![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut, in 2-3 saptamani o sa inceapa un nou sezon la Freekick, pentru cei ce nu stiu ce este Freekick, iata o descriere scurta a jocului, preluata din interfata in limba română, ce urmează să fie lansata aceasta săptămână. Momentan Romania este cea mai mare tara din joc, cu aproape 800 de echipe, asa nu veti fi singuri daca va hotarati sa va apucati de jucat. FreeKick este un joc de management online de tip multi-player. Ca manager al unui club nou, trebuie să luaţi toate deciziile vitale legate de antrenament, aşezarea tactică şi strategia pe termen lung. Depinde doar de dvs. dacă veţi avea succes sau nu. Am depus mult efort pentru a face Freekick cât mai apropiat de realitate, fără a face jocul foarte complex. Cu cât investiţi mai mult timp în acest joc, cu atât veţi deveni mai experimentat şi veţi avea rezultate mai bune. Comunitatea Freekick este în continuă creştere, iar concurenţa în toate diviziile este pe zi ce trece mai acerbă. Forumul este foarte activ, utilizatorii noştri încercând să desluşească cele mai bune strategii şi dându-ne idei cum să facem jocul mai bun. Filozofia noastră este că un joc echilibrat este distractiv. Nu există o anumită tactică câştigătoare în toate situaţiile, iar deciziile dvs. contează. Gata cu rapoartele de meci aleatoare sau cu golgheteri aleşi la întâmplare! Folosiţi-vă intuiţia şi cunoştinţele pentru a deveni regele sau regina Freekick! Acest joc este gratuit! În loc să luăm bani de la fiecare utilizator, am decis să lăsăm jocul gratuit pentru toată lumea. Bineînţeles, sperăm la cât mai mulţi manageri care să aprecieze îndeajuns jocul pentru a deveni . Acest lucru nu asigură nici un avantaj ci doar oferă mai multă culoare şi distracţie pentru managerii VIP. După două săptămâni de joc veţi avea posibilitatea să testaţi facilităţile VIP, pentru că noi vă vom oferi o supscripţie gratuită timp de două săptămâni. Suntem siguri că foarte mulţi manageri vor opta pentru a deveni VIP, iar noi vom avea astfel suficiente resurse pentru a face Freekick mai bun pentru toată lumea. Adresa site-ului este: www.freekick.org
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels modLast edited by DyJohnnY; 04-05-2005 at 14:50.. Reason: removed p.s. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
in maxim 2 zile apare interfata in romana
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
ok, interfata in romana s-a lansat de ceva timp, la fel si un manual, dar la ala mai e ceva de munca sa arate mai bine ![]() intre timp a inceput sezonul 7, si s-au implementat echipele nationale, romania are evident pretentii mari. s-a introdus si cupa romaniei, in sistem de meciuri amicale. cu alte cuvinte, sunt un pic sub 1000 de romani in freekick, natiunea numarul 2 ca dimensiuni, nu vreti sa fim 1000+?
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|