![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
shi nu ai putut ashtepta mai mult de 7 minute? ![]() pai tuh ai zis: Care sunt cei mai buni jucatori dupa parerea si experienta voastra? shi ei au raspuns... ce-tzi trebuie mai necunoscut? trebuia sa zici: ce jucatori necunoscutzi shi buni recomandatzi pt a cashtiga ECC sau ceva
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
jucatori de viitor: (in tactica mea 4-3-1-2) GK: Ksper Schemichel (danemarca) (de la Man City) DL:...Fawcett (columbia) DC: Guy Demel (ivory Coast) DC: Mirel Radoi (Romania) (Nu glumesc) (Steaua? )DR: Billy Jones (Anglia) (de la Crewe) ML: Olexandr Aliev (Ucraina) (de la Dinamo Kiev) MC: Freddy Guarin (nu mai shtiu) MR: Am uitat. AMC: Ederson (Brazilia) (de la RS Futebol) FC: Kone (Ivory Coast) (de la Roda JC) FC: Freddy Bareirro Cu ashtia la Steaua eu am inceput cu UEFA...sferturi CL, apoi CL... ganditzi-va c jucatori ar putea ajunge dak ii luatzi la un AC Milan... ceva mare cu training maxim
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! Last edited by korby; 31-08-2005 at 13:54.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
In Romania nu sunt admisi mai mult de 5 fgn intr-o echipa ![]() My list de tinere sperante: GK: Ceccarini DL: Maxwell DC: Naldo DC: Demichelis DR: Lahm DMC: Guarin AMC: Diego (FC Porto) MR: Joaquin ML: Evandro SC: Cavenaghi SC: Yakubu | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
vreau sa precizez ca am jucat in romania : cu steaua si rapid pe afara nu prea imi place sa ma duc caci pana la urma tot imi vin jucatori k lumea.so ... guarrin e perfect dmc! daca il joci si un pic avansat da si goluri multe. alt jucator care iarasi e perfect in .ro : BUGA! pe stanga e dumnezeu, an de an tot omu campionatului ... alt "zeu" pe stanga mi e bierkofka (leverkusen) care la ac milan facea legea ... am o intrebare: stie cineva vreun PORTAR ieftin da` bun ? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
daca vrei rezultate imediate: Stekelenburg (Ajax)... shi mai era unul pe care l-am luat la Ajax...dar sorry, l-am uitat
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ What seems to be the officer, problem ? | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
mi se pare mie sau nu prea vin oamenii daca vrei sa ii imprumuti ? la echipe mai mici. alti 2 jucatori care vin dupa un timp si la echipele mai mici (pe care ii folosesc si eu prin 2008 sau 2009) : sissoko de la valencia si diego gavilan care imi juca f bine si ca dr si ca amr
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
joc pe 2 fronturi dupa ce i-am eliminat pe Zaragoza ....
__________________ What seems to be the officer, problem ? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|