![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nu se mai organizieaza un concurs de FM?
Ar fi tare sa facem un chalange pe Net macar de FM pt ca in net cafeuri nu prea am vazut fm..chiar daca de vreo 4 ani merg extrem de rar prin astfel de locuri
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Asa e, eu nu stiu nici o sala care sa fi luat mai multe cduri originale. Pacat. O sa fac pe fmromania.com (acuma e cam pustiu :P) un challenge online (1vs1 totusi) in noiembrie.
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
trebuie neaparat sa aiba xx cd-uri originale?nu putem veni noi cu cd & shit sau sa jucam cu ''crackuri''?
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ma bag si eu la un joc...platesc si taxe, numai sa fie mai multi indivizi...ar fi tare interesant de jucat cu vreo 8-10 parteneri ![]() Apropo, multumesc Capcaunu pt sfaturile date acum cateva zile...am reusit sa ne jucam in retea pana la 3 si ceva dimineata, cand s-a bulit jocul O sa mai incercam!
__________________ Vivat la revolution! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
face-ti un thread separat cu doritori si jucam intr-o seara un online game in italia,spania sau de ce nu romania ...da sa se joace pe versiunea FM 2005 v5.0.2 si sa stabilim ce patchuri de squad update-uri sa punem...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|