![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ManagerZone
E cineva pe-aici care joaca ManagerZone? Mi-am facut si eu cont prin septembrie parca...si mi se pare interesant ![]() Pt cei ce nu stiu: www.managerzone.com
__________________ You know it's love when all you want is that person to be happy, even if you're not part of their happiness. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Managerzone e doar o prostie frumos colorata in comparatie cu hattrickul. Pe care de altfel si incearca sa il copieze / intreaca. www.hattrick.org
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
skyblue Lasaneeeeee Lasaneeeeee :fuckoff: Mz e de 1000 de ori mai misto ca hattrick care-i mult prea complicat si care e plictisitor rau. Eu am avut cont pe amandoua si am ramas pe mz...de altfel ca majoritatea managerilor de fotbal online din ro...asa ca....shhhh PS:nu stiu de unde ti-ai dat tu seama ca mz incearca sa copieze hattrick ptu sunt 2 jocuri foarte diferite...in a 2 a privinta ai dreptate ..mz nu numai ca incearca sa depaseasca hattrick..ci a si reusit deja...So :fuckoff: | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Hattrick-ul are avantajul comunitatii. Se incarca mult mai rapid...nu te asalteaza cu....BUY NOW...3 EUROS...si alte tampenii...mult mai vechi decat MZ....so... :fuckoff: :fuckoff: ramaneti voi la MZ-ul ala...frumos colorat... si apoi mai e si www.FREEKICK.org care e la inceput si e mult mai tactic. Oricum...MZ e cea mai mare tampenie posibila...si se mai cheama JOC.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #6 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
Te mai scapa randomu' , da' aia rar. Iti recomand insa Quake si Serious SAM ,nu supun IQ-ul la nici o presiune.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | ||||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Name (English): Romania Zone: Eastern Europe Continent: Europe Season: 13 Number of teams: 19112 Number of regions: 42 regions Top series: Divizia A Online users: 775 Active users: 18985 Waiting list: 125 Mai trebuie cel putin 2 sezoane ca sa avem liga a 8-a. Mz-ul poate fi comparat cu promotia de la MacDonalds pentru copii mici... iti iau ochii cu chestii superficiale, facute parca pentru retardati. Aspectul tactic este de-a dreptul hilar si depinde enorm de nivelul de $ pe care ii pompezi in joc. Adica nu poti sa joci o tactica daca nu ai incercat-o in prealabil in cel putin 10-15 meciuri de fl si nici nu poti sa-ti adaptezi tactica in functie de adversar. Nu vorbesc aiurea, am jucat 5 sezoane jocul asta iar acuma tocmai retrogradez din div A, retrogradare survenita 80% din cauza ca de 1 sez nu am mai bagat nici un banut....si nici nu voi mai baga vreodata in tampenia aia sinistra si va sfatuiesc sa incercati orice altceva numai rahatul ala comercial nu. ps: am uitat sa mentionez ca trebuie sa dai si 2 euro ca sa poti sa-ti deschizi un cont :fuckoff:
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ManagerZone: Members: 8220 New last 24h: 44 Eu am jucat ambele, dar am renuntat la Hattrick... e o chestiune de gust, parerea mea. sunt de-acord ca ManagerZone e mai prost, dar pur si simplu imi place
__________________ You know it's love when all you want is that person to be happy, even if you're not part of their happiness. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
eu le joc pe ambele si sunt diferite ca stil. Fiecare joc cu farmecul lui aparte dar inclin mai mult spre hattrick, mi se pare un joc mult mai serios...
__________________ Online Football Games | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|