![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Mi-a placut
Am vazut cu ceva intarziere postul tau, dar mi-a placut. Ai stil, itzi mai trebuie un epic putzin mai dezvoltat. Daca ai ceva mai convingator ca story (dar cel putzin la fel de bun literar) da-mi in format txt sau rtf pe x-raptor@rdslink.ro In caz ca nu shtii, a inceput Avangarda noii generatzii SF Intra pe www.avangarda.ev.ro shi, pt engleza, pe www.imagikon.ev.ro shi www.wordmaster.ev.ro Exista shi un grup de yahoo in formare (momentan 3 inshi, fondatorii, cautam oameni, eu sunt owner), shi anume NuFic.ro (la adresa groups.yahoo.com/group/nufic-ro ) Poate vii shi tu, imi place cum scrii. Cyberpunkul nu e mort, n-are cum sa fie. Ashtept De acolo, UnSlayne
__________________ Sorry killers lick their victims' wounds | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Instigare Publica La Avangarda!!!
Dragi forumishti! VA CHEM LA AVANGARDA! Intratzi pe www.avangarda.ev.ro www.imagikon.ev.ro www.wordmaster.ev.ro shi convingetzi-va Avangarda Literara e a generatziei 00 ! A noastra! Tocmai am dat drumul, impreuna cu Marius Damian shi Ovidiu Bufnila, la grupul de yahoo NuFic.ro de la groups.yahoo.com/group/nufic-ro Am chemat nishte oameni, personal, shi acum va chem public pe totzi care avetzi ceva de zis! Datzi-mi textele voastre avangardiste pe x-raptor@rdslink.ro Postatzi pe cele trei site-uri de mai sus Sa inceapa avangarda. Nu suntem singuri! De acolo, UnSlayne
|
| | #3 (permalink) | ||
|
UnSlayne, se pare ca nu intelegi. Candva, aici, cativa oameni formau o familie. Mai tarziu familia s-a marit. Dupa aceea s-a marit si mai tare. Multi dintre noi ne certam. Mult si des. Dar eu aici am scris prima oara si aici am ras impreuna cu prietenii mei de textele noastre bune, sau proaste. De-aia nici nu mai scriu aproape deloc. Nu mai e atmosfera de atunci. Ceea ce ne facea sa scriem. Nu cred sa gasesc altundeva ceea ce am gasit si cu parere de rau, am si pierdut aici. Nu-mi pot pune textele pe un alt forumsau aiurea. PRICEPI ? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Intzeleg
Praetorian, intzeleg ca atmosfera de taverna literara a disparut. Probabil pt ca au intrat intre timp o groaza de scriitori ratatzi care shi-au varsat amarul aici. De-asta eu nici nu scriu aici. Nu apartzin inca acestui forum, cu adevarat. Intzeleg ca e un loc intim. Nu sunt un scriitor ratat, nu am frustrari literare. Sunt putzin dupa inceputul de drum, shi simt nevoia de a lua shi pe altzii cu mine. Am intrat in cafeneaua literara de la coltz ca un cautator de talente. Nu ca un intrus. Am intrat ca sa ies, eventual cu catziva dintre voi dupa mine. Oamenii talentatzi au un drum al lor. Daca nu shi-l gasesc ei, s-ar putea sa li-l vada altzii. De acolo, UnSlayne
|
| | #6 (permalink) | ||
| Cutia Pandorei
Am purces inainte cu un mail dupa cum m-ai sfatuit. Daca vrei sa aflii mai multe despre ce s-a scris in trecut cauta sa vezi cumva toate topicurile. Ai sa observi ca ce a omorat farawayul nu au fost textele proaste ci lipsa de interes; dar nu numai asta ci si niste texte care merita o atentie deloc fugara. Science Friction
__________________ Daca s-a strecurat vreo eroare a fost absolut din greseala. (TM) Last edited by Opposite; 11-08-2003 at 19:02.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Communications is the missing base of the success. Nice to hear from u, guyz }{}{}{. Praetorian, nu orice incercare este sortita eshecului. Nu e nimik pierdut, noi suntem aceiashi. Eu, una, sunt. Ideea lui UnSlayne este foarte buna. Nu este vorba despre instrainare . Just try...
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|