![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
P.S. Nu trebuie neaparat sa te lasi pacalit de existenta anacronicului. Tocmai pe acest lucru mizez in povestea personajului meu... Nu doream sa spun acest lucru dar vad ca trebuie ca sa elimin orice neclaritate. Ceea ce urmaresc este o contopire discreta a epocilor pentru a le sintetiza si a extrage toate valorile acestor epoci, ajungand astfel la construirea unei noi lumi. Vreau insa sa subliniez faptul ca numai tehnologia si niste conceptii noi insotesc personajul meu. Restul ideologiilor apartin trecutului. Nu se poate deci vorbi deci de un anacronism ideologic si doar de unul tehnic a carui importanta nu cred ca este asa de mare.
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Propun o noua intilnire, cindva la sfirsitul saptaminii (a se citi vineri) dupa ora 18:00. Avem nevoie de o lamurire generala si de niste reformulari generice. Anuntati-va care cind puteti. Tovarasul de suferinta gndac vine cu idei marete, noi vrem sa schimbam lumea, la propriu si la figurat....etc. Box populi, box dei
__________________ Everyone seems normal until you get to know them. | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Errrr.... What kind of meeting... This friday at 8:15 PM I've gotta meeting with Frodo and the others.... you know...
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Mi-ar face placere sa-l pot pune pe Frodo sa astepte... dar eu il astept de cam multisor timp... :-) Unde-i intalnirea? sau e on-line?
|
| | #108 (permalink) | ||
|
vineri ar fi bine dar eu ma duc repede, deci cel mai bine ar fi sambata... sunt incoerentza intruchipata...
|
| | #109 (permalink) | ||
| Restante
Azi (vineri 08.02) de la 17 am de dat o restanta din anul 1 asa ca o sa intarzii cam o ora sau poate doua de la intalnire dar am sa intru pe net. Deci eu o sa fiu prezent la orele19-20. La Buna Revedere
__________________ Daca s-a strecurat vreo eroare a fost absolut din greseala. (TM) | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Sambata care? cand? Eu nu ma mai intalnesc cu Frodo in seara asta ci maine seara, dar tot as trece inainte sa stau la o vorba cu voi daca stiu unde va gasesc.
|
| | #116 (permalink) | ||
|
KDP, cred ca ar fi trebuit sa te avertizez sunt un intirziat notoriu. Oricum nu m-am mirat foarte mult ca nu am mai gasit pe nimeni cind am ajuns cu peste 20 de minute intirziere. Pacat ca nu aveati nici unul mobil sa imi dati un apel, poate asa as fi reusit sa va explic intirzierea. M-am dus chiar si pina in Blues Cafe in speranta ca v-ati gindit sa va duceti tot acolo. Negasindu-va, mi-am inecat amarul cu o bere si am plecat acasa. Imi cer scuze preventiv si promit ca nu se va mai repeta.
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Argh.. probabil ai venit cand noi plecam. Tot cam 20 de minute am stat, dupa primul sfert academic am inceput sa dam raita prin metrou dupa care am revenit la respectivele trepte si ne uitam (deznadajduiti) unul la celalalt. Prezenti au fost: subsemnatul, Chani, Spock, Gndac, Smash, Lepaka, in total 6, cam multi pentru blues caffe. Asa ca am facut o vizita la sala domnului Osy, unde se pare ca am reusit sa-l lasam fara slujba pe mai sus amintitul, iar apoi ne-am ascuns prin cele mai intunecate colturi ale legendarei vagauni, Copli. All in all, la o ciocolata calda s-a discutat destul de mult, daca ai fi fost si tu cred ca s-ar fi ajuns la niste concluzii mai concrete. In orice caz, am luat chiar si o foita cu notite, iar in curand gndac va posta un soi de propunere in legatura cu niste restructurari.
Last edited by KDP; 11-02-2002 at 23:01.. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Dupa cum se poate vedea (daca administratorii au efectuat schimbarile) mi-am facut downgrade la nivel de simplu utilizator, o postura in care ma simt mai confortabil. Imi place regulamentul lui gndac si o sa postez si eu un personaj... Taverna ramine aceeasi, sau se deschide alta?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|