![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Convocare
As dori o masa rotunda. Desi nu am unde sa o pun din cauza celei patrate. Ma rog... As vrea sa ne intilnim undeva, noi astia, sariti de pe fix, sa punem tara la cale. Sau Faraway-ul. Astept anunturi de disponibilitate. Dominus, Hades, din pacate sunteti departe. Ma gasiti ca de obicei si pe #faraway, intre 12:00-18:00
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Count me in, Jinxie
Propun o zi de sambata, undeva, la umbra unui castan or somethin`. Asta ramane de discutat dupa ce ne vom mai strange. Deocamdata, intr-o dupa-amiaza "insorita", week-end... la Hanul cu tei? Sau daca aveti alte idei... . Sariti!
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Prefer un loc in care sa ne putem auzi unii pe altii vorbind, ceea ce Hanul cu Tei nu este, chiar daca este mai normal decit multe alte localuri. Si momentan castanii nu prea au umbra, din motive de lipsa de soare. Dar asta nu e un impediment major. Ideea era sa fim mai multicei, dar ma rog, se pare ca suntem oricum putini. Revin cu idei.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
So, pana acum ne-am strans vreo 4: Jinxie Je Proka Assassin ... doar atat? Mi-au spus o gramade de forumisti de-a lungul timpului ca Faraway-ul nu mai este ce a fost la inceput. Am tras concluzia ca, pe vremuri, erau destul de multi forumisti care citeau sectiunea si au renuntat, intr-o oarecare masura din cauza modificarilor de structura. Cand Jinxie a deschis acest thread m-am bucurat cu gandul ca toti acei critici ai nostri vor avea ocazia sa ne sprijine macar cu idei. Unde sunteti? La placinte inainte, la razboi inapoi?! Come on, guyz....
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Uitandu-ma pe pozele din Hanul cu Tei, mi-am adus aminte de ce nu m-am mai dus si de ce nu mi-au placut "Intalnirile Forumistice" parca-s drogatzi cei din poze toti cu tigarea si cu disperata cautare pentru uciderea plictisului toti cu o privire ce ezita intre " ce cool sunt eu " si " ce dreaq caut aici" sper ca intalnirile ce se initiaza aici alt iz vor avea
__________________ -> Visul este real atata timp cat dureaza. Diferenta o realizezi la trezire. N-ai putea spune acelasi lucru si despre Viata ? -> Wake up ! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
Nu trebuie sa ceri voie.Autografe? Multzumesc, eu una nu... Ca sa ajung sa dau autografe... (ma abtzin). Anyway, daca ai idei bune shi vrei sa te alaturi "astora dushi cu pluta de pe Faraway" eshti invitatul nostru. ![]() Yours, Lady Arwen Edit: propun sambata, ora 15, La Curtea Veche PS: Saritzi cu idei
|
| | #11 (permalink) | ||
|
My word, I wish, but... Din pacate pun gresie in weekend, si daca este sa scap cindva, este pe seara. Ori duminica, dar sunt sanse mici pentru mine, ori saptamina viitoare cindva... P.S.: Gresie, nu faianta. Da, da, nu mai rinjiti...:P
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Oki doki, Jinxie... u are excused .Da` restul populatiei?! Stitzi ce ma mira? Tacerea... macar spunetzi: "Fai fata, eu unu` nu vin". In fine. Pana maine mai e ceva timp. Ashtept raspunsurile voastre.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|