Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > The Faraway

Notices

View Poll Results: Faraway: Anybody home?!
Nu ar putea sa ma intereseze mai putin 11 42.31%
Ar putea sa ma intereseze mai mult daca s-ar scrie (read only) 8 30.77%
As scrie daca si altii ar scrie 5 19.23%
As participa la crearea "infrastructurii" 8 30.77%
Multiple Choice Poll. Voters: 26. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-03-2002, 13:26   #1 (permalink)
Nick anterior: Hades

Opposite's Avatar

Post The Faraway. Intereseaza?

Avand in vedere [prea] putina activitate prezenta pe mica lume imaginara pe numele ei de fata, Faraway, ramane prezenta intrebarea: intereseaza pe cineva sectiunea incriminata? Mai are vreun rost "publicarea" a oaresce posturi, povestioare, personaje, etc.?

Cu rabdarea treci si marea

Opposite is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2002, 14:22   #2 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

lipseste publicitatea

Probabil majoritatea userilor care ar fi interesati de asa ceva, si ar scrie pe aceasta sectiune nici macar nu stiu ca exista, sau daca au auzit de ea nu stiu cu ce se mananca.

Asta e buba, nu lipsa de interes...

pat is offline    Reply With Quote
Old 20-03-2002, 14:58   #3 (permalink)

Opposite's Avatar

Arrow Ad Maker

E un inceput pentru toate. Se muta/copie threadul pe generalitati?

We dare because we care.

Old 20-03-2002, 23:25   #4 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Ar fi nevoie de un ghid ceva
Sa explice ca ptr prosti despre ce e vorba
CA nu sta nimeni sa citeasca zeci de mii de pagini ...

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2002, 00:13   #5 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

Cand era Faraway-ul pe Off Topic erau cateva povestiri destul de dragute, care meritau citite, dar de cand l-ati mutat am vazut ca au disparut... altfel ideea e foarte buna si merita continuat pe aceeasi tema.

mariko is offline    Reply With Quote
Old 21-03-2002, 18:45   #6 (permalink)

Opposite's Avatar

Oby One: Tu vrei sa se faca rezumat dupa fiecare post? Altceva n-am inteles.

Mariko: Povestirile inca mai sunt. Nu s-a sters nimic.

Nu cred totusi ca lipsa de publicitate e "buba", fiindca tocmai pentru a i se face publicitate a fost mutat Farawayul pe pagina principala (cred).

Old 21-03-2002, 23:04   #7 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

Hades: scuze, ai dreptate, acum mi-am dat seama ca le-ati pus. Stiu ca m-am uitat acum vreo doau saptamani si nu erau toate.

Old 22-03-2002, 22:28   #8 (permalink)

Opposite's Avatar

Disclaimer

Mariko ar cam fi doua lucruri de spus dupa care imi voi muta atentia exclusiv pe topicul cu acelasi nume de pe Generalitati:
1) Nu sunt si nici n-am fost admin/care taker al Farawayului asadar exprimarea la persoana a doua plural, "l-ati", nu ma regaseste printre vizati, injurati sau acuzati (laudati, aplaudati, mangaiati), singura mea vina fiind doar ca-mi pasa *sniff*. Desi mi-ar place exprimarea sub forma de plural al maiestatii
2) Din cate stiu eu, povestirile au fost dintotdeauna pe sectiunea incriminata.

Nu eu! Ei!

Old 22-03-2002, 23:43   #9 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

scuze... nu am vrut sa te supar... pur si simplu din raspunsul tau precedent am avut impresia ca si tu te ocupi de asta...

Old 30-08-2002, 09:36   #10 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Da, Hades, mai are rost. Faptul ca nu sunt foarte multi care scriu pe aceasta sectiune (in momentul de fata) nu inseamna ca nu prezinta interes. Problema (cea pe care o am eu) este urmatoarea: sunt o sumedenie de oameni care au talent/chemare, dar care nu au scris sau au incetat sa mai scrie din diverse motive. Exemple? Sa spunem... Nomanic, Vicissitude, Black Adormen, Dominus, ravenn... Sa nu mai zic de KDP... ( chiar, omule... tu pe unde umbli???)
In ciuda faptului ca timpul liber la mine lipseste cu desavarsire, din cauza job-ului, eu una continui sa scriu, indiferent daca Faraway-ul este pe Off Topic sau Stonehenge sau oriunde altundeva. Deci, daca intradevar suntem interesati, locatia conteaza foarte putin, iar lipsa de timp nu este o scuza...
Publicitatea... Nu stiu in ce fel s-ar putea face... Si...btw... Faraway-ul nu este "noua cutie de Cola" ca sa necesite asa ceva... Nu stim cu ce se mananca? Ne interesam, citim "arhivele" si aflam ce avem nevoie sa stim... Doar suntem copii mari si ne descurcam, nu?
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 30-08-2002, 13:08   #11 (permalink)
Registered User

:)

Particip , cu ceva chestii .

Nu va luati dupa calitatea primului meu post - e mai degraba o "lecture" decat o povestire ... cat despre actiune - e in mare parte preluata din "Spawn" - mi-e cam rusine , dar - hell!- parca v-ati mai pus in miscare ...

nu stiu in ce masura voi participa , calitativ vorbind , dar voi , ceilalti , care ati investit timp si suflet in personaje (macar unii ... :P ) - cum le puteti lasa asa - prada uitarii ? ... nu se face !

So - May the heroes of Faraway return once more and cheer our souls with their brave deeds !

for art's sake , at least !

de-abia astept !!!

Hackett is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2002, 14:21   #12 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Arwen: mai, tocmai ca tu stii cum e sa fii ocupata cu jobul... e probleme cu treaba. Deocamdata eu duc o campanie de... umm.. culturizare, daca-i pot spune asa, asta dand la o parte bacu si alte chestii care o sa vina. So cheer up. Faraway o sa mai traiasca el chiar daca din punctul meu de vedere, nu foarte curand. Intre timp, eu tot astept un sfarsit pentru o anume povestioara...

Hackett: ummm... ummmm... say what? Personajele alea, de care stii tu, au fost mai degraba avortate, una din urmari aducandu-me pe mine si pe credinciosul meu battleaxe in mijlocul unei campanii de ciopartire a 'vechiului' faraway. Din bietul de el au ramas doar numele si cateva idei razlete, in timp ce restul zace la cativa metri sub pamant. Acum, vii tu, te-mpiedici neindemanatic de piatra funerara si incepi sa-l dezgropi ca pe o comoara. Nu-i bai, daca zici tu ca te descurci cu tot maldaru de pamant. Vezi ca mai sunt si viermisori p-acolo.

KDP is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2002, 16:39   #13 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Povestioara aceea, puisor, mai are destul de mult pana la final...
Dar ca sa corespunda cat de cat exigentelor mele, imi ia ceva vreme s-o concep...
Sa spunem ca ne straduim sa iasa cat mai bine, desi, nu stiu in ce masura reusesc... Dar asta conteaza mai putin.
Un lucru, insa, ramane inca o dilema pentru mine: daca tot intrebati ce se va intampla cu Faraway-ul, sau daca tot nu sunteti multumiti, din moment ce va "ingijoreaza" soarta sectiunii, din moment ce spuneti ca.."nimeni nu mai este interesat" de ce se petrece aici... DE CE NU VA MANIFESTATI "INTERESUL" CONTRIBUIND LA "VIITOAREA ARHIVA"???
Marturisesc sincer ca in locul acestui thread preferam sa gasesc altceva.... Stiti la ce ma refer, nu?

Old 31-08-2002, 19:19   #14 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

KDP, eu zic sa nu o mai lungim atata si sa revenim odata la ceea ce a fost Faraway la inceput. Dupa parerea mea, d-asta nu mai e asa 'umblat' Faraway-ul. Inainte se incerca creerea unui univers fantasy, fiecare avea un alter ego, un personaj cu care participa la poveste, era ceva mai atragator, acum fiecare scrie ce il taie capu, chiar daca e bine ce se scrie, e anarhie. Eu zic ca avem nevoie de reguli, cateva la inceput apoi le dezvoltam. Inainte, fiecare se ocupa cu cate ceva, fiecare contribuia cu cate ceva la crearea universului, eu facem un compendium al plantelor, Harald facea istoria orasului, Jinx si Cowboy faceau hartile etc. Parerea mea e ca daca totul se va face ca la inceput totul va fii mai bine si mai frumos.
KDP, am eu 'Ressurect' si dau pe mormantul tau

P.S.
Arwen, sencs ca m-ai redirectionat catre Faraway

Dominus is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2002, 19:40   #15 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Dominus, uite cum facem... Daca tu gasesti 3 oameni interesati pe langa tine, ii dam drumu. Faceti voi regulile cum vreti... Eu i-as da drumul si asa, dar mi se pare cam in zadar.
Oricum la mine cu moderatul s-a cam terminat... eu mi-am aplicat ideile in ce priveste faraway in lung si-n lat, ma pot declara satisfacut si pregatit sa intru in randul celor 'has been' sau, mai degraba, 'never was'. Intre timp, am devenit cam retras in privinta scrisului si nu stiu cand o sa mai produc ceva... concluzionand, nu mai puneti pret pe ce spun/cred/consider eu de cuviinta.
You want a revolution? Great, i'll be the first president who's gonna shoot himself! err.. i mean moderator. Poate mai vine vreunu din voi si la intalnirea furimologistica si mai schimbam impresii.

KDP is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2002, 13:17   #16 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Puisor, nu despre asta era vorba.. Cred ca pui problema intr-o mainera putin cam extremista.
Spre deosebire de tine, eu una sunt in pana de idei (in ceea ce priveste Faraway-ul), asa ca stai acolo unde esti, din moment ce inca mai ai idei.
Dominus, anarhia nu provine de la stilul sau regulamntul abordat de sectiune. Insa nu cred ca daca ai avea tentativa sa incepi ceva, ceilalti nu te-ar sprijini, ba dimpotriva.
Deci daca ai idei, pune-le in practica, nu te mai vaita ca bunica nu mai are 19 ani.

Old 02-09-2002, 20:12   #17 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Eu am o alta idee. Fiecare user care incepe o poveste, sa eschida si un al doilea thread, in care sa spuna pe larg ceea ce asteapta de la ceilalti useri care vor colabora si in care se vor face si comentariile pe marginea povestii. In felul asta se vor evita multe
probleme, incepand de la ducerea firului epic aiurea din cauza vreunui user care scrie lamentabil, se vor evita certurile sau frustrarile dintre useri si singurul care va hotara ce directie sa ia povestea, va ramane initiatorul.
Dati cu pietre (argumente).

Praetorian is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2002, 22:17   #18 (permalink)
May
Pericol Public

May's Avatar

Eu descopar doar azi aceasta sectiune a forumului, din pacate....promit insa sa revin si sa contribui cu cate ceva...de indata ce voi avea timp.
Praetorian, sustin ideea

May is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2002, 19:42   #19 (permalink)
abandondude

Dominus's Avatar

Inainte se dadeau PMuri intre protagonistii povestii, e mai bine cu PMuri, pt ca privitorii nu stiu ce o sa urmeze..

Dominus is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2002, 01:41   #20 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Ok Dominus si care-i problema ? Cine-i opreste pe protagonisti sa-si trimita PMuri ? Privitorii vor afla doar ceea ce vor vrea cei care participa efectiv. Deci tu esti impotriva ideii mele, sau pro ? Ca nu am prea inteles.

Praetorian is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > The Faraway

Thread Tools

Posting Rules