![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Imi place, destul de reusita, dar dupa intro ar merge un stil indreptat spre Gary Numan... mai multa percutie, basi mai puternici si inca un pic de sunete ambientale.
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu cred ca e neaparat nevoi de beat-uri mai medievale. Un stil electronic sau industrial cu ceva influente melodice celtice, germane sau arabe + Loreena McKennitt ar fi prea destul. Daca imi dai o adresa de mail valida itzi trimi nishte Gary Numan ca sa te lamuresc.
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Asta (http://faraway.computergames.ro/faraway.mp3) e noua versiune . Adresa mea de mail, este, pentru posteritate, adrian@xtrempc.ro Last edited by Jinx; 01-02-2002 at 16:35.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|