea sa fie reala si face2face. E prea greu sa ne contrazicem (sau sa ne ciomagim, :P, aviz amatorilor) pe IRC. Asa ca daca se poate un simbata seara pe undeva prin centru unde sa avem loc la o masa lunga...ar fi perfect. Cine poate, sa ia legatura cu ceilalti. Eu il aduc pe Cowboy, mort, copt sau dat prin smoala si prin fulgi.
Howgh.

Jinx is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2002, 19:48   #66 (permalink)

Opposite's Avatar

duh

Si eu as prefera o intalnire ceva mai fata in fata in vreo taverna de pe Lipscani dar pana atunci am sa ma multumesc si cu logul celor discutate de voi, asta in caz ca va binevoi cineva sa mi-l ofere. Daca nu, tot IRC-ul ramane solutia si, eventual, daca e prea multa galagie un private ar putea rezolva problema (eu unul stiu ca as vrea neaparat sa discut cu KDP).

Old 23-01-2002, 20:31   #67 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

Exclamation

MAN! Nu pot mai sa fiu prezent acolo, eu sunt in Brasov!
Sau puteti sa va intalniti voi acolo mai devreme si la 20:00 sa va bagati pe #faraway si sa discutati si cu ceilalti... daca mai sunt si alti

Old 23-01-2002, 22:00   #68 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Da, si eu as prefera intalnire reale, iesi mai dezmeticit, plus ca nu te deconectezi sau n-ai lag . Dar daca altimnteri nu se poate, irc este si el ok. Deci.. hmm.. daca e poate ne intalnim cei care putem undeva, dupa care ne intoarcem frumusel acasica si vorbim pe irc cu ceilalti. Asa, aucm legat de postul meu (sper ca nu e prea lung). Ideile ar fi:
1. Vrajitorul ala cu ochi violeti e cel care s-a intalnit cu Opposite. Dupa cum spunea si Spider Jersualem, personajul in cauza parea a fi unul destul de puternic, si nici unul din personajele noastre nu s-ar fi potrivit. Povestea lui ma gandeam sa fie ceva in genul: un vrajitor f puternic care vrea sa se retraga, lasandu-si.. fiica? in paza lui Harald. Sau.. averea? Sau... altceva, un obiect important, cu care sa vina in acelasi timp putere si responsabilitate? Ma rog. Si avea niste datorii la Opposite, asa ca i-a mai furnizat niste informatii despre frat'su so to speak.
2. Astept reactia lui Spider la postul meu legat de Nuala. Dupa cum ati vazut, my goblin DOES care, mai ales pentru fatuca aia enervanta. DUpa cum ma laudam, totul o sa evolueze intr-o idila, impartasita sau nu.
3. Inainte de idila, sa vedem ce o sa faca Hades cu noi (goblinul si fatuca). Hmm ar putea sa vrea sa se distreze putin, si sa ne ia si pe noi in aventura, gandindu-se ca vom fi carne de tun pentru primii trolli, noi demonstrandu-i de fapt ca suntem mai mult de-atat? Sau.. ar putea sa nu ne ia, dar sa ne intalnim inca o data printr-o coincidenta, si mintea lui bolnava sa interpreteze asta ca un semn? Ma rog..
4. Asteptam cu nerabdare sa aflam care dintre vacile din ograda tavernei e personajul lui Cowboy
5. Asteptam sa vedem cine se mai alatura questului Dark Elfului. Mentionez ca desi am cam tarat-o pe nuala de manuta, nu e nici pe departe obligata sa mearga mai departe, daca nu doreste. Eh, cam atat deocamdata, mai vedem rl ce si cum.

Old 24-01-2002, 18:48   #69 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

1. De acum am sa va rog sa ma contactati in materie de Faraway la Endril@email.ro

2. KDP, daca Harald tot a zis ca nu se baga in poveste pana nu e clar universul, atunci ma bag eu sa ma intalnesc cu mosulica.. intr-un fel sau altul. DAR nu prea am inteles un lucru Hades trebuia sa se intalneasca cu mosulica si totusi din poveste reiese faptul ca Harald urma sa se intalneasca cu el. Lamurire?

Old 24-01-2002, 22:04   #70 (permalink)

Opposite's Avatar

Sambata 20:00

KDP:

Fain scris si chiar se potrivesc intentiile tale cu ale mele destul de bine pentru o prima incercare...dar am cateva miici probleme ce le vom discuta in privat (acum nu fiindca sunt maleabil si se poate rezolva totul fara sa facem posturi [valuri] pe tema asta) pe irc. Mai sunt si alte comentarii (COMENTEZI?!?!?![goblin style])ce le voi pune punctual mai jos:

Dupa cum spunea si Spider Jersualem, personajul in cauza parea a fi unul destul de puternic, si nici unul din personajele noastre nu s-ar fi potrivit.

Va reamintesc ca eu sunt in cautare de informatii (* - o problema minora/inadvertenta) asadar nu conteaza cine mi-le da cat timp mi-le da.

Povestea lui (a vrajitorului cu ochii violeti) ma gandeam sa fie ceva in genul: un vrajitor f puternic care vrea sa se retraga, lasandu-si.. fiica? in paza lui Harald. Sau.. averea? Sau... altceva, un obiect important, cu care sa vina in acelasi timp putere si responsabilitate? Ma rog.Si avea niste datorii la Opposite, asa ca i-a mai furnizat niste informatii despre frat'su so to speak.

Se pare ca are o gramada de treaba vrajitorul asta. Banuiesc ca nu va mai avea nici un rol in continuare. Era interesant de vazut.

Oricum, lasati-ma pe mine sa detaliez ce am vobit cu el.

Inainte de idila, sa vedem ce o sa faca Hades cu noi (goblinul si fatuca). Hmm ar putea sa vrea sa se distreze putin, si sa ne ia si pe noi in aventura, gandindu-se ca vom fi carne de tun pentru primii trolli, noi demonstrandu-i de fapt ca suntem mai mult de-atat? Sau.. ar putea sa nu ne ia, dar sa ne intalnim inca o data printr-o coincidenta, si mintea lui bolnava sa interpreteze asta ca un semn? Ma rog..

Deci orice ar fi nu voi putea sa scap de voi. Pai cred ca am sa ma distrez putin sau sa astept sa vaz cum evolueaza idila si apoi sa consider asta un semn.

Asteptam sa vedem cine se mai alatura questului Dark Elfului.

Asa e, asteptam. Kasumaru?

Dominus:

DAR nu prea am inteles un lucru Hades [Opposite] trebuia sa se intalneasca cu mosulica si totusi din poveste reiese faptul ca Harald urma sa se intalneasca cu el. Lamurire?

"Mosulica" trebuia sa se intalneasca cu Opposite si cu Harald, adica sa impuste doi iepuri dintr-o data: sa scape de o piatra de pe inima (cu Opposite) si sa arunce mata in alta ograda (cu Harald). Deci eu nu am nici o treaba cu Harald...inca.Sau asa am inteles.

Consideratii finale:

Sunt surprins de questurile care se ramifica din povestirile lui KDP si anume:

I Questul initial, questul meu.

II Contactarea lui Didrik Arildsson de catre misteriosul vrajitor cu ochii mov ca Liz Taylor.

III Contactarea lui Camer(r)on de catre goblinul cu nume greu de pronuntat.

IV Questul ce (sper) ca va deveni cucerirea Nualei.

Chiar imi place. SI pana acum asta doar dintr-un singur reply.

Vreau sa ma repet: lasati-ma pe mine sa detaliez ce am discutat cu vrajitorul.

Vae victis

Last edited by Opposite; 24-01-2002 at 22:20..

Old 24-01-2002, 22:15   #71 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Mai oameni buni, vrajitorul ala era doar un personaj aleator pe care sa imi bazez prezentarea personajului. Daca vreti sa il folositi in poveste , feel free to do that. Cand se mai clarifica lucrurile o sa ma gasiti dormitand printr-o taverna, probabil...

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2002, 15:50   #72 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Question

Jinx, ziceai ca trebuie un nume generic pentru oameni (adica humans).

Altarieni.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2002, 18:13   #73 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Suna bine altarieni. Desi cam SF. Deci ramine pe simbata la 20:00 pentru noi astia din orasul gri, mocirlos, mizer, nebun, imputit care (pentru ca toate acestea trebuiau sa poarte un nume) se cheama Bucuresti?
KDP? Harald?
Va trimit mobilul meu pe PM.

Jinx is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2002, 22:33   #74 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Deci maine 20. Vorbim inainte la tel, dar ar fi bine daca am stabili de-acum un loc. Oricum, daca ar veni si Hades si Spider Jerusalem ar fi excelent. kasumaru, de la tine ce se mai aude?
O sa trebuiasca atunci sa stabilim si o alta zi si ora la care un vorbitor sa intre pe canal sa povesteasca totul. Sau mai bine sa se faca un topic cu ce si cum s-a discutat.
N-am primit pm inca.

Last edited by KDP; 25-01-2002 at 22:46..

Old 25-01-2002, 23:54   #75 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Meeting real life, doar pentru Bucuresti, sambata 20:00; IRC meeting duminica 20:00
Opposite & Harlad nu-s in Bucuresti.

Old 26-01-2002, 01:26   #76 (permalink)

Opposite's Avatar

Talking Opposite nu e din Bucuresti!

Opposite (adica io) va sta si maine, pe la 22 pe #faraway, deci nu e totul pierdut. Dominus, te astept.

Time spender

Old 26-01-2002, 17:38   #77 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

In, din, prin, pe langa, ce conteaza
Pentru amatori.. astazi ora 20.00 la iesirea de metrou Teatrul National, Universitate, pe trepte. Pana acum s-au anuntat subsemnatul, Raiden, Chani, Jinx, Cowboy.

Old 26-01-2002, 21:19   #78 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

Uite ca am asezat si eu continuarea mea, sper sa nu dezamageasca... e facuta in cateva ore cand am gasit timpul sa-mi astern gandurile pe monitor

1.Nu l-am mai inclus pe Harald fiindca nu vrea el sa participe.
2.I-am dat un nume vrajitorului, Saraun.
3.In continuare elful meu face cunostinta cu restul aventurierilor si este de acord sa merga in Trolland impreuna cu ei.
4.Err... parca mai era ceva...

Old 26-01-2002, 23:50   #79 (permalink)

Opposite's Avatar

Let's go

Postul meu va urma pana miercuri, cel tarziu, si in el vor fi prezente punctual, intamplarile:

1) Discutia mea despre Tann'ri cu vrajitorul Saraun
2) Intalnirea cu goblinul lui KDP si cu Nuala
3) Reintalnirea cu vrajitorul si cu Endril (eveniment neasteptat asupra caruia trebuie sa reflectez ceva mai mult, mai ales ca a aparut o neconcordanta ce sper ca va fi reparata cat de curand de Domnius)

Daca mai crede cineva ca are ceva de spus/scris este liber s-o faca pe topic cu rugamintea sa nu fie ceva off-topic (pareri, critici, ce-si gasesc locul aici).

Reconfirm prezenta mea maine la ora 20:00.

Dead-lined

Old 27-01-2002, 00:41   #80 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Intalnirea a avut loc si a fost.. fructuoasa (sau nu?). Nu s-au lamurit foarte multe lucruri, am discutat despre questul cu wordaskynul, am decis ca ar fi mai bine ca aceste mici discutii despre evolutia questurilor inainte de aparitia posturilor sa fie facute pe privat (mail/telefon) pentru evitarea scaderii interesului de catre public, am schimbat niste numere de telefon etc. All in all, well spent time, dar niste concluzii radicale nu cred ca s-au tras, asa ca maine pe irc, apoi un post lamuritor din partea adminilor.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > The Faraway

Thread Tools

Posting Rules