![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Cm2006
Jucasi Demo-ul: - engine-ul este penal. Portarul in loc sa iasa la minge intra in poarta. Mingea sare constant aparatorii. Aparatorii sunt inutili. Nu exista pase. Vazind cum joaca echipa imi vine sa bat monitorul cu tastatura intr-o mana, invartind mouseul ca un buzdugan cu cealalta... Serios, este superenervant sa vezi cum Ferdinand in loc sa alerge catre minge sta pe loc, portarul sta pe linie in cazul unei mingi lungi, etc. Butoanele de tactica/pauza sunt prea mici (ca si cele de previous/next screen). Pierd 5minute din meci pana reusesc sa schimb formatia. - grafica e penala. Probabil nu e definitiva. Sper sa nu fie. - tactica este inutila. Nu sesizez diferente. Este de asemenea simplistica. Spre deosebire de antrenament. - cu 3 ligi (primele din Anglia, Italia si Franta) in prima saptamana se misca mai prost decat FM2006 cu 7 din 5 tari in 2010. Nu prea mai am comentarii, l-am sters dupa 15minute. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
cred ca e cel mai prost joc jucat in domeniu.
__________________ 20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|