![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Football Manager 2007 http://www.sigames.com/news.php?type...rticle_id=1227 Si am gasit acest si acest topic. Declaratii oficiale: Quote:
![]() Later: am mai gasit ceva, dar n-am inteles nimic.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
daca scot prostia aia cu "processing" dupa ce introduci jucatorii in teren sau schimbi tactica pentru ca ajungand departe (adica 2012-2013 cam asa) si la 512mb ram doar ajung sa astept mult la probl asta. + cand se joaca fixtures din UCL si cupa uefa (mai ales tururi preliminare) imi omoara calc si dureaza ENORM.Daca ar reusi deci sa-l (FM2007) faca mai "less demanding" dpdv al sistemului,dupa mine nici nu mai trebe ceva nou
__________________ In love with music | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Daca Capcaunu e Sever (head researcher-ul roman) nici nu ma mira ca nu mai apare pe forum. Ar trebui sa ii fie rusine cu research-ul - si-a batut joc. Adica eu alerg ca tampitu sa fac rost de date despre Juventus Colentina din B si el nu are nici cea mai mica intentie de a tine cont de ele. Lotul e varza - si nu e singura echipa cu probleme mari. Nu mai zic de gloria bistrita unde ii avem pe frasinescu si salagean super vedete care nu stiu daca in realitate au impreuna 20 meciuri in divizia A. Si lista de neconcordante cu realitatea continua. Sper ca FM2007 sa stea mult mai bine cu research-ul pentru ca e pacat sa avem campionatul romanesc in joc iar echipele sa nu mai fie actualizate sau sa fie actualizate PROST.
__________________ | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Va rog fara conflicte. Am facut acest topic ca sa stim si noi cam cu ce se va manca viitorul FM, nu ca sa zicem ca Lica Sever e nu stiu cum sau ca doi jucatori prastie sunt facuti prea buni in joc. Multumesc.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
. Nu vreau sa ma cert cu nimeni... insa sper ca in felul asta pot trage un semnal de alarma asupra calitatii jucului si mai exact a partii de research in ceea ce priveste campionatul nostru.
__________________ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
FM 2007 anyone?
|
| | #10 (permalink) | ||
|
si eu sunt de acord cu revenco_andrei ...daca faci ceva fa-l ca lumea ...am obs si eu cateva (ca sa nu zic mai multe) neconcordante cu realitatea...pe langa frasinescu...aproape toate cluburile rom dupa primele 2 sezoane incep sa aduca in prostie straini,,tinerele sperante raman la capitolu sperante,desi eu la rapid am adus aproape cei mai buni antrenori din lume si la training am la fiecare capitol de antrenat minim 4stele daminuta,torje,andrei enescu,simion,litu si altii au ramas la capitolu de prospecte desi au 20-21-22 ani tot nu confirma(nici macar la nivelul campionatului romanesc).Si ca sa nu zica cineva ca vorbesc si nu fac ma ofer sa contribui impreuna cu restu la research'ul romanesc pt FM2007!nu mai vreau anomalii(multe) doar realism.
__________________ In love with music | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Hokay. Vazui screenshoturi si iata ce observasi: -interactiune mult mai buna cu jucatorii propri si jucatorii altor echipe (comentarii despre ei, nivele de interes, etc.) -interactiune mult mai buna cu Board. Poti sa contractezi de exemplu cluburi ca si afiliate, trimiti jucatori sub forma de imprumut la ei (echipa a doua) - mutual termination este acceptata de oricine din staff cand vi la o echipa noua. - Hal-Time talks la inceputul meciului ![]() - personalizarea "Home". Poti sa iti alegi ce statistici/info pui unde. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Parerea mea e ca suntem la pamant. La o adica de ce sa bage Romania in FM 2007 cand cota de piata la noi pentru produsele lor sunt cu mult sub medie europeana ? Nu este corect pentru putinii oameni care cumpara jocul , e clar asta dar asta e n-ai ce sa-i faci. Da-le cate-un sut in fund alora de la coltu` strazii cu CD-uri , nu mai baga rahaturi in share DC-uri sau alte cele, sau daca tot le bagi , macar indeamna omu` sa dea o fuga la magazin si sa cumpere ceea ce-i place din tot ceea ce trage de la tine ! Parerea mea ...
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|