![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
Aşa, am găsit altceva. How do you explain this? De ce am "impresia" că e vorba de FM?
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
NHL ca si ce il mai vinzi? Sa nu ii confuzam pe americani...
| ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Quote:
Totuşi, cam puţine informaţii disponibile. Şi mai sunt... 3 luni?
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
daca vreti discutii despre FM 2007 si alte FM-uri go to the home of Romanian FM :P =>www.fmro.ro Incepu si researchul pentru FM 2007
__________________ Se mai cauta researcheri pentru FM 2009 v.9.2.0 | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
maine ma duc la meci
__________________ | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Sunt un mare fan al FM si doresc sa imi cumpar un laptop (512 ram, placa video integrata-slaba, procesor celeron de 1.6 ). Va rog sa imi spuneti daca ruleaza FM pe aceasta configuratie. (Acasa am un sistem A643200+, 1Gb ram, 6600GT si merge f bine). Stiu ca e legat de hardware, dar voi cred ca stiti mai bine cerintele jocului. Multumesc! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Atunci cred ca si configuratia laptopului pe care vreau sa il cumpar e suficienta. Si intr-adevar dupa 5-6 ani de joc si eu ma plictisesc, pt ca toti jucatorii calumea dispar si apar altii "fara nume". Credeti ca varianta de anul asta va avea cerinte hardware mai mari?? | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Quote:
Ciudat... mie mi se misca la fel indiferent de anul in care sunt. Singura diferenta intre inceputul jocului (anii 2006-2007) si perioadele mai tarzii este la timpul care necesita o salvare (si nu am cine stie ce PC...256 ram 1200 procesorul). Pai daca te plictisesti in timpul jocuruilor de nationala/uefa/CL day "on holyday" pe perioada respectiva iar tu te duci frumos si bei o bere/stai la o birfa pe mess/te duci si mananci / intrii pe computergames.ro/forum / pui niste muzica si asculti / intrii pe pariloto.ro sau pe astra sport bets si iti faci un bilet de pariuri/ iti inveti pt sesiunea de restante care tocmai se apropie (asta e cam de domeniul SF-ului, dar eu o mai practic din cand in cand ) / iesi la un fotbal. Simplu, nu >? Din cauza asta imi place fm atat de mult; pt ca este un joc care nu necesita prezenta ta permananta in fata pc-ului.
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
wow, pai e f f naspa sa astepti atata timp, unii mai au treaba/serviciu si au decat 2-3 ore pe zi libere maxim... Decat sa astept asa mai bine incerc sa iau un calc mai bun/upgrade. FM-ul cred ca are cel mai mult nevoie de memorie si proc, video nu prea, ca vad ca merge si pe placa video integrata. Cred ca 512 ram e cam minimum ca sa joci decent. Bafta! | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
In primii ani zbarnaie Si daca dau OnHoliday, tot sta prea mult. Prefer sa imi gasesc ceva de facut, in joc, fix inainte de meciurile alea, astfel cand dau Continue dureaza f. putin. De exemplu scouting, trainingul, etc.Stai linistit ca oricum mananc, msg si FM in acelasi timp... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|