![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| extra time #3
A aparut numarul 3 al revistei Extra Time. Din cuprins: - despre mind games si training - 50 jucatori ieftini - 2 cduri originale oferite ca premiu - interviu Gigel Bucur (Sportul St.) - editorial - FM 2005 interzis in China - Interviu pe 4 pagini cu userul Emilian - Tactica 4231 - Caracteristicile psihice si fizice ale jucatorilor - Rising Stars: jucatori din Anglia care joaca manager: Lee Johnson si K.Nolan http://hattrick.computergames.ro/for...chmentid=15866 are 524k
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
apare la citeva luni... urmatorul numar in aprilie, in 2-3 saptamini
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
merge poate era cazut sau era de la tine (hostul nu e in romania)
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: In the Land of Neverending Dreams |
hmz.. tin minte k am intrat candva si a mers.. dar acu nu mere de nici o culoare.. de la browser nu-i..k am incercat cu 3... n-ar trebui sa fie pb k hostu nu-i in romania..doar nu toate site-urile au hostu in rom... ![]() oricum...binescrisa revista...congrats...poate cand o sa ai ceva timp liber imi explici si mie care e faza cu diablo si de ce iti provoaca o asemenea aversiune..:P
__________________ It's Just MYself ! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|