![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Football Manager 2005
Ma gandeam sa deschid un thread pe tema asta ca n-am vazut nimic pe aici de genul.Mai vroiam sa aflu si eu jucatori buni si ieftini de la FM(cum erau to madeira,nikiforenko si cap atat imi vin in minte acu ) Am sa incep eu cu o lista cu jucatori oarecum ieftini si buni : Daniel Bierofka aml/r joaca bine pe ambele parti,deshi mie mi se pare ca totusi e mai bun pe stanga.L-am avut la Atalanta si Inter si mi se pare cel mai bun jucator din joc pana acu.Se poate lua chiar si cu 2 mil de la Leverkusen daca ii dati contract bun. Ruben Ariel Olivera amr cam scump,n-am apucat sa joc cu el da` la Juventus urmarindu-l am vazut ca joaca chiar bine ....pret :6-7 mil si tot urca. Carlos Tevez sc Robinho fc i-am bagat pe amandoi in aceeasi oala pt ca pe amandoi daca ai sa dai 10 milioane si contract macar prin preajma banilor pe care-i cer ei vin sigur , sunt buni si dau multe goluri amandoi ... R. Montolivo aml e foarte tanar,de perspectiva ajunge in nationala Italiei daca are meciuri in picioare,la fel pretul urca daca nu-l apucati la inceput , club Atalanta Vanden Borre dc de perspectiva se poate lua gratis de la inceputul jocului avand sub 18 ani , creste facandu-se destul de bun , club Anderlecht lazzari dl/aml la fel de tanar ca Montolivo , poate juca si aripa stanga si fundas (la mine e mijlocas pt ca pe banda stanga e Bierofka si Montolivo) nu straluceste ca fundas da` nici rau nu e...la fel creste destul de bine si ajunge la nationala Italiei , club Atalanta Akinfeev Gk - portar de 18 ani , l-am luat la Inter si a aparat un sezon titular si a facut-o chiar bine ,costa intre 5 si 8 mil depinde cand va hotarati sa-l luati, singurul lucru care l-a scos in poarta a fost Stekelnburg care este titular si apara mai bine , el m-a costat 10mil cumparandu-l de la Ajax in sez al 3 lea , e si mai constant ca Akinfeev deshi daca nu aveti bani si rusul e un portar exceptional Espen Johnsen gk este la fel un portar f.bun cam ca cei de sus la fel costa cam 4-6 mil , la mine nush ce sa zic a aparat cam haotic la inceput(nush daca era de la adaptare sau de la fundasi fiind si la ei primul an impreuna Natali - Legrotalie ) dar s-a stabilizat in a 2 a jumatate a sez. si incepe sa face multe cleet sheet`uri ... Oricum intr-un clasament dintre cei 3 cel mai bun (mie personal) mi se pare Stekelenburg dupa care Akinfeev si Johnsen deshi v-am zis toti 3 sunt f.buni . Francesco Ferdinando Mauri sc atacant la Milan , are 17 ani , se poate lua gratis , dar ajunge chiar bun ... Romaric amc mijlocas central , l-am luat la Atalanta si dupa un prim sezon mediocru(si de la adaptare) a inceput sa joace chiar bine , se cumpara cu 5-8 mil de la Beveren de unde este Kim Kalstrom amc este la Rennes si daca este bagat destul de regulat ajunge ceva (printre putinii care au ramas buni de la cm incoa) , cumparat cu 10mil Cesar Augusto Fawcett dl columbian tanar , nu e chiar de bagat titular direct ci mai mult de crescut in 2 sez asa si dupa poate sa joace , cumparat cu 2-3 mil Edixon Perea sc tot un columbian tanar ....l-am cumparat din primul an cu 6-9 mil si nu prea a facut ceva , iar in al 2 lea sezon a fost golgheter in italia cu 26 de reushite(parca) Freddy Adu amc 14-15 ani la inceput , se cumpara gratis , daca ai antrenori buni ajunge si el ceva ..cel mai bun mij. central Mai am in continuare o lista cu jucatori pe care n-am apucat sa-i vad in echipa mea deci nu prea am ce sa zic despre ei , i-am gasit pe niste site`uri in afara cica ar fi buni si ieftini ...ma rog : stuart elliott hartmann Alessio Cerci Musampa wright-phillips stewart downing michael rensing Ronan o'bryan vanger leonardelli Jonathan Legear Freddy Guarin - Envigado Libis Andres Arenas - Envigado Alexandr Chernov - Arsenal Tula Kostadin Hazurov - CSKA Sofia Andre Bahia - Flamengo Nelson Haedo Valdez - Werder Bremen Jeremy Mathieu - Sochaux Billy Jones - Crewe Kostantyn Yaroshenko - Shakhtar Donetsk mascherano - river andreas guatelli Hatem Ben Arfa Saloman Kalou * toate preturile pe care le-am zis sunt in milioane de euro Daca mai aveti si voi ceva jucatori ieftini si buni spuneti aici , totusi ce-am gasit eu nu prea au fost jucatori ieftini pe care s-ai cumperi si cum i-ai luat sa-i si bagi in meciuri urmator si sa joace de 10 (in afara de Bierofka) majoritatea sunt de 16-19 ani si deci n-ar prea avea cum sa fie capabili sa fie titulari in multe meciuri.
__________________ In love with music | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Si pe www.cmromania.com/forumfm cam bate vantul, ma asteptam la altceva, putini useri, etc | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Nu mai merge forumul de la fmromania ![]() There appears to be an error with the FM 2005 Romania database. You can try to refresh the page by clicking here, if this does not fix the error, you can contact the board administrator by clicking here Error Returned We apologise for any inconvenience mySQL query error: SELECT DISTINCT(ibf_posts.author_id), ibf_topics.* FROM ibf_topics LEFT JOIN ibf_posts ON (ibf_topics.tid=ibf_posts.topic_id AND ibf_posts.author_id=289) WHERE ibf_topics.forum_id=2 and ibf_topics.approved=1 and (ibf_topics.pinned=1 or ibf_topics.last_post > 1107540905) ORDER BY pinned DESC, last_post DESC LIMIT 0,20 mySQL error: Can't open file: 'ibf_posts.MYI'. (errno: 145) mySQL error code: Date: Thursday 05th of May 2005 01:15:05 PM | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pun si eu 2-3 jucatori pe care i-am folosit: Naldo - fundas central brazilian. se cumpara undeva pe la 800k. Foarte repede devine coordonatorul apararii. Eu joc cu Dinamo si dupa 2 sezoane l-am dat cu 4 mil ca nu mai puteam sa il tin Muriqui - amc. Nu pare cine stie ce dar l-am luat aproape gratis si l-am dat tot cu vreo 4 mil. Creste bine in parametri si in performanta Libis Andres Arenas - gk. Am avut norocul sa il iau intr-un joc, gratis, la sfarsitul contractului de junior. Este un portar excelent. In 2-3 ani ii ajunge valoarea pe la 4-5 mil. Adrian Cristea - rmc.Cu antrenori buni ajunge mare jucator. Mie dupa 2 sezoane la 22-23 de ani mi-a ajuns la 2,5 mil Constantin Prodan - drc. Este o mare speranta a romaniei. Am primit deja la 19 ani oferta de 1 mil pentru el si nu l-am dat. Ederson - amc. La inceputul jocului cred ca are 17-18 ani. la 21 de ani are un viitor frumos in fata, dar inca nu s-a consacrat.
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Mai oameni buni voi cu Guarin unde jucati ? Eu l-am incercat la PSV ca DMR, lua numai 5... L-am incercat MR, dezastru. DR, iar dezastru. Singurul post pe care este decent e DMC. dar eu l-am luat in virtutea faptului ca face faza defensiva pe laterala. Mi-a fost recomandat ca DMR...
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Oh well, eu nu iau sudamericani de felul meu, dar aveam probleme cu partea dreapta, auzisem ca Guarin e super-afacere si am zis sa incerc... Dar m-am lecuit. Revenim la scandinavi si yugoslavi
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|