Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > The Faraway

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-01-2002, 19:46   #81 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

Wazzzup!
Pai cica a dat o idee peste mine si m-am apucat serios de scris. Rezultatul? Un nou quest, sper ca nu se oftica nimeni si sper ca populatia sa participe la cele doua questuri simultan.

Acum, nu pot sa mai modific greselile din replyul la questul lui Hades asa ca am sa trimit textul bun la un storykeeper.
La questul meu:
- pe drum i se alatura lui Endril si ceilalti aventurieri (care mai doriti care mai poftiti)
- Vreau ca fiecare post sa fie sub forma unui capitol cu nume.
- In mare, prima parte va consta in calatoria lor inspre Altaria, la HQ-ul Ordinului Althas pentru identificatrea pietrei.

GO!

Dominus is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2002, 20:06   #82 (permalink)
Nick anterior: Hades

Opposite's Avatar

Angry Cu pareri de rau...

Din nefericire motive independente de vointa si inspiratia mea, nu voi mai putea sa scriu cele trei proiecte ce le pitrocesc acum ( 1. Reply la topicul meu;2. Reply la topicul lui Dominus si 3. Initierea "Dictionarului") decat dupa examenul de miercuri. Asadar asteptati-va la un post de la mine, cel tarziu pana Duminica viitoare. Pana atunci...comentez!

Ioanitoaia

Opposite is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2002, 00:00   #83 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

Changes

Din discutia de duminica de pe #faraway si cea in privat cu Opposite a iesit ceva nou. Adica questul meu se va uni cu cel a lui Opposite. 'Fizic' cele doua threaduri vor fi sterse si se va face unul nou cu cele doua questuri unite. Adica lucruirle vor evolua cam asa - eu ma intalnesc cu Opposite in taverna cu pricina, dupa ce luasem piatra, si mergem mai departe si cu Kradephor si cu Nuala. Se pare ca se va alatura partyului si Rayden, cel putin pt o perioada de timp. Om vedea cum evolueaza lucrurile. Sper ca ceilalti sa fie de acord, si sa se gandeasca la un titlu la acest quest.
Anyway.. I'm tired, mai discutam detaliii pe #faraway.

Old 29-01-2002, 18:35   #84 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Ahem....

Eu zic sa ne intilnim din nou (eventual si pe IRC) si sa mai hotarim unele chestii ca intram intr-o haotizare totala. Nu vreau sa dau cu bita, dar dupa cum spuneam, toata lumea e buna la inceput chestii...Inclusiv eu...
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa transformam totul intr-o colectie de inceputuri...Am inteles, avem idei, suntem creativi, dar trebuie sa reusim sa ne si disciplinam intr-un fel.
Propun unirea tuturor questurilor dupa curatarea si corectarea lor intr-unul singur mare si lat, in care sa scriem fiecare pe capitole. Prea multe personaje, prea multe probleme...

Keep in touch

Jinx is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2002, 15:08   #85 (permalink)

Opposite's Avatar

Here we go again

Eu propun ca data si ora de intalnire, ora 22 vineri (1 feb).

Deja am ajuns la o concluzie cu Dominus cu privire la unirea a doua questuri (al meu si al sau). Mai ramane proiectul "wordaskyn"...

Daca de pe acum, cand suntem numai trei useri activi in questuri (eu, Dominus si KDP), este haos...

Ideologul

Old 30-01-2002, 15:25   #86 (permalink)
Always in haste

Strider's Avatar

Unhappy guys... personajul meu?

Am trimis un mail cu povestea de introducere a personajului meu spre a fi aprobata, (sa tot fie vreo doua saptamani) si pana acum nu am primit nici un raspuns, fie el negativ sau pozitiv... Ma poate lamuri cineva? Ce trebuie sa fac ca sa-mi pot prezenta si eu personajul.

THX
I wish I was a ruler who'd make them understand

Strider is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2002, 15:35   #87 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Personajele pot fi prezentate fara sfiala oprobiului public pe thread-ul "Personaje". Altfel, nu stiu unde l-ai trimis, dar la noi nu a ajuns

Old 30-01-2002, 15:37   #88 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Hades, presupun ca te referi la IRC meeting. Sau ai de gind sa vii la Bucuresti? :P
N-am inteles din fraza ta finala daca esti sau nu de acord cu mine. Sau te lamentai pur si simplu....?

Old 30-01-2002, 16:24   #89 (permalink)
Always in haste

Strider's Avatar

thx Jinx... intzelesesem ca tre' sa treaca intai pe la voi... whatever trimisesem pe adresa aia de la mail.ro sau e-mail.ro... thx anyway

Old 30-01-2002, 22:39   #90 (permalink)

Opposite's Avatar

IRC vs. sesiune&co.

Bineinteles ca ma refeream la IRC meeting desi nici preambului ei nu m-ar deranja (preambul insemnand ca eu sunt in privat cu tine dornic de discutii rodnice si tu esti in aceeasi stare de spirit comunicativa).

Fraza finala era un soi de "Eeeeheee..." al batranilor. Nu mi-se pare a fi haos ci mai mult o aglomerare de idei care au nevoie de o selectie riguroasa din partea cuiva.

Silentio stampa?

Old 31-01-2002, 12:26   #91 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Strimba lemne, am citit povestea personajului tau pina am ajuns la sintagma "pusca cu luneta". Acolo a inceput sa imi tresara convulsiv ochiul si mi-am dat seama ca ceva nu e in regula. M-am dus sa beau apa... Sper ca devine fantasy spre final, ca acum nu mai am timp sa citesc...Revin

Old 01-02-2002, 10:33   #92 (permalink)

Opposite's Avatar

It's fantasy? No, it's superman!!!

Pusca cu luneta...generator atomic? Parc-ar fi Arcanum alaturi de sabie si armura. Spune-mi ca i-le fura cineva, stramba_lemne. Sau ca le scapa intr-o gaura de vierme.

Old 02-02-2002, 19:38   #93 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

Stramba_lemne

Nu, da' le-ai strambat rau de tot de data asta! Probabil ca au jucat un singur joc RPG: Arcanum. Bre! Aici se produce fantsy pur ! Eu zic sa modifici curand 'imaginea' personajului.

Asaaa.. acum, din pacate am exams si nu prea am sa contribui in za next couple of saptamani

Hades, parca vorbisem altceva de continuarea postului tau! Ce naiba, acuma mori?!

Iar questul din Taverna .... pai am trimis tare de mult partea mea dar degeaba... deh. Oricum Jinx, data vitoare am sa iti trimit some fantasy tunes (midi style ).

Old 03-02-2002, 20:45   #94 (permalink)

Opposite's Avatar

A se citi cu atentie (macar) mesajul asta

Dominus, pacatele mele, eu nu am omorat pe nimeni (important), deci personajul meu e viu si...sanatos. Cel prezent in viziune e liderul tribului Tann'ri, care, nefericitul, isi da seama ca tot tribul ii e mort. Dar asta nu inseamna ca aventura s-a terminat ci ca deabia incepe.

Nu mai am nici timp si nici inspiratie sa mai scriu un post, asa ca va astept, o, voi ce ve-ti continua saga...

P.S.: Cred ca nu mai are rost sa ocupam taverna degeaba asa ca eu propun sa plecam din ea...

Old 04-02-2002, 02:10   #95 (permalink)
Registered User

Scuze

Cer iertare. Nu prea stiu sa folosesc toate chestiile astea. dar nu se va mai intampla.

Lepaka is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2002, 11:26   #96 (permalink)
Always in haste

Strider's Avatar

Cool lamurire

Nu prea inteleg aceste proteste vehemente legate de arsenalul personajului meu.

Intr-o lume in care vrajitorul "Ar'Sirtam Nu Mai Shtiu Cum" imi poate transforma calul intr-un prajitor de paine, iar orc-ul cutare ma poate despica cu o singura lovitura de topor nu vad ce rau as putea face eu cu pusca mea cu luneta...
Pentru mine, spell-urile voastre sunt cel putzin la fel de ciudate ca armele mele pentru voi.

Ma indoiesc ca daca in timpul unui quest, Endril Silverleaf va trebui sa caute jumatate de zi lemne prin padure ca sa faca focul iar eu imi gatesc mancarea la primusul cu generator atomic, as putea fi cumva avantajat in terminarea quest-ului respectiv.

Personajul meu se poate incadra lejer intr-o lume fantasy. Arsenalul sau nu are decat o valoare pur literara, menita sa sublinieze caracterul aparte al personajului si sa aduca o nota de originalitate intr-o aglomerare de orci, troli, pitici, vrajitori, zane, dragoni, etc. etc.

Promit insa ca am sa folosesc pusca cu vanatoare EXCLUSIV pentru vanatoare LOL Deasemenea, va pot asigura ca nu am sa invat nici un troll sa foloseasca buda sau curentul electric incalcand astfel lamentabil prima directiva. :-D

Dominus,

Arcanum nu este in nici un caz SINGURUL RPG (sau joc in general) care implica tehnologia sau o amesteca cu fantasticul. Eu stiu cel putin trei... la unul chiar am lucrat :-)

Bottom line... asta e personajul MEU, daca va convine si nu vi se pare a fi nepotrivit lumii fantasy e totul okay. Daca nu va place asta e... Numai intru in joc... nu ma supar.

Old 04-02-2002, 13:33   #97 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Urasc sa ma repet. NU ESTE UN JOC, DAMN IT!

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2002, 13:39   #98 (permalink)
Trickster

Jinx's Avatar

Stramba-lemne, e adevarat ca personajul tau e original, insa problema e ca e prea diferit, ca si cowboy-ul roz in bancul cu cowboy albastri. Faraway este o lume medievala. Personajul tau e un outsider a carui aparitie nu e explicata suficient si care iese in evidenta ca o gaina intre curci (daca imi permiteti comparatia).
Asta alaturi de comunismul lui Hades, de muntii Carpati ai lui gndac, miscarea browniana a lui Lepaka si alte anacronisme si nepotriviri intentionate vor trebui sa se conformeze sau sa dispara. Dixit.

Old 04-02-2002, 15:33   #99 (permalink)
Registered User

Observ ca nu sunteti OK in legatura cu starea de "gadaicea". Daca nu vreti un Ogre Berserk trebuie doar sa spuneti.
Desi scopul era de a fi creativi intre anumite limite, iar eu nu cred ca am incalcat nici una.

Aaaa si inca ceva.
Eu zic ca cineva trebuie sa se ocupe si de fauna specifica fiecarei zone.

Last edited by Lepaka; 04-02-2002 at 21:35..

Lepaka is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2002, 10:20   #100 (permalink)
Always in haste

Strider's Avatar

okay Cowboy, okay it's not a game it's a freakin' literary workshop...

Jinx,

Personajul meu are o sabie, o armura... dar este intr-adevar un outsider... recunosc. Dar este un outsider care in poveste se va intoarce la medievalism prin nostalgia fata de valorile epocii medievale. Prin personajul meu incerc sa pun bazele (scrise) ale unei ideologii. Daca nu e un joc, atunci o mica "abatere" de dragul variatiei si al unor orizonturi mai largi nu poate strica.
Iar daca va deranjeaza asa de mult armamentul meu, puteti sa ganditi totul in modul urmator:
Cand Italia se afla in plina renastere, tarile romane se aflau in plin medievalism. Chiar si spre 1600+ se mai poate vorbi de medievalism in balcani. Incearcati deci sa va inchipuiti ca eu vin din Italia, am o flinta, si (fiind pus la curent cu descoperirile lui Galileo Galilei) am slefuit stangaci doua bucati rotunde de sticla, le-am prins intr-un tub de fier prost prelucrat, si mi-a iesit o luneta, pe care o atasez la flinta mea.
Lucrurile nu stau asa, dar cu argumentul acesta incerc sa explic ca diferentele de echipament nu sunt majore si repet, au caracter strict literar.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > The Faraway

Thread Tools

Posting Rules