![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| care e cel mai bun manager de fotbal ?
sunt un pasionat de championship manager (3,01-02,etc) dar pe urma nu prea am mai avut timp sa joc,decat ceva football manager 2005. As vrea sa ma apuc din nou dar am inteles ca cei care au facut CM s-au despartit de sigames si sunt la sega acum (poate ma insel) si exista 2 managere... FM2006 http://www.footballmanager.co.uk/en/index.html si cm5 http://www.championshipmanager.co.uk/ as dori si eu un raspuns rapid...care e mai `bun` ca sa zic asa din astea 2 jocuri ? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
clar fm2006 - unde avem si campionatul romanesc cu diviziile A si B ... din cate stiu chiar urmeaza sa se organizeze si un concurs de FM cm5 este un joc cu totul nou ce a pastrat doar numele de championship manager Football Manager este de fapt vechiul CM
__________________ | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
voi cand spune-ti "fm" va referiti la football manager 2006(continuare lui cm 05) sau Fifa Manager 2006(continuarea lui TCM 2005)? mie mi-au placut amandoua, dar acum joc doar Football Manager 2006. cm-urile mi sau parut mai reale, adik c dracu, la tcm toti jucatori aveau un rating, deci era super simplu sa iti faci o echipa, totusi in cm treb sa te uiti la o gramada de lucruri. cred k si-au dat seama asta astia d la ea games, si dasta acuma fifa manager 2006(noul tcm) numai are rating, deci acum jocurile sunt cam la fel, numai ca football manager se misca mai greu decat fifa manager, eddy srry pt late reply
__________________ if you don't risk for yourself, you'll end up risking for others! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Apropo... cat e halatu?
__________________ | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Fiecare cu ce ii place.... Cine vrea un simulator eye-candy, in care vei fi mai mult decat manager al clubului, ii place sa planifice productia de hamburgeri, construieste stadionul dupa bunul plac, si are sub 16 ani poate sa mearga linistit pe Fifa Manager. Insa adevaratii pasionati ai genului vor inclina intotdeauna catre FM - care pe langa o simulare realista a jocului contine si o baza de date cu numele si caracteristicile reale (mai mult sau mai putin) ale jucatorilor.
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|