![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| #FarAway
Acesta este canalul de pe undernet unde cu ceva timp in urma ne-am intalnit cativa si am discutat. In opinia mea discutia a fost destul de fructuoasa, ne-am lamurit in legatura cu multe chestii. Asa ca invitam mai multi oameni sa intre, eu o sa stau acolo cam in fiecare zi dupa ora 10 una-doua ore cel putin. Atunci am incercat sa facem o lista cu cereri oficiale si sugestia sa se faca un 'recruitment', adica fiecaruia sa i se atribuie o sarcina pentru a scurta timpul in care universul sa arate cat mai concret. Ieri am primit prin mail compendiul lui Dominus, care mi s-a parut foarte misto realizat, in primul rand grafic, ceea ce aduce un plus de realism, si in al doilea rand prin concepte si modul in care acestea vor putea fi folosite, desi sunt cam putine plante la stadiul actual. Harald vorbea un fel de enciclopedie cu fiecare unitate statala descrisa, sistem politic, istorie, mitologie, rase etc. Mie mi se pare cam mult, dar in masura in care el s-a oferit sa faca macar o parte nu pot decat sa-l felicit. Un oras azi, o lume maine. Ce ar trebui observat aici este ca toata evolutia universului ar trebui sa vina paralel cu evolutia povestii. Asadar, deocamdata eu recomand o istoria a orasului Fathill, a Northamului (care am inteles ca contine o rasa mai ciudata, cu radacini elfice, asteptam detalii) si eventual o istorie in linii mari a ce a fost in trecut (de unde au rezultat rasele actuale, cele mai mari razboaie, etc.). Spun in linii mari pentru ca nu as vrea ca dansul sa detina monopol pe sufletele noastre . Concluzionand, va asteptam pe canalul #faraway si orice concluziile discutiilor de acolo vor fi postate pe acest topic. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Eu nu mai am acces la IRC fiindca scriu din camin dar jumatatea plina a pahaului e ca ajung zilnic cu manuta pana la net, asadar astept logurile (cu interes vadit!:>) si, eventual, cateva teme pentru acasa.
__________________ Daca s-a strecurat vreo eroare a fost absolut din greseala. (TM) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
De la ce ora pina la ce ora functioneaza canalul? In plus, am rugamintea ca pentru conformitate sa adaugati la orice mail in CC adresa adrian@xtrempc.ro pentru ca e verificata cel mai des. Logging...
__________________ Everyone seems normal until you get to know them. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
1. Dupa cum am discutat si adineauri pe #faraway, propun sa inregistram acest canal. Deci, am nevoie de 10 useri inregistrati la Undernet. Astept voluntari. Ma gandesc ca da bine ca pe pagina oficiala sa fie afisat, cum scrie si aici la CG, ceva de genu' "#faraway pe Undernet". 2. Prin natura muncii mele stau cam 13-14 ore pe #faraway, deci pot da logurile cui doreste, loguri care se inregistreaza la mine doar cand sunt online, eu fiind pe un psy bnc. Daca nu sunt online si doriti sa lasati mesaje catre ceilalti participanti la joc, scrieti-mi pe privat alaturi de indicatiile "tehnice" (ce si cui sa ii transmit, alea alea). Precizez ca rolu' meu este acolo pur administrativ
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| #The_Faraway
Din acest moment canalul oficial este #The_Faraway pe reteaua de IRC DALnet, dat fiind ca procedurile de inregistrare ale retelei Undernet sunt prea greoaie si ineficiente din punct de vedere al timpului. De asemenea va puteti inregistra nickurile folosind informatiile comenzii "/nickserv help register". Puteti ajunge acolo cu comanda "/server irc.dal.net", iar pentru cazul in care doriti sa folositi si reteaua Undernet puteti vizita www.mirc.com de unde puteti downloada orice versiune de mIRC mai noua de 5.9 (Deci de la 6.0 in sus), dat fiindca ofera posibilitatea sa folositi mai multe retele cu o singura instanta a programului. In decurs de o saptamana vor fi selectionati operatorii canalului.
__________________ Aware. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| undernet rulz
...da un mail la cookie@undernet.org si spune-i ce vrei sa faci si te ajuta bucuroasa... e o tanti foarte de treaba :P
__________________ Cei 50 de ani ai omului sunt un vis fantomatic prin eternele transmigratii - Oda Nobunaga | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|