![]() |
| | #148 (permalink) | ||
|
Jucatori buni pt Divizia A Leandro Gioda (DC) f ieftin la inceput maxim 200k si ajunge un super fundas Matias Fernandez (AMC) costa ceva banuti dar e f bun.eu am dat 3.5 mil pe el Pablo Vitti (FC) costa maxim 1 mil Roman Bednar (FC) atacant meserias (pt cunoscatori la personal mie imi zice "Believed to be the next Jan Koller") am dat pe el 2.8 mil Flavius Breaz (AM\FC) nush exact la cine e la inceput .eu l-am cumparat dupa 2 sezoane cu 1,5 mil de la Gloria si l-am dat cu 6 mil la Lokomotiv Moskova Oscar Trejo (FC) l-am luat moca si l-am dat cu 2 mil dupa un sezon de jucat la echipa a doua Sergey Kislyak (DM\MRLC) l-am luat cu 150k si l-am dat dupa 2 sez cu 4 mil Muriqui (AMRC\FC) Luat moca si dat dupa 1 sezon cu 4 milioane Erwin Lorenzo Avalos (FC) luat cu 300 k si vandut cu 4 mil la Deportivo p.s. Joc cu Dinamo si in 3 sezoane cu jucatorii de mai sus + Victoras Iacob , Nicolita , Vlad Munteanu , Zimmermann , Lucian Goian , Tamas , Nicusor Radoi , Tiberiu Balan , Jose Sosa , Guarin , Zuniga , Pulhac ...si nu am rival in campionat . Cat despre CL nu e chiar asa usor . Cea mai mare performanta a fost sa trec de grupe unde am dat de fiecare data de echipe prea puternice pt mine (Chelsea , Real Madrid, Barcelona) sunt multi jucatori tineri dar care nu ii pot lua din cauza regulei cu 5 fgn.... Am cumparat si vandut multi jucatori , mi-am marit stadionu improve training si am balance peste 30 mil iar bani de transferuri multi ...dar jucatorii aia mai buni nu vor sa vina | |||
|
| | #149 (permalink) | ||
|
cipi 1990 eu imi incerc norocu cu farul ..... si am schimbat cam toata echipa si l-am adus pe Mazilu cu 450k euro si i-am vandut pe Curca la Auxere cu 1,9M euro si pe Pascovici cu 2M euro la Maccabi Haifa ..... dak iau campionatul va anunt ! PS : Unde gasesc New Star Soccer asta ?????? | |||
|
| | #151 (permalink) | ||
|
daca am mai multi assistant managers iar unul dintre ei se ocupa de echipa a 2 a pot sa il pun pe altul sa se ocupe sau pot sa ma ocup eu de ea ? si inca ceva stresant inteleg ca in divizia a ai voie 5 straini si in b 3 straini in teren da de ce nu pot sa mai am straini si pe banca de rezerve si sa fac schimbarile intre straini in asa fel in cat nu depaseasca numarul admis ??? sau se supara mitica | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
| Quote:
Se supără chiar rău Mitică.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
Acum m-am apucat si eu de jucat calumea FM. Spuneti-mi si mie va rog: 1. trainingul - sfaturi, cum sa fac, sa-i fortez sau sa ii las mai moale 2. cum fac sa vand un jucator, il propun pe la cluburi, chiar cu pret mai mic decat valoarea lui si nimic. 3. ce tip de formula de joc e mai buna Multumesc | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | ajutor
am fifamanager2006 crackuit de la niste baiet. cand incerc sa instalez cd3 ajunge la 100% si dupa aia imi apare urmatorul mesaj: A problem occured when trying to transfer the file 'I:\data\fi-audio\dat_eng.big' from the media. Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation? plsssss sa ma ajute careva... Am jocu de jumate de an si nu am gasit pe nimeni sa ma ajute pana acuma | ||
|
| | #159 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Se mai cauta researcheri pentru FM 2009 v.9.2.0 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|