![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
a aparut gold demo azi (2 vers in functie de mb) sigames.com +data aparitiei schimbata
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
adica pe cand?
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
uraaaa...demoul are aceeasi problema: este ireal! cum mama d*** de se poate sa fiu pe ultimul loc cu barcelona, fara nici un punct, dupa 3 etape, in conditiile in care am cea mai proasta aparare, s-au dictat 5 penaltiuri impotriva mea si in minutul 15 al meciului everton-barcelona sa fie deja 3-0, cu 11 suturi spre poarta ale alora? apoi, burghausen-juve 2-0.... si inca mai joc
__________________ Vivat la revolution! | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
oare cat va trebui sa mai asteptam pana sa vedem o grafica reala atunci cand ne arata meciul?
__________________ www.fifaunderground.com\forum FIFAUNDERGROUND NExt patches-Mutu for Fifa 06 -Steaua for Fifa 06 -Divizia A for Fifa 06 Alaturati-va Forumului nostru........ ![]() -DIscutii despre fotbal,jocuri de fotbal,jocuri,patch-uri etc. | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
chiar ca-i tare!!!! vorba lui johnny, asta e farmecul jocului si sa stii ca e mult mai realist facut decat 3dul fifa folosit la tcm! in alta ordine de idei, in italia, cu juve, imi merge foarte bine, neinvins in 12 meciuri in campionat si 5 in champions league, inclusiv o victori cu 4-2 la barcelona! parca si-a revenit
|
| | #52 (permalink) | ||
|
asta cam asa e... zic si eu unul: la history, la jucatori, la numarul de meciuri pe sezon, apare doar numarul meciurilor jucate in capionat, celelalte nu! plus ca au renuntat, nu stiu de ce, la faza cu sezonul 2005-2006 si au trecut la 2005, 2006, adica cum e la cei care au sezon primavara-toamna...aiurea...
|
| | #53 (permalink) | ||
| ANUNTUL FINAL DE LA SI GAMES 21st October 2005 France, Germany, Benelux, Austria, Portugal, Switzerland, Iceland, Italy (southern distribution may take a few days), Nordic (some stores will sell on the 21st, others on the 24th), Greece 25st October 2005 Spain 28th October 2005 Hungary, Singapore, Middle East, Slovenia, Romania 4th November 2005 Australia For territories not on this list, assume release is on the 28th October 2005 with the exception of North America (Worldwide Soccer Manager) which is scheduled for early November
__________________ Se mai cauta researcheri pentru FM 2009 v.9.2.0 | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
cam tarziu in romania... oricum am pus patchul care tocmai a aparut pe ftp://www.traficgreu.ro/pub/games/Patches/FM2006/ Last edited by revenco_andrei; 21-10-2005 at 11:49.. | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
pentru download metropolitan exista 2 mirroruri FMRo: Patch 6.0.1
__________________ Se mai cauta researcheri pentru FM 2009 v.9.2.0 | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
pentru acelasi motiv pentru care exista si patch la age of empires s.a.m.d
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|