![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Unmatched III
Ti-am spus cat imi plac mainile tale? mai ales cand aluneca, flamande, Pe trupul meu... Ti-am spus cat imi plac buzele tale? Mai ales cand le cauta, fierbinti, Pe ale mele... Cand rostesc numele meu, mai ales cand se rotunjesc pentru a rosti A-ul de la Arwen. Ti-am spus cat imi plac ochii tai? mai ales cand ii vad stralucitori, Atat de stralucitori Incat imi pot oglindi fericirea in ei. Ti-am spus cat imi plac picioarele tale? mai ales cand alearga, sa ajunga, Mai repede, la mine. Lasa-ma sa strig de fericire Ca iubirea are chipul tau! Nu, nu-mi pune degetul pe buze, Ci pe tampla, Sa-mi simti preaplinul clocotind, Alergand peste tot in mine Sa te gaseasca.
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Noi n-am fost niciodat doi, Ci unul singur amandoi. Salbatic cuplu-nsingurat, Pe care timpul l-a uitat. Buzele tale, buzele mele, Sunt in puterea noptii mai grele. Mainile tale flacari in noapte, Roiuri de ganduri, roiuri de soapte. Noapte-i afara, noapte-nstelata, Inima mea e o scoica furata. Perla din ea este dragostea mea, Esti langa mine, vei fi a mea. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Unmatched IV
E de ajuns sa ma privesti Si devin fluida in fata ta, Ma vad curgand spre tine, Fara nici o impotrivire. Unde sunt eu? Cine mai sunt eu? Ma mir de mine ca nu-mi pasa, Ca ma scurg la picoarele mele, Ca nici nu ma zabat sa-mi apar forma,culoarea, gandurile. Ma abandonez maretiei trairii, ma supun ei, Pana ce ma simt, Doar picatura din ploaia torentiala care ne-a unit destinele. Ce dulce e seductia abandonului! Stiu, stiu ca trebuie sa-mi pierd marginile, Pentru a ne uni curgerile, Chiar, ce nevoie mai am de mine, cand existi tu? Ce stranie putere ti-a dat iubirea Asupra mea! cand esti iubit, Primesti drept de viata si de moarte Asupra persoanei care te iubeste? ma poti face sa mor c-o vorba, ma poti invia c-un suras, Si-abia asa, abia acum inteleg Ca moartea e o notiune relativa, Abia acum inteleg Ca si dupa moarte se poate invia, Daca are cine sa-ti surada.
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Unmatched V
O, daca-ai sti cat te iubesc! cu florile de colt sarace ce-n neumblati coclauri cresc in dupa-amiezi cu-atata pace... O, daca-ai sti cat te iubesc! cu norii alungati de vanturi ce-asa de trist calatoresc tragandu-si umbra pe pamanturi... O, daca-ai sti cat te iubesc! cu stelele palpaitoare prin adancimi de hau ceresc si nesfarsiri ametitoare... O, daca-ai sti cat te iubesc.
|
| | #25 (permalink) | ||
| Queen of Dawn
Everyday is pain and darkness Every morning - rising night I could melt into the ages With no memory of light But right now, the clouds are sinking Myst bewitched me, I try To forget about the sorrows That are tormenting my soul Following the path in darkness I found you my Queen of Dawn I feel lost, without existance When I look into your eyes Reach and touch my lips, oh angel Claim my soul and take me high I wish I could be a feather Just to flow into your world I wish we could live forever To unfold the secrets told Every feeling and emotion Every sunset, every rise... To begin a new creation Neverending, like the skyes Let this moment be eternal 'Till Eternity is gone... But the twilight is now fading So do you, My Queen of Dawn. Asa, acum de ce am facut 'gestul' asta? Stiu ca am spus ca nu am sa mai scriu nimic pe Faraway, pana nu revine la forma initiala.. dar deh, mi-am calcat pe inima. De ce in engleza? De fapt d-aia mi-a si venit sa scriu poezia, pt ca am picat examenu` la limba engleza din propria-mi neatentie si prostie. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Menestrel ce nu mai vrei sa canti
Nu-mi spune despre dragostea ce porti, nu-mi spune ! ...caci de mult nu cred in sorti! De mult nu mai visez sa fiu un sfant atata timp cat traiesc cu secunda-n gand. Ce valoare are-un maine cand hrana de suflet e o paine... Ai vazut cumva, ceva, din Dumnezeu?! Sau in toiul furtunii , un curcubeu ?! Plictis de lut te-ai framantat in om dar ispita-ncolacita dupa pom ti-a strecurat in sange fiori de pacat... Si s-a inchis in spate usa la palat. Astazi doar clipa-ti da putere, Si-ale ei petale efemere incarcate de roua iti zambesc in zori si ma-ntreb daca stii... la noapte-ai sa mori!? E-un cantec ce multi il canta furtunos iar altii-l suiera-n fluier de os nu stiu pe nimeni sa nu-l cante defel E tarziu si-ntuneric iar eu... un menestrel.
|
| | #27 (permalink) | ||
|
am numai viori in cap arcushul imi zburda-ntre urechi ciacone bachice, re minori, majori un ochi mi-s-a-nfratit cu un timpan, si-un clopot tibetan mi-a violat pleoapa celuilalt in gura-mi sare-un bandeon zambetul meu piazzoleste tangouri o toba de frunte mi-anina marsuri belice generice, in gat - oboiul lui Adam imi speculeaza orice oftat, vivaldian, pianul ? mi s-a cuibarit la piept mozartindu-mi inima mahlerica pe spate ma mangaie un sitar; bagheta Dirijorimii Mele s-a-ncapatinat wagnerectionindu-se acolo unde banuiti adica intre cele doua violoncele ce mi-au schubertizat picioarele toate astea doar pentru ca undeva, in Tarile de Jos, e un negustor de bemoli-diezi, ce-mi targuieste Iubirea ce ma AnaPopizeaza. doar la Ea stiu sa cant.
__________________ coincidentia oppositorum | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
ea ma iubeste acum cand eu o-ncerc cu vorbe ea ma iubeste acum cand eu nu stiu decat sa o iubesc ea ma iubeste acum cand eu veghez trecutul timp ea ma iubeste acum cand eu mosesc la vise ea ma iubeste acum cand eu ma dau de ceasul noptii ea ma iubeste acum cand eu nu pot decat sa-ncremenesc ea ma iubeste acum cand eu sunt departat ea ma iubeste acolo cand eu o iubesc aici acolo si aici acum noi ne iubim
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Nimanui si chiar de-a pururi fi-va sa fiu invinuit ca doar minciuni si suferinta in dragoste am dat celor cu inima-ndoita ce cred ca n-am iubit le las lor carnea si oasele ce m-au tradat iubirea-ti ispitita de nu ma va ajunge e ca sa uit c-am indraznit vreodata si numai dintii mei vor fi cei ce vor plinge singuratatea ? o simpla strambaciune indreptata de-o fi sa fie cum nu vreau sa imi inchipui atunci doar umbra ielelor imi va mai fi aproape iubi-voi numai piatra adormita ce-n visu-i i se va arata ca eu de tine nicicand n-am fost departe de mine ma voi pierde, de lume-am sa m-ascund acolo unde nimeni nu ma va gasi: in al tau gand.
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Noaptea noaptea e singura ce imi mai da crezare. ea ma desteapta lin si ma dezbraca blind mi-asculta toate cele fara sa puie intrebare; iar cand raman al nimanui, orfan de gand, e semn ca portile minunilor 's deschise : tiptil pe-al lumii somn usor se furiseaza pin' la tine te ia domol in brate, strabate-n clipa pustiile de vise si-oprindu-se deasupra-mi imi sopteste: "Tine!" goi si fara de rusine unul pe altul ne-am atins precum lumina lunii-atinge firele de apa ale noptii si-apoi ne-am cunoscut. deodata. frenetic dinadins.... .....agonizand extatic ne-am sfarsit toti sortii zambesti ? chiar cel fara de nume mi-a spus odata, fara de ras razand, ca impreuna's toate vecinic, de la tarana pana la cele de dincolo de gand.
|
| | #31 (permalink) | ||
|
atunci doar cand tu ma-nchipui in gandurile tale -- simt ca traiesc. de ingerii ma vor purta in visul tau putea-voi chiar sa nemuresc pe cei ce suferind aflara ca nu-i doar pricina de joc iubirea adeseori ganditu-m-am ce oare-ar putea-o face sa dainuie pe veci, nu doar in amintirea-ne atat de crunt cercata de lipsa celuilalt raspunsul secret ce il aflai nu tine de cuvinte. el urca incet din talpi si trupul mi-l inunda si gandurile-mi prinde in plasa neimpletita a inimii aprinse si-ncendiindu-mi ochii imi minuneaza simturile dezvaluindu-mi-te-n mine Vie ! da! acum stiu. ca Eu sunt numai Tu pentru vecie....
|
| | #32 (permalink) | ||
|
si iata-ma-s cum stau smerit printre nimicuri o hoarda de draci dalbi, ce dau toti din buricuri si-mi joaca in copite puzderia de plangeri in batatura inimii. la hanul "La trei ingeri" azi, mare nunta, mare se-nsoara PsichiMu ce a fugit din sanatoriul "Isihia" cu 'a mai bagaboanta din mahalaua Mintii : Nebunia toti cei ce-au luat-o aiurea pe pustii, acolo's invitati asa ca buna cuviinta si dreapta judecata puteti sa le uitati veniti, va veseliti, mancati, jucati aripile, doar cu priviri putea-veti sa mi le retezati ...cum ? adica n-ai inteles ca n-ai inteles nimic din ceea ce eu nu sunt in stare sa inteleg ?
|
| | #33 (permalink) | ||
| Unmatched Series
Miracolul meu O iubire ca asta se-ntampla o data in viata, O iubire ca asta nu te lasa intreg, Si de-am privit iubirea drept in fata, Tot n-am ajuns macar sa inteleg. Ce stim, de fapt, despre iubire? De ce se-ntampla, de ce nu? Daca-o sa afli, da-mi de stire, De ce, iubite, din atatia tu? De ce acum si nu atunci, ma intrebai, Exista oare, iubite, vreun raspuns? Raspunsuri niciodata n-o sa ai! Iubesti, iubesc. Nu e de-ajuns? O iubire ca asta nu se-ntampla oricui, Iubesti sau esti iubit , ca-n balansoar, Noi ne iubim sincronizat si poate sui Iar ce simtim lipseste din dictionar. Un "Te iubesc" imi pare prea sarac, Alte cuvinte, iubite, insa n-am gasit Si-atunci privesc in ochii tai si tac, Pentru ca nu gasesc cuvantul potrivit. Cred in miracole , esti miracolul meu, Extatic, mistic, sfintitor, sublim Si-i multumesc acum lui Dumnezeu Pentru ca esti, ca sunt, ca ne iubim.
|
| | #34 (permalink) | ||
|
sunt mai batrin acum pe altcineva iubesc am un copil chipul ti l-am pierdut printre amintiri si totusi ... din cand , in cand, cand ma gandesc la tine ceva in mine se aprinde, ma-nfierbinta cum , dupa atata timp ? ai mila , cruta-ma ! am inima slabita, de ce nu mi-ai spus ca vii ? cum ? razi de mine acum ? ha-ha-he-he-hi-hi ... bietul de mine, uitasem. nu, nu era iubirea ratacita, nu. e doar vechiul meu prieten Ulcer, ce-mi joaca farsa asta de ani buni incoace | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Cel mai frumos sentiment de care avem parte este iubirea si, a fi iubit e magnific, desi iubirea provoaca si suferinta nu trebuie sa uitam ca:"unde e iubire e si cearta, dar numai cine iubeste iarta". A invata sa iubesti inseamna a invata sa suferi, nici o problema "dupa noapte vine zi ,iar dupa necazuri bucurii". Trebuie sa incercam sa iubim, ca iubirea e cel mai minunat sentiment de pe pamant, sa le aratam celor ce le este frica sa iubeasca ca nu au de ce se teme, lumea devine mai buna atunci cand se iubeste si isi gaseste sufletul pereche. Nu rata sansa sa iubesti caci iubirea iti da putere. Ofera-i persoanei iubite dragoste, atentie, afectiune, si pasiune si arata-i ca ea este cea mai importanta pers din lume Te rog frumos sa fii foarte atent la felul in care scrii. Atentie la ortograme si, te-as ruga sa renunti la tz, sh et al. Arwen
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() Last edited by Arwen[R@mGirls]; 02-04-2004 at 23:36.. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| O clipa
"Canta, femeie, si strange-ma-n suflet, Timpul s-a dus departe de noi. Plutim pe un nor, vanati de suspine, apoi ne topim in varatice ploi. In suflet te-nchid, femeie de prada, si-n flacari te-mbraca privirile mele, esti lut si esti foc, esti aer si apa, esti tot ce-am visat despre zane si iele. Cu ochii-ti cuprind goliciunea frumoasa si tandra-ti pudoare ma scoate din minti, soptite cuvinte ma-nalta la ceruri, sunt zeu cand ma mangai cu sanii fierbinti. Imi tremura suflet si-mi freamata carnea si oasele-mi canta, fluier de dor, lumea e noapte si noaptea talhar si totu-i permis cand zeii ne mor. Nimic nu mai poate intoarce dorinta, uit ca esti femeie altui barbat, maine plati-vom tot pretul din lume, dar n-am sa te las sa arzi langa pat. Nu plange, iubito, o clipa e viata, asadar trai-vom adulterin, cu Dumnezeu vorbim altadata, iar legilor lumii eu nu ma inchin. Canta, zeita, privirea aprinsa ! Iti dau toata viata pe clipa de-acum si nu-ti cer decat pacatul de-o noapte, iar maine prefa-ma in capat de drum. Si spune-mi, zeita, acum cand ma judeci, spune-mi sau canta-mi cu glasul divin: daca iubirea e sublima ta lege, de ce nu ma ierti, ca doar tie ma-nchin ?"
__________________ There is more than Beatles, I agree. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
My Angel When I think back to what was Before I'd met her or had witnessed All the magic things she does Sadness was within me I knew not true love Then i saw her..my heart whispered to me: She is sent from up above I did not deserve it and i didn't see That with every passing day she was changing me Kept me safe and made me wise My angel with her heavenly eyes When I felt lonely and taken over by doubt My angel was always there to help me out She makes me safe from all the danger Because she's my very own angel I fear not men, nor life or pain ‘Cause she’s my sunshine after the rain She is my angel, my destiny And I will love her eternally
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
De la douceur, de la douceur, de la douceur! Calme un peu ces transports fébriles, ma charmante. Même au fort du déduit parfois, vois-tu, l’amante Doit avoirt l’abandon paisible de la soeur. Soit langoureuse, fait ta caresse endormante, Bien égaux tes soupirs et ton regard berceur. Va, l’étreinte jalouse et le spasme obsesseur Ne valent pas un long baiser, même qui mente! Mais dans ton coeur d’or, me dis-tu, mon enfant, La fauve passion va sonnant l’olifant! Laisse-la trompetter à son aise, la gueuse! Mets ton front sur mon front et ta main dans ma main, Et fais-moi des serments que tu rompras demain, Et pleurons jusqu’au jour, ô petite fougueuse! Lassitude - Paul Verlaine
__________________ orgoliul se naste din tensiunea si oboseala constiintei, din neputinta de a exista pur si simplu natural | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|