| Administrativisme
Dupa ce m-am gandit putin, am decis sa sterg comentariile de la toate scrierile de pana acum. Motivele principale sunt:
1. Incercarea mentinerii unui aspect/atmosfere cat mai curate si detasate intr-un fel de modul obisnuit de discutie de pe forum
2. Lipsa substantei comentariilor de pana acum... (sincer, daca ar fi fost vreunul demn de luat in seama, ar fi ramas)
In acelasi timp imi dau seama cat de importante sunt remarcile pozitive sau negative la adresa talentelor personale, si sunt de parere ca ele trebuiesc incurajate. Asa ca, in loc sa existe zeci de comentarii de la 'stupid' la 'superb' m-am gandit sa se faca un poll cu scrierile de pana acum, scrieri care imbucurator vad ca au inceput sa se inmulteasca. Am avea astfel castigatori saptamanali, lunari, cum o fi.
Pe langa poll, o sa gasesc si o modalitate de a potoli foamea de comentarii ale publicului. Exista deja un topic de comentarii, e vechi si obosit, si nu e de mirare ca lumea nu-l prea baga in seama. Daca s-ar face un topic nou, tot de comentarii, nu cred ca s-ar supara nimeni, in plus eu sunt impotriva threadurilor kilometrice, gen asherons call.
Astept comentarii.
|