![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Io, Tottenham: _________________P. Robinson__________________ H. Trabelsi____L. King________D. Agger_____Y.P.Lee Lennon_______Guarin________Vuckevic_____Duff ____________Kisily___________Cavenaghi________ Rezerve: GK: Silva D: C. Frasinescu, S. Kelly, T. Huddlestone, F. Hall, Srna M: Okan, Besango, N'Zgobia, Reid, Denilson S: R. Keane, V. Iacob, G. Rasiak PS: Steaua lui Protasov a castigat UEFA in 2005-2006 (nu o antrenam eu), dar jocul avand doar echipe din Anglia SI Fr. | ||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
deci poate vede lumea acuma... ma rog nu asta conteaza. nu stiu dak l-am mentionat si eu pe vuckevic dar e bun jucatoru. mi se pare ca joaca la partizan belgrade nu? eu nu l-am cumparat niciodata dar am vazut ca e bun.
__________________ if you don't risk for yourself, you'll end up risking for others! | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
| ||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Salutare si eu ma joc FM 06 in draci ci am o intrebare la voi, in legatura cu jucatorii extracomutari, in primul rand joc cu Steaua, si problema este ca nu ai voie decat cu 5 jucatori straini(extracomunitari), eu am o gramada, unii dintre ei ii am din primul sezon, cum se poate sa scape de statutul de extracomunitar, si sa joace ca si cum ar fi romani, se poate face ceva, a-ti mai intampinat problema asta ? merci anticipat pt eventualele solutii , sau idei
| ||
|
| | #109 (permalink) | ||
Da, am observat si eu ca dureaza mai mult cateodata. Probabil daca nu joaca nu primesc cetatenia. | ||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Quote:
Era vorba ca isi iau cetatenia la 2,3,... ani dupa ce vin la club. Acum s-a inteles?
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
Nu mi s-a intamplat sa se intample ( ) mai devreme de termen, doar mai tarziu.Se poate sa fie UE national? | ||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
m-am cam lamurit acuma, eu acum incep al 4-lea sezon la steaua, si am jucatori luati inca de la inceput care inca nu au primit cetatenia....pina la urma la cati ani se primeste...am vazut mai sus mai multe variante, nu cred ca se da cetatenia chiar asa aleator
| ||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
dupa cum se observa si in echipa numita mai sus, cam am nevoie de un mijlocas dreapta. Pierd campionatul din cauza asta anul asta. Echipa este dezechilibrata. Ma doare sufletul sa dau atatia bani pe Joaquin, care nici macar nu este atat de bun. Asa ca daca stiti vreunul pana in 26-27 de ani in 2009-2010, as fi recunoascator.
| ||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
mie nu imi place anglia sau franta deoarece ai voie cu doar 5 rezerve la meci, nu cu 7 cum e in majoritatea campionatelor. poate pt uni nu inseamna nimic, dar pe mine ma enerveaza. eu am jucat mai mult in campionatul germaniei. acuma decizi tu care iti place mai mult dintre germania, italia si spania.
__________________ if you don't risk for yourself, you'll end up risking for others! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|