![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Mie-mi place de... | |||
| Arwen | | 7 | 31.82% |
| Black_AdormeN | | 0 | 0% |
| Dominus | | 4 | 18.18% |
| NOMANIC | | 5 | 22.73% |
| Peace Maker | | 1 | 4.55% |
| Vicissitude | | 2 | 9.09% |
| Hades | | 3 | 13.64% |
| Voters: 22. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Asadar, astazi, 8 iunie 2002, primul poll oficial. Se va face un clasament al userilor, si nu al operelor. Cu toate astea, oricine vrea sa comenteze, de ce i-a placut de x, de ce il uraste pe y, poate sa bage un post aici. Pollul se incheie peste o saptama, adica 15 iunie. Ramane de vazut in ce mod va fi rasplatit castigatorul, speram ca ceva cat mai consistent. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Votul meu a mers la Dominus. Putina simpatie de pe vremea farawayului vechi, dar nu e numai asta. Mi-a placut postul lui, descrie foarte palpabil sentimentele si senzatiile. Din pacate, prea scurt, fara personaje si aparent finalitate, o descriere frumoasa care putea fi folosita mai eficient.
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| :)
Offtopic: "Too sexy for his/her shirt"... din cate shtiu eu este un pik ironik... adika se refera la "oare ne intindem cat ne este plapuma?"...in fine... Ontopic: Date fiind faptele...inaltzimilor noastre ne place deeeeeeeeeeee..... Peace... din motive mai mult sau mai putzin obiective... Dar acum pe bune... poezia respectiva sugereaza cel mai bine anumite realitatzi... shi chiar daca scriu de multa vreme ma simt "umbrita" ... asta pt ca, indiferent cat m-am straduit sa exprim anumite chestii nu am reushit in masura in care a reushit el...
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Sunt un iubitor de poezie in mod special...asa ca alegerea mea a fost fara doar si poate - Arwen Insa pentru cei care inca nu au votat ii invit sa citeasca : http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=52418 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Peace maker, stai linistit. Oricum, daca de te simti jenat, cel mai bine ar fi sa mai postezi ceva pana pe la sfarsitul poolului... Acum serios, toti cei care au scris intra aici. Legat de asta, l-as fi introdus si pe Hades daca nu as fi fost aproape sigur ca se ascunde sub nickul de Vicissitude. Daca acest este insa fratele lui geaman de mult pierdut, la fel de morbid si diabolic, sa mi se aduca la cunostinta si promit remedieri. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
eu am votat pentru Arwen. Probabil ca daca s-ar face un clasament al oamenilor si nu al userilor, as vota cu Peace Maker.
__________________ "Imperious, choleric, irascible, extreme in everything, with a dissolute imagination of the like which has never been seen, atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell and kill me again or take me as I am, for I shall not change."(De Sade) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
OK. TU-TU-TU-TU-TU-TUUUUUUU (trambite) Marele premiu mare este... onorabilul titlu de... ucenic/a de moderator! TA-DA! (droll) Ce-nseamna asta mai exact? Pe perioada de o luna, donshoara Arwen va fi un semi-zeu taietor in stanga si-n dreapta, indrumata insa de mana calauzitoare a unui moderator pur-sange (thats me), indrumatoare si ea la randul ei de mase mai mult sau mai putin nevoitoare de indrumari. Cu alte cuvinte, va fi un moderator care nu poate sa modereze. Dar care poate sa faca cereri/observatii/atentiuni care vor fi serios luate in calcul de al vostru iubit conducator. Un fel de moderator-sidekick. Daca treaba merge bine si mai castiga unu-doua polluri, ne gandim serios la un titlu permanent. Insa mai e pana atunci. Ce este de spus: -chestia asta e total independenta de domnii jinx si cowboy. E sidekicku meu si il dau cui vreau eu, ca sa zic asa. -oricine castiga un poll in viitor va avea titulatura asta. -desi poate ca acum nu aveti nimic concret care sa sugereze asta, viziunea dsoarei arwen asupra acestei sectiuni va fi vizibil prezenta, la fel cum va fi vizibil (era sa zic radical.. i'm so evil) directionata de mine si altii in armonie cu viziunile mele. Asta e si una din sugestiile lui Assassin si Vicissi.. gndac. Adica, sa incercam sa impunem incet-incet viziunea vechiului/viitorului farawayului pe parcurs. Daca ar fi doar asta, nu ar mai fi vorba de un premiu asa ca va merge si putin invers, adica vom incerca sa ne adaptam dorintelor ucenicilor. -oriunde va avea loc o actiune moderativa a ucenicului, voi interveni eu cu modificarea de rigoare, mentionand ca a fost dorinta respectivului/ei,1 eventual cu un simplu semn distinctiv, gen .A, A., Ar., Arw., A.W, A.en.... ma rog. Intelegeti. So.. thats about it. Comentarii si trageri de urechi din partea mai marilor se pot face tot aici. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
sa ma scuzati ca dau buzna printre domniile voastre... dar... The Faraway Virtual Dungeons & Dragons Moderated by... How about those dungeons and dragons? Am pus postul aici, din cauza faptului ca threadul de fata este vizibil cel mai vizitat de moderatori si/sau ucenici (viitori ucenici... whatever). Daca tot s-a schimbat "profilul" sectiunii... de ce nu se schimba si numele (ceva mai intuitiv, un fel de toaleta creativa a forumului... unde fiecare user poate sa vina sa "verse" proza si versuri in stanga si-n dreapta), descrierea sectiunii... etc. etc. ps: eu de fiecare data cand intru aici ma astept sa gasesc Faraway-ul in forma in care a fost el conceput... da' se pare ca o sa astept eu mult si bine. ???™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Draga Cubu`
In erele indepartate ale acestui forum, existau monshtii sacri, ajunshi in conditzia respectiva datorita expunerilor minunate. Atunci cand cyborgii shi formele de viatza traiau in intzelegere deplina... In acest intunecat ev contemporan, unii dintre noi, gasim oportunitatea de a crea o "Rezistentza" a vremilor de mult uitate... join us... ...
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Bah, daca asa multa lume plange dupa vechiul Faraway, unde era cu totul altfel si unde nimeni nu mai scria nimic, de ce nu faceti voi(administratorii), un mic forum la Generalitati, numai cu poezii si proza(alta decat SF), asa cum este Faraway-ul la Off Topic ? Am zis !!! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Peace Maker
Faraway nu a fost niciodata un univers SF, ci a fost la inceput unu' fantasy apoi s-a extins ajungand un univers in care... putem fi orice altceva. De cand cu aparitia poeziilor, acest univers s-a distrus (asa cum era el in forma initiala, mai pustiu, da' totusi cat de cat inchegat). Io zic sa dai un ochi pe la arhiva sa vezi de unde a plecat ideea Faraway-ului si unde s-a ajuns Ma rog, e decizia lui kdp si a voastra si o respect, asteptam rezultate. Bows©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|